Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde!

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.19. | 13:14

Argentinac stavio paraf na ugovor na četvorogdišnji ugovor, na osnovu kojeg će zarađivati 500.000 evra po sezoni. Las Palmasu obeštećenje od 1.800.000 evra

Mateo Garsija je novo pojačanje Crvene zvezde. Argentinac je nakon celodnevnih pregovora na stadionu Rajko Mitić doneo odluku da odbaci ponudu Olimpijakosa i obaveže se na četvorogodišnju vernost srpskom šampionu!

Crvena zvezda je tako došla do igrača čiji se profil traži još od odlaska Nemane Radonjića u Olimpik iz Marselja. Na našem najvećem stadionu su uvereni da je Garsija upravo taj. Argentinac će biti licenciran za mečeve plej-ofa Lige šampiona sa Jang Bojsom.
"Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost", kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

Crvena zvezda se još ranije dogovorila sa Las Palmasom za obeštećenje od 1.800.000 evra, a kako saznaje MOZZART Sport Argentinac će godišnje zarađivati 500.000 evra.

Garsija (23) je pod ugovorom sa španskim drugoligašem bio od leta 2016. godine, kada je stigao iz argentinskog Instituta za obeštećenje od 400.000 evra. U potpunosti je eksplodirao prošle sezone, kada je na pozajmici u Arisu postigao 11 golova na 32 utakmice u svim takmičenjima. Tu je privukao i pažnju Olimpijakosa, čiji su čelnici na kraju ostali kratkih rukava u ovom poslu.

Argentinac se odmah stavlja na raspolaganju Vladanu Milojeviću i ravnopravno konkuriše za prvi meč protiv Jang Bojsa, koji je na programu u sredu od 21 čas u Bernu.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara