Teo nije došao, osiguranje je problem, ne ide u Finsku?

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 14:44

Srbija po svemu sudeći nekompletna na početku kvalifikacija

Sva je prilika da Srbija neće moći da računa na Miloša Teodosića na početku kvalifikacionog puta za naredno Prvenstvo Evrope. Okupili su se reprezentativci u Beogradu pred mečeve sa Finskom u gostima i Gruzijom na domaćem parketu, a na osnovu početnih informacija kapiten tima neće biti na raspolaganju novom selektoru Igoru Kokoškovu u daleko važnijem meču, u gostima, za dva dana.

Ranije tokom ponedeljka italijanski mediji predočili su kako as Virtusa, u dogovoru sa Kokoškovim, neće putovati u Espo.
Pojavio se problem oko osiguranja za Teodosića. Da ne ulazim u detalje, znaćemo za najkasnije dva dana da li će biti u sastavu ili ne“, rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović.

Izabrane vesti

Miloš Teodosić se nije pojavio na okupljanju u hotelu Kraun Plaza. Stručni štab državnog tima planirao je da igra obe utakmice, što je nova informacija u odnosu na onu objavljenu u Korijede delo sportu. Naravno, pod uslovom da se reši problem osiguranja, međutim, vremena je malo, s obzirom da reprezentacija u utorak jutro kreće put Finske, pa skoro da ne postoje šanse da Srbije kompletna počne kvalifikacije.

Ostaje nada da bi iskusni plej mogao da pomogne proitv Gruzije. Za dodatne informacije moraćemo da se strpimo.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara