Komentari na vest

Mercedes Benc svetskog fudbala i krađa decenije ispred nosa frustriranom starcu

X

X

pre 22 dana

Xxrf
z

zvonko bijelic

pre 23 dana

taj Kroos je debelo precjenjen.
j

jAGG1986

pre 23 dana

Ali ZEBENER ŠTRASE....ahahaha pa ovo je postao opasan MEME :DDDDDDDDDDDDD

bez_EU4ije

pre 23 dana

@siempre Koliko me sećanje služi, ovo o jednostavnom fudbalu je rekao Cruyff/Krojf, a ne Zeman. Sve ostalo si lepo napisao 🙌🏻
д

дон јое редингтон

pre 23 dana

Читајући овај експозе могу се сложити са аутором да има гене Рода, а знајући да је прва и једина Империја била на тим просторима, и опет ће, То је и реално да је Тони Крос једно оличење цивилизације у мору око себе неандерталаца као хенес , једноставно ген Рода....
L

Lažni car

pre 23 dana

Vrhunski posložen tekst.Svaka čast!
m

molim?

pre 24 dana

Gospodin, ostvaren čovek. Ne juri za parama, pravi sportista, mogao je da se naplati i ode u Arabiju ili Ameriku, odlučio je da završi karijeru.
T

Toppp

pre 24 dana

Kakav ce njemu top.trip da bude. Odigra jos mesec dana fudbala, obezbedio je do sad i cukun unucice, ima 35 god i ide u penziju sa ligom sampiona za kraj (eventualno ep). Koje drkanje od zivota ostalih 50+ god vrvt 😂😂😂
t

time

pre 24 dana

Nudili mu 6 mil evra, a danas pola Bajerna ima 20 mil evra platu. Ko ima 10 mil evra sedi im na klupi.

Marko Pavlovic

pre 24 dana

Kraljina
B

Babaroga99

pre 24 dana

Šteta . Mogo je komotno jos 3 sezone lagano.. No , ide na VRHUNCU sa osvojenim peharom LŠ.
Z

Za razliku od ostalih...

pre 24 dana

Skromnoat vrlina! Izuzetno skromna osoba za ono sto je osvojio i sto poseduje. 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
G

GastoS

pre 24 dana

Kakav tekst ljudi moji... doktor zurnalistike je Aca Gligorijevic. Kapa dole majstore. Samo jedno zapazanje u vezi Tonija...te oktobarske noci 2007. na Marakani, niko od nas 45 hiljada nismo ni sanjali da smo prisustvovati radjanju velike zvezde svetskog fudbala. Iako nas je rastuzio onim golom u 93.min. mozda je u pravu prepotentni Henes ovom izjavom tj. vise je kriv za gol bio smotani Smuci Randjelovic nego Krosov sut iz slobodnjaka. Svakako je Kros odavno zapusio usta arogantnom Uliju, i svi mi pravi ljubitelji fudbala bi nekako voleli da Toni zavrsi fenomenalnu karijeru osvajanjem Eura kod kuce sto je itekako realno da ce se desiti. Ne toliko zbog Henes, naravno, vec zbog njega samog. Jos taj trofej mu nedostaje da kompletira svoju ionako vrhunsku karijeru, koja se retko vidja u svetu sporta uopste. Zasluzio je to ovaj veliki majstor fudbala. I da, sigurno ce faliti fanovima sirom planete jer je on zaista bio sjajan fudbaler onog starog kova, fudbala koji se igrao do pre nekih 15ak godina.
И

И

pre 24 dana

Kros je čak ove sezone u kojoj završava karijeru delovao čak bolje nego u prošle dve sezone. Ova mu je jedna od najjačih u karijeri, a čovek ima 35. Verovatno i zbog toga što su dovedene ozbiljne mlade radilice na sredini terena, pa nije morao toliko da se troši.
Б

Блејк Шилб

pre 24 dana

Помало ми је жао што играчи оваквог кова одлазе у пензију,а поготово не могу да се помирим са тим да су их већ стигле године и да ће све више мајстора Тонијеве генерације и пар година старији полако ићи у пензију.Ако је неке правде надам се да ће добити златну лопту,не само за ову годину,него за целу каријеру,осим ако је опет не дају Месију 🤣 Све најбоље у пензији мајсторе,остаје још Лука да нам последњих 20-ак минута показује зашто смо заволели фудбал.Спортски поздрав!
M

MilosBg

pre 24 dana

Pamtim tu utakmicu sa Marakane, i slobodan udarac gde lopta prolazi izmedju 5 igraca. Toni kros ima mnogo sezona na vrhunskom nivou, a Uli Henes i Gvardiola nikada nece priznati svoje greske.
S

Saturn

pre 24 dana

Sto Gvardiola , pa pise ti da ga je Gvardiola hteo
K

Karlo V

pre 24 dana

Trebalo bi neko da vas obavesti da je Krosa prvi sklonio Gvardiola, "najveća trenerska zvezda", jer je na njegovom mestu video Alkantaru, kao što je Martineza, tada najboljeg zadnjeg veznog na svetu, video kao štopera, a ne Henes. Ali, ajde, nećemo dirati "gvardiolizam", najjači medijski lobi u sportu.
G

Gost99

pre 24 dana

Otisao je jer Bajern nije hteo da mu ponudi jaci ugovor i jer ga ne cene dovoljno kao druge igrace.Inace Kros za Gvardiolu ima samo reci hvale sto mozes i sam da se uveris ali ajde lakse je izmisljati svoje price
P

Pobrkao si buraz

pre 24 dana

Pep ga je zelio, Henes otjerao.
S

Steva ns

pre 24 dana

Kao navijaču reala baš dugo mi nije bilo žalije što neki igrač odlazi u penziju majstor koji je mogao još da igra ali prosto išao je onom logikom napušta fudbal dok njega fudbal ne napusti... Srećno i na evropskom i da oproštaj bude pravi
c

cr24

pre 24 dana

nevolim real, ali Krosa cenim, pogotovo od one sezone kad mu je ceo Bernabeu zviždao. Publika koja ne razume fudbal.
W

Wij

pre 24 dana

Jedan od najgotivnijih igraca iz 2010-tih.

Proficap

pre 24 dana

Mogao je jos barem 2 godine da igra. Ali obozava skijanje, a preveliko jenprofesionalac da bi rizikovao povredu na skijanjima. Otisao jenkada je bio najjaci, pokazao jencelom svetu ko je glavni baja. A sada ce uzivati u zivotu, i skijanju.
s

siempre

pre 24 dana

Unikatna pojava u fudbalu, netipičan fudbaler i čovjek sa specifičnim ali jakim karakterom. Od početaka u kojim je bio proklamovan kao talenat i gdje mu je stavljeno breme nečega velikog u budućnosti, prirodno pesimistične nacije u kojoj je odrastao i postajao, nosio se aristokratski i uspješno. Nikad afere, nikad oscilacija, dosljedan sebi i onome što jeste. Možda ga najbolje opisuje ona naša, tiha voda bregove valja. Zeman je kazao da je fudbal jednostavna igra, ali igrati jednostavno je najteže. Toni je postigao upravo to, igrao je tako da kada ga gledaš misliš da je to lagano, ali ustvari nema ništa teže. Apsolutna legenda ove igre. Nadam se da će dobiti Zlatnu loptu.
D

DeRossi

pre 24 dana

Kakva su ovo poredjenja, kakav krindz sto bi rekli danasnji klinci…

The KING sa Sportske

pre 24 dana

Prosecan fudbaler beta verzija Frenk Lampard.
K

Kakva igracina

pre 24 dana

Sve je smijesno...doktor fudbala
B

Belgrano

pre 24 dana

Kakav majstor i sampion. Bez mrlje u karijeri, nisam ocekivao da ce ovako rano prestati, ali na kraju krajeva osvojio je sve sto postoji, stavlja tacku sa osvojenom LS i na EP kod kuce - skidam kapu velikom igracu.
D

Dobar Loš Zao

pre 24 dana

Da se ne lažemo, dok Real nije uložio u sudije, Bayern je imao daleko bolji skor u njihovim duelima. Omjer titula u LŠ u zadnjih 15 godina je 6:2 u korist Reala. Bez sudijske zaštite bilo bi u najmanju ruku 4:4. I to samo gledajući krađe protiv Bayerna. O mečevima Reala sa drugim ekipama ne bih ovom prilikom. I Robben je bio velika krađa, ako ćemo o tome. Kroos je u Bayernu bio dobar, ali glavni igrači u Heynckesovom Bayernu bili su Schweinsteiger i Martinez. Kroos nije bio standardan igrač
K

Krme

pre 24 dana

Palite i ti i omjer
M

Monteroo

pre 24 dana

Uli Henes je toliko oštetio bajern da je mnogo bio korisniji dok je sa burazerom bio na robiji....imali su Svajnija na toj poziciji i zato su bili arogantni... Ova kifla korneri,levi slobodnjak na prvu stativu,sut po zemlji na povratnu sa šesnaest u stativu i normalno vertikalni pas sa centra kroz linije spajalica sa golom....to je nešto po čemu ću pamtiti ovog doktora fudbala...
a

atz

pre 24 dana

Doktor, madjionicar, maestro. Odavno me nije ovoliko rastuzio neciji odlazak u peniju kao ovaj sada. Uzivanje je bilo gledati ga. Trebali bi u Realu da razmisle o povlacenju te osmice. Toni je zasluzio to, kao i Zlatnu loptu. Osvoji i taj Euro majstore, pa uzivaj. Treba velika hrabrost pa otici kada si na vrhuncu.
7

789

pre 24 dana

Prakticno je nemoguce u spanskoj ligi povuci broj s obzirom da igraci prvog tima moraju nositi brojeve 1-25 sa izuzecima mladih igraca (Vinicius u prvoj sezoni 27, Lamine Yamal takodje 27 u Barceloni, Cubarsi takodje mada ne znam koji tacno broj). A svaki tim svakako da zeli da registruje svih 25 igraca svake sezone.
I

Inzaghi

pre 24 dana

Nekako su ee tada Bavarci prelako odrekli Švajnija i Krosa. Ajde, možda su sa Bastijanom i pogodili da je vreme za rastanak. I stvarno izgleda da je radila sujeta, pretili su da budu veće legende od Nemaca u upravi kluba, a to im se očigledno nije svidelo. Plus, očigledno i namensko čerupanje Borusije im se na kraju u smislu Geca i Humelsa nije isplatilo kao ni generalno nemačkom fudbalu, dok je Levi ipak priča za sebe.
S

Ssddd

pre 24 dana

Kakva klasa od igraca mnogo ce faliti Realu i sinoc je pokazao kakav je majstor a mogao je jos 2-3 sezone da igra ali odlucio je da je dosta. Toni je jedan od najpotcenjenijih igraca iskerno volio bih da osvoji i zlatnu loptu za kraj jedne velicanstvene karijere a to nije nemoguce ako Nemacka napravi dobar rezultat na evropskom prvenstvu.