Matija Nastasić i Robert Levandovski (©AFP)
Matija Nastasić i Robert Levandovski (©AFP)

Matija Nastasić na pragu prelaska na Kipar

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 10:53

Aris Limasol u odmaklim pregovorima sa srpskim štoperom

Sa ostrva na ostrvo. Matija Nastasić (31), defanzivac Majorke, u odmaklim je pregovorima sa Arisom iz Limasola, uverava kiparski sajt kerkida.net. Pouzdani srpski štoper prethodne dve sezone proveo je u redovima Pirata, ali za njega očigledno neće biti mesta u timu Hagobe Arasatea, koji je pre nešto više od dve sedmice promovisan u trenera Majorke. Ujedno, poslednjim danom juna Srbinu se završava ugovorna obaveza sa članom Primere.

Matija Nastasić iza sebe ima bogatu karijeru, koju je gradio u najboljim prvenstvima Starog kontinenta. Stasao je u Partizanu, kalio se u Teleoptiku, a potom je napravio ime u Fjorentini, odakle je posle samo jedne sezone završio u Mančester Sitiju. Put ga je potom vodio u Šalke, ponovo u Ljubičaste iz Firence, i naposletku u Majorku.

Izabrane vesti

Nastasić je u sezoni za nama odigrao ukupno 32 meča, uključujući i finale Kupa kralja, u kojem je Majorka poražena na penale od Bilbaa.

Defanzivac je prošao sve reprezentativne selekcije Srbije, a za A tim je odigrao 34 utakmice.

Aris je posle premijerne titule prvaka Kipra 2023, i učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, u minuloj kampanji završio na četvrtom mestu i neće igrati u kontinentalnim takmičenjima. U redovima zeleno-belih iz Limasola igraju levi bek Slobodan Urošević i vezista Veljko Nikolić.

--------------------------

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

--------------------------


tagovi

Matija NastasićAris LimasolMajorka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara