Matija Nastasić (©Starsport)
Matija Nastasić (©Starsport)

Matija Nastasić bi mogao ponovo nazad na Čizmu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 21:04

Dva kluba iz Serije A zainteresovana za srpskog štopera

Dve godine pošto je napustio Italiju Matija Nastasić bi mogao da joj se vrati. Kako javljaju mediji sa Čizme, srpski defanzivac, slobodan posle rastanka sa Majorkom, primamljiva je opcija Torinu i Udinezeu.

Nastasić je prethodne dve sezone proveo na Balearskim ostrvima, s tim da je po dolasku u Majorku potpisao jednogodišnji ugovor, da bi potom obnovio saradnju sa španskim klubom na još jednu sezonu. Ovog leta se pak dve strane nisu dogovorile oko produžetka te je 31-godišnji momak iz Valjeva primoran da traži novi angažman. A, to što su iz Majorke procenili da im više nije potreban ne znači da nije na ceni.

Izabrane vesti

Prethodnih dana spekulisalo se u interesovanju Olimpijakosa i Arisa iz Limasola, sada su mu se otvorile još dve opcije. Tutosport piše da je Torino vrlo zagrejan za srpskog defanzivca. Per Shurs se i dalje oporavlja od povrede kolena, Kofi Điđi i Rikardo Rodriges napustili su klub po isteku ugovora, pride je i Alesandro Bonđorno otišao u Napoli pa je Bikovima potrebno više od jednog pojačanja u srcu odbrane. I zato je, dodaje Tutosport, rukovodstvo Torina stupilo u kontakt sa Nastasićevim zastupnicima kako bi se informisao o mogućnosti da angažuje njihovog klijenta.

Udineze se s druge strane raspituje iz predostrožnosti, jer i Nehuen Perez, a posebno Jaka Bijol privlače interesovanje brojnih klubova.

Ukoliko se odluči za nekih od pomenutih klubova, Nastasić bi po treći put zaigrao u Italiji. Prethodna dva puta branio je boje Fiorentine, prvo u sezoni 2011/12, a potom i 2021/22.

Kroz karijeru je nastupao još za Partizan, Teleoptik, Mančester Siti i Šalke.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Matija NastasićtransferiTransferi uživoUdinezeKK Torino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara