Mesi: Gvardiola je poseban, imao sam sreće da mi on i Enrike budu treneri

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 20:21

"Pep čini da stvari vidite na drugačiji način"

Kako se bliži prelazni rok, samim tim se podgreva priča o prelasku Lea Mesija u redove Mančester Sitija. Umnogome tome doprinosi i Argentinac, a novom izjavom raspalio je maštu navijačima Građana.

Argentinac se opravdano smatra jednim od najvećih fudbalera svih vremena, a od transfer perioda do transfer perioda “desetku” Barselone šalju na novu destinaciju. Ipak, argentinski virtuoz iz godine u godinu ostaje deo Barseloninog jata. Ali, priča o prelasku na Etihad izlazi iz okvira pretpostavki. Nije to više govorkanje i stidljivo povezivanje, čitav fudbalski svet bruji o tome.

Izabrane vesti

Apostrofirao je Leo Mesi koliko su Pep Gvardiola i Luis Enrike bitni za njegovu karijeri i istakao da je imao priliku da radi sa dvojicom najboljih trenera.

„Pep je poseban. Čini da stvari vidite na drugačiji način, kaže vam tačno kakav će meč biti, kako da napadate da biste pobedili“, otkrio je Mesi i dodao:

Imao sam sreće da mi treneri budu on i Luis Enrike, dvojica najboljih. Zahvaljujući njima sam napredovao i fizički i mentalno“, podvukao je Argentinac.

Mesi ima želju da ode sa Nou Kampa, a Mančester Siti i njegov omiljeni trener Pep Gvardiola nameću se kao logično rešenje. Španski strateg produžio je jesenas ugovor sa Građanima do 2023. godine i uprkos tome što je istakao da ne vidi Lea Mesija u dresu Mančester Sitija, jasno je da se potajno nada ponovnoj saradnji sa Argentincem i da ne želi pre vremena da podiže buru. A prelazak Mesija ne bi predstavljao bombu, već veliki prasak.



tagovi

Luis EnrikePep GvardiolaLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara