Joviću se ne ide iz Madrida: Dajte mi više minuta, pokazaću šta znam

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.20. | 10:18

As donosi nove informacije oko statusa srpskog napadača

Novi dan, nove informacije vezane za status Luke Jovića u Real Madridu! Povreda pete, posle povrataka iz Srbije, koja će ga u narednom periodu izbaciti iz trenažnog procesa otežala je i onako tešku situaciju napadača iz Batara na Santjago Bernabeu.

Posle razočaravajućih brojki i samo dva gola na 19 mečeva, centarfor plaćen 60.000.000 evra, imao je priliku da u ostatku sezone pokaže da je sazreo za velika dela. Međutim, naredne dane moraće da troši na rehabilitaciji, ali i pored toga Jović veruje da će dobiti drugu šansu u dresu najvećeg evropskog kluba.

Izabrane vesti

Do takvih saznanja je došao AS, uz konstataciju da je posle povrede pete srpski napadač veliki optimista. Odnosno kako veruje da će biti spreman za finiš sezone.

„Jović želi još jednu šansu. Ne samo kada je u pitanju ostatak ove sezone, već i u budućnosti. On smatra da zbog slabe minutaže nije mogao da pokaže koliko zaista vredi. Odigrao je 770 minuta na 19 mečeva i dao dva gola. Tresao je mrežu rivala na svaka 192 minuta“, piše AS.

Isti list navodi da Jović namerava da sebi priušti još jednu sezonu na Bernabeuu, i tek tada, u slučaju da se ne nametne Zinedinu Zidanu potraži sreću u drugoj sredini.

Problem za Jovića je činjenica da se Marijano Dijaz golom u El Klasiku nametnuo kao prva alternativa neprikosnovenom Karimu Benzemi.

„Jović je uveren da nije dobio pravu šansu. On samo to želi. Potražio mi novi klub tek ako se, i pored više odigranih minuta u dresu Real Madrida ne bi vratio na nekadašnji nivo“, dodaje As.

Odavno se spekuliše da su Napoli i Milan zainteresovani za Luku Jovića. Međutim, brojne finansijske prepreke stoje na putu transfera srpskog napadača u Italiju. Jović ima velika primanja u Madridu, takođe plaćen je 60 miliona evra, što će Roseoneri teško moći da ispune. Bez obzira na želju Ralfa Rangnika koji bi jako voleo da u novom klubu upari Jovića i Antre Rebića, nekadašnje uzdanice Ajntrahta iz Frankfurta. 


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara