Mendeš u panici: I Atletiko Madrid odbio Ronalda

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 14:51

Ko bi rekao da će doći ovakav trenutak za Portugalca...

Sada već možemo da konstatujemo kako Žorž Mendeš panično traži uhlebljenje za svog najznačijenijeg klijneta. Ako je nuđenje Kristijana Ronalda Bajernu predstavljalo iznenađenje, ono što se dogodilo početkom meseca nije ništa manje. A dogodilo se to da je portugalski agent imao sastanak sa Migel Anhelom Hil Martinom, izvršnim direktorom Aletiko Madrida, kome je na istom predočio kako bi CR7 bio rad da narednu sezonu odigra na Vandi!

Informaciju je s ozbiljnim zakašnjenjem plasirao španski Kope, ali ona svakako ne gubi na atraktivnosti, pogotovo što je Žorž Mendeš na istom sastanku dobio kratak i jasan odgovor Atletika: NISMO U MOGUĆNOSTI!

Izabrane vesti

Portugalac je probao da objasni Hil Martinu da novac neće biti problem i da je Ronaldo spreman da igra za značajno manju sumu nego protekle sezone u Mančester Junajtedu (oko 30.000.000 evra), te da ga uveri kako njegov klijent ima još najmanje godinu dana vrhunskog fudbala u nogama, međutim nije vredelo.

Isti izvor potom je otkrio da Atletiko zaista ima problem s finansijskim fer-plejom - premašuje ga za oko 45.000.000 evra - i da trenutno brine samo o tome kako da se reši Antoana Grizmana, jer ako Francuz tokom druge godine pozajmice odigra 15 ligaških utakmica za Madriđane, biće aktivirana klauzula po kojoj moraju da ga otkupe, a to bi onda značilo da će nastaviti da mu plaćaju gotovo istu sumu za koju je Ronaldo igrao u Junajtedu - oko 30.000.000.

Tako Atletiko, zajedno sa Barselonom, radi na pronalaženju kupca za Antoana Grizmana, jer svesni su i u Barsi da bi ovaj mogao da im se natovari na leđa od idućeg leta s tom astronomskom platom.

Podsetimo, Ronaldo nedeljama unazad traga za klubom u koji bi mogao da pređe kako bi igrao Ligu šampiona ove sezone...


tagovi

Kristijano RonaldoLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara