Komentari na vest

Mesi je Argentina: Izgleda da Gaučosi ne mogu bez velikog asa

M

Messi GOAT

pre oko 1 mesec

Messi=Barsa,Messi=Argentina,Messi=PSG,Messi=Inter Majami.Nijedan tim ne moze bez najveceg.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ma nista bez njega. Zemlja ce da prestane da se okrece kad on prestane da igra fudbal. Pardon, ako, ne kad. Jos kad bi mogao za sve selekcije da igra, od petlica do veterana, to bi bilo fantasticno. Nema vece sekte od mesiljubaca.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Maskerano je jedan od najgorih selektora koje je ta reprezentacija ikada videla i imala. Lik je sa U20 Argentine uspeo da se NE kvalifikuje za SP U20, u konkurenciji gde 4 od 10 tima idu dalje i gde je u grupi od 15 mogucih bodova uzeo 3, jedna od vecih sramota u istoriji omladinskog fudbala Argentine, koja je inace rekordni sampion sa 6 svetskih titula u uzrastu U20. Onda su Argentinci dobili domacinstvo tog istog U20 Mundijala (jer Indonezija koja je bila predvidjena nije htela da pusti Izrael da se takmici u njihovoj drzavi, pa su im oduzeli domacinstvo i dali Argentini) i ostave Maskerana da bude selektor. Na tom turniru su pred 40K ljudi ispali u osmini finala od Nigerije, koja ih je oducila od fudbala i nanela im jos jednu sramotu. I kao nagrada za sve to oni daju liku da vodi olimpijsku selekciju i istu je takodje vec unistio i sledi im i ovde fijasko. Ovo je neverovatno, koliko je bio veliki igrac toliko je mizeran i amaterski trener/selektor i bas je frapantno koliko ga guraju iz neke zahvalnosti za zasluge kao igrac, a lik je ozbiljna stetocina.
K

Kodi8

pre oko 1 mesec

Živa istina, ja ne znam ko ga gura i ovoliko trpi. Na stranu igračko znanje, ali kao trener ne bi mogao Surdulicu voditi
2

24.232

pre oko 1 mesec

Poredite A tim sa Olimpijskom selekcijom?! Au... nije se ovo ocekivalo na ovom portalu. Pritom, Kopa Amerika koji je uzela Argentina pre koju nedelju, najmanji uticaj i ulogu u tome je imao Mesi. Argentina imala 6 meceva. Mesi 1 gol i 1 asistenciju ukupno. Jedan mec dobili na penale gde je Mesi promasio penal i finale na produzetke gde Mesi nije ni igrao pola utakmice... Nema potrebe vredjati ljude koji prate fudbal iz neutralnog ugla. Nije sve za dizanje u nebesa.
9

909

pre oko 1 mesec

Jel zato imao najvise MOTM nagrada? Nije sve u golovima i asistencijama.Mesi je npr stvorio najvise sansi.Protiv Cilea ocena 8.1 a nije imao ni gola ni asistencije
-

-

pre oko 1 mesec

Sta nisi ocekivao? Pa on bi presvisli kad bi Ronaldo osvojio svetsko prvenstvo, zaljubljeni su u Mesija

RealNo1

pre oko 1 mesec

Меси је само 11 играч у Аргентини. Пробчем је што нема Ди Марије који стварно вуче ову репрезентацију.
r

rex7

pre oko 1 mesec

koliko ste iskompleksirani od ronalda to je bolest