Komentari na vest

Mateus Indio otišao iz Vojvodine

O

Omladinska zadruga

pre 28 dana

Vrlo dobar igrač Indio,utisak je da je previše rupa pokrivao naročito na mestu beka,a na svojoj poziciji zadnjeg veznog je jako dobar.Korektan doprinos klubu u puno sreće u daljoj karijeri.
S

Slaninari zapad

pre 28 dana

Zbiki, Maradona i Bandovic moraju otici u Briz i da se ne vrate bez Homme! Decko bi ubrzao nasu igru za 70 posto, Seri bi imao sa kim da igra i ne bi mogli samo njega da udvajaju. Brzina, sve iz trka, ubrzanje, inteligencija,pas, sut. Messi licno za ovu ligu. Zvati Tanjgu, japanca kondicionog repke, piksija, zavrsavajte ovo Kapitalno pojacanja. Na TM pise 82 posto dolazi.
P

Pivot

pre 28 dana

Ne dolazi skup je
I

Indio

pre 28 dana

Je mogao na više mesta u timu da igra. Greška uprave. Navijači pravi koji se razumeju u fudbal su odma prepoznali kvalitet i karakter i prihvatili Brazila. Mogao je on pred Njegoša pogotovo što se igrao i značajno doprineo kad nije išlo Vojvodini. Al pored 800 h evra uprava nije htela Vitorij7 da uplati 500 h evra za otkup 6gobora.I sad se Vojvodinaši pitaju gde je tih 15 m evra za budžet. Dakle duplo veći. Gde je Mandarić. Zašto ćuti. A Zbiljić takođe pogotovo što je obećao sa odlazeći gradonačelnik om tzv pankeri djurićem i Vojvodinašem tzv koji su obećali na proslavi pre 2 meseca 110 g Vojvodine pare ta renoviranje stadiona za Evropu. Zašto ćutite. Pa valjda treba da ispunite obećanja Vojvodinašima pred izbore za 4 dana.. Ili ćete dobiti šipak.
н

нс бој

pre 28 dana

Плус велики противник за јубилеј 110 година постојања. Битно је да се дају велика обећања,папир трпи све,може да прича ко шта хоће.Нико неће да их пита еј шта је са овим што сте обећали?
N

NoviSad021

pre 28 dana

Koja greska uprave,jedan od najboljih dm u ligi.
D

Dajcman

pre 28 dana

Dovesti mladag napadaca Novog Sada, rodjenog Novosadjanina Dervisia. Odlican igraca, 20 godina, postigao 10-ak golova u najslabijoj ekipi. Sramota je da ga u NSu, pokupe TSC ili Cuka.
P

Pa ono...

pre 28 dana

Sad je u Inđiji. Još je mlad.
@

@Chiske1

pre 28 dana

Lepo što Karikari želi da dođe, pitanje da li će ga Ubljani pustiti sad kad su ušli u Super Ligu Srbije. Još su mu udenuli i onu klauzulu od milion evra. Mada i Zubairu bi dobro došao. Videćemo.
F

Friends

pre 28 dana

Dovesti Antonova, Varjacica, Dele, Homa I Karikari. Antonov i Varjacica bi bili najbolji bekovi lige, Dele i Kari, mladi, jaki, prebrzi. Homma je umetnik sa lopton, takav igraca se samo radja, ne postaje se.
G

Ggostt

pre 28 dana

Što se blamiraš kad znaš da za pola igrača ne može ni ponuda da se da jer klubovi traže više.Karikari za sigurno milion ide negde, ne razumem te fore stalno nabijate neka imena kao fora interesujemo se.
A

Avlijaner

pre 28 dana

Varjacic ce da ide u ozniljan klub, ne u neki bsogradski nizerazredni klub, poput Partizana.
C

Chiske1

pre 28 dana

@Ggostt Karikari zeli da dodje u Vosu i jos mu ugovor istice za par dana.
M

Mare10

pre 28 dana

Igraci koji su u skautingu su Homma, Lamine Fadiga, Arijen van der Heide, Luciano Gimenez, Maximiliano Centurion. Kako vam se cine?
p

prijatelj

pre 28 dana

Japanac nije siguran u vezi dolaska u Srbiju. Tanjga i kondicioni trener reprezentacije pokusavaju da ga ubede. Ima vec sada nekoliko ponuda iz jacih liga.
н

нс бој

pre 28 dana

Ма какве јаче лиге,одведите га на Штранд да види какве су Новосађанке,заборавиће све.
B

Benny

pre 28 dana

Napisao Chiske1 da nije igrač Vojvodine još pre par dana. Eto, moram reći, bio je dobar i značajan u prvoj polovini šampionata.Naročito u onom periodu posle odlaska Čumića u Rubin, a pre onih zaista kasnih dolazaka ostalih pojačanja u 1 sekund do 12, pre zatvaranja fudbalske pijace. Imao preko 90% tačnih pasova. Odigrao 25 utakmica, dao i tri gola, iako je defanzivac. U drugom delu šampionata, nije došao do izražaja, pa je ulazio sa klupe pred kraj. Još izgleda je i temperamentu podlegao, pa je obrisao sve fotografije u dresu Vojvodine sa svih profila na društvenim mrežama. Sve u svemu, dobar igrač; ali eto, nije za Vojvodinu. Ipak, hvala mu na svemu i neka mu je sa srećom u nastavku karijere.
V

Vojvodinaš je

pre 28 dana

To se zna već desetak dana,sam Indio je to napisao na svom Instagram nalogu .Inače vrlo tanak za ozbiljnu priču.
C

Chiske1

pre 28 dana

I Kembel je najverovatnije bivsi sto se meni nimalo ne svidja da budem iskren. Gomila nekih imena se provlaci od kojih sam siguran samo za Japanca da ga zelimo ali ce biti sizifov posao ubediti ga da dodje kod nas posto takvih igraca ima jako malo na trzistu.
C

Chiske1

pre 28 dana

Isto mislim da je presudilo to sto se uvredio kada je zamenjen od strane Bandovica, to je bio momenat kada je izbrisao sve slike u dresu Vose. Sta ja znam da nije njega ne bi mi danas bili 4 ali opet da tako odreagovati zato sto si izrotiran sa igracem koji je ruku na srce 2 klase iznad India po borbenosti pre svega (Njegos) em ima prangiju em ima dribling. Vosa je inace htela da otkupi ugovor od India zajedno sa Njegosevim. Medjutim...
@

@Chiske1

pre 28 dana

Au, Chiske1; nije valjda dotle došlo da ćemo sad i bez Kembela da ostanemo? Taman čovek počeo da igra kako treba da dodaje. Strašan potencijal, taman krilo u najboljim godinama i pod ugovorom do 2026. Nadam se da nisi u pravu, ali s obzirom da su ti predviđanja uglavnom tačna; moram se složiti sa tobom. Nimalo mi se to ne dopada.
C

Chiske1

pre 28 dana

Daj boze da info sto sam dobio nije tacan u vezi Kembela ali mislim da je stvar resena.
G

Gost77

pre 28 dana

Dobar igrač za Javor, Železničar, Spartak.. ali za Vošu realno nije bio!
:

:) :)

pre 28 dana

Vojvodina pored ogromnih ulaganja i velikih ambicija, godinama završava kao 4,5,6. Valjda će uspeti da napravi neki iskorak i da se pomeri malo na tabeli