Komentari na vest

Melem na evropske rane – Kragujevčani deklasirali imenjaka

r

radnici iz snova

pre oko 2 meseca

on će prodati vizdi sahli i kako ćemo zamijeniti najboljeg igrača prošle sezone?
N

Nikola1923kg

pre oko 2 meseca

@pitanjeodmilion omasio si grupu. Platni spisak ti je u Ultra kopu.
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

Ostaje žal za neiskorišćenom prilikom u kvalifikacijama... Bar ta prepreka se mogla i trebala preskoćiti...Eee sad... 🤔Zaštoo nije?!?... Al to je prošlo... Idemo dalje...Svidja mi se,kad vidim,da ekipe postižu golove i da rezultat nije otrcanih 0:0,1:0...jer ipak.. Fudbal se igra za golove!!!... Idemo u nove pobede.. Samoo hrabrooo🍀🐞
Х

Хасан Дудић

pre oko 2 meseca

подршка за Броа..
S

Samo jedan covek

pre oko 2 meseca

Klasicno za nase ekipe kad ih nakantaju u Evropi onda kao izvlace fleke u nebitnom prvenstvu. Nemoj da mazemo oci jedni drugima i da se lazemo, Evropa je jedino merilo a u cipiripi ligi mozes da dogovoris sta hoces kad zatreba...
p

pitanje od milion

pre oko 2 meseca

Da li je istina da je onaj koji se pita za sve zvao upravu Radnickog KG da zavrce usi sto su navijaci imali parolu protiv Rio Tinta iako su na platnom spisku kluba (drzavne pare) i da je to razlog sto je generalni direktor podneo ostavku? Objavite mi komentar.
R

Radnicki1995

pre oko 2 meseca

prodao si vizdi nikad nećeš učiti na svojim greškama!
M

Merci

pre oko 2 meseca

Taj Isti Vižđi je prošle sezone doneo mnoge važne pobede svojim golovima i bio motor ekipe, a sad se proziva ovde. Ne može jedan igrač da bude okrivljen za to što ceo tim ništa nije uradio u te dve utakmice. Čovek je jedan od najboljih stranaca koji je zaigrao u ekipi iz Kragujevca u novijoj istoriji. Odbrana ispada kao iz voza godinu dana, pa se zbog toga niko ne buni.
O

OFKOVAC

pre oko 2 meseca

Fedjoni dodji u Zajecar za dve runde pa se ponasaj ko protiv Mornara u Podgorici ako smes, hi hi
M

Melentije

pre oko 2 meseca

Ideja da se evropske utakmice igraju u Leskovcu je ultra-glupa, u poređenju sa GM koji je na 40km od KG i ima sasvim pristojan stadion koji je u odnosu na onu 'arenu' u PG Kamp Nou. Ako je moglo na onom pašnjaku u PG da se igra, moglo je sigurno i u GM, ali verovatno je moralo čudo u Leskovcu još malo da se izreklamira. Valjda bude više pameti i smisla za sledeći put (ako ga uopšte bude).
G

Gost2

pre oko 2 meseca

Mora da se dovede golman bila je prica za malog Marinkovića ili Manojlovića reagujte..
V

Vanecious

pre oko 2 meseca

Drincic TIAGO MOTA!!! 😅😅😅😅
U

Ultra Severni Kop

pre oko 2 meseca

Nema 🐭🐭🐭🐭🐭 što cijuču i pišu one bljuvotine o Feđi, Radničkom ?? Tastatura Ultrasi, fanovi 🔴⚪ koji su znali sezonu u Evropi završavati u drugoj nedelji juna, od takvih Evropskih giganata, tipa Nefči Baku 😭 Ali, pamćenje ko kod zlatne ribice, pa našli da vređaju druge, koji se svojim nastupom nisu obrukali, samo su podbacili i na penale ispali. Bravo za momke, bravo za Feđu ❤️😈 #Radnički1923❤️
F

FONTANAC

pre oko 2 meseca

Šumadija-Radnički i ništa više!
ј

јјјј

pre oko 2 meseca

ма супер а Морнар Отрант 0:1 ето од кога сте испали
R

RKG

pre oko 2 meseca

Ne moze bolje, zalicismo na Radnicki od prosle godine, malo nam se i vratilo za Mornar. Ima tu dosta da se popravi, neki igraci nedopustivo losi, ali sve ce to Fedja polako da ispegla. Idemo dalje jako!
K

Kendisport

pre oko 2 meseca

Nije ovo nikakav melem jer se ta sramota nece nikad oprati. Danas nerealan rezultat, a eto simbolike gde za neko kolo Miloje urucuje otkaz dudicu.
l

ljubine livade

pre oko 2 meseca

@kendisport... neka i nije. Ti ionako jedva čekaš da radnicki nešto loše uradi, da bi ga ovde negativno komentarisao. Tvoje misljenje je irelevantno.
Р

РФК 1923

pre oko 2 meseca

Који нереалан резултат требали смо још два да им дамо, иди гледај звездицу ментолу.
U

Ultra Kopač sa Severne Tribine

pre oko 2 meseca

Idi piši o Endi Jajetu, Olajinki, o Maši, Kosti, Dr. Mađiji, o milionima i avionima, pošto si ti tastatura fan 🔴⚪ a svi znamo da je taj klub institucija. Koja duguje 100 miliona, živi od poreskih obveznika ove zemlje i konačno, postali ste filijala Zenita iz Sankt Peterburga. Koji tebe problemi muče, pa pišeš komentare ispod vesti o utakmici Radnički Kragujevac - Radnički Niš ???? Jel znaš kako se završilo između Veleža - AEK Atina ??? Pitam zbog drugara Klark Kenta KratkoOstanića , interesuje me, da li je trenerska veličina sa svojim bogatim Grcima, uspeo pobediti raspali Mostarski Velež, ili ga je od fudbala odučio tamo neki Feđa Dudič. Poz Poz ☝️😉
м

муфц

pre oko 2 meseca

имаш оне што те воле твоје верне ђаволе