Metalac spreman za Radnički, buđenje Jovana Kokira

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 14:42

Milanovčani bolji od Javora - 3:1

Spremno Metalac čeka nastavak Superlige. U poslednjoj proveri pred drugi deo prvenstva savladao je Javor (3:1) i nagovestio da maksimalno našpanovan korača u susret duelu sa niškim Radničkim.

Iako nije dao gol, na pomoćnom terenu stadiona u Gornjem Milanovcu talenat je demonstrirao Jovan Kokir. Bivši član Partizana plesao je igralištem u želji da pokaže kako je težak period karijere iza njega, a ako je suditi na osnovu današnjih 60 minuta mogao bi da bude veliki adut Žarka Lazetića tokom proleća. Uostalom, u uvodnoj fazi generalne probe, Kokir je školskom povratnom loptom namestio pogodak Igoru Maksimoviću.

Izabrane vesti

Da je Metalac silno motivisan moglo se zaključiti na osnovu projektila najboljeg timskog strelca, Aleksandra Katanića, za duplirano vođstvo, odnosno partije novajlije iz Mladosti, Damjana Krajišnika, za otklonjene dileme oko pobednika.

Trijumf ekipe Žarka Lazetića dobija na značaju ako se zna da je mladi trener počeo bez Prestiža Mbonga (zbog kartona propušta prolećnu premijeru) i da nije mogao da računa na Jovana Vlalukina (vraća se sa turneje reprezentacije po Srednjoj Americi).

Javor je u prvom delu imao šanse preko Luke Lukovića (prečka) i Vanje Zvekanova, da bi preko džokera Ibrahima Tanka (glavom posle kornera) pokazao da bi naredne nedelje mogao da zapreti Mladosti u Lučanima.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

METALAC - JAVOR 3:1 (2:1)

/Maksimović 11, Katanić 30, Krajišnik 65 - Tanko 51/

Gornji Milanovac

Pomoćni teren stadiona Metalca

Sudija: Nikola Petrović (Gornji Milanovac)

Metalac: Puletić, Mijailović, Vasiljević, Antonijević, Rogač, Zoćević, Krajišnik, Maksimović, Kokir, Katanić. Igrali su još: Arambašić, Grbović, Prestiž, Mlađović, Cvetković, Jokić, Sukačev, Fićović.

Javor: Lazović, Maričić, Pavišić, Ostojić, Tričković, Babakuri, Zvekanov, Krnjić, Nikolić, Luković, Ilić. Igrali su još: Tanko, Rušević, Jelić, Stojanović, Balabanović, Nevićanin.


tagovi

Žarko LazetićJovan KokirJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara