Gari Medel (©Reuters)
Gari Medel (©Reuters)

Medel pred povratkom u Boku

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 10:16

A Bolonja kupuje u Riveru

Usijale su se telefonske linije poslednjih dana između Buenos Ajresa i Bolonje. Zbog fudbalskih tema, dva potencijalna transfera.

U tim razgovorima sa Italijanima učestvuju oba velikana iz glavnog grada Argentine. Jedan bi da dovede, drugi bi da proda igrača...

Izabrane vesti

Kako pišu brojni argentinski mediji, računa se da je gotova stvar da će se Gari Medel u zimskom prelaznom roku vratiti u Boku juniors. Prgavi Čileanac je nosio žuto-plavi dres u periodu od 2009. do 2011. godine, a onda je krenuo put Evrope. Medel ima ugovor sa Bolonjom do juna 2022. godine, ali je klub, navodno, spreman da ga pusti, pošto nije u prvom planu kod Siniše Mihajlovića, skupio je ove sezone devet nastupa.

Posebna je „zvrčka“ u tome što da bi Boka finiširala ovaj transfer, zeleno svetlo mora da da – River Plejt. Ne bukvalno, nego Bolonja zamenu za Medela vidi u tom klubu. U pitanju je Gonzalo Montijel, takođe univerzalni defanzivac, koji najviše pokriva poziciju desnog ili centralnog beka.

River za Montijela traži 8.000.000 evra, a Bolonja bi da tu cenu malo spusti. Argentinac je ponikao u Riveru, a šest puta je do sada oblačio dres reprezentacije.


tagovi

ArgentinaBoka juniorsRiver PlejtBolonjaGari Medel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara