Leonaro Balerdi (©Reuters)
Leonaro Balerdi (©Reuters)

Marselj bez Benedeta u Nantu

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.21. | 13:37

Argentinac dobio tri meča suspenzije zbog crvenog kartona protiv Bordoa. U redove vicešampiona Francuske se vraća Leonardo Balerdi. Kanarincima svanulo posle smene Domeneka

Tračak nade za Nant i Marselj. Oba tima su bila u velikoj krizi, smenjeni su treneri Rejmond Domenek i Andre Vilas Boas, a promena na klupi dala je rezultate u prošlom kolu. Kanarinci su konačno pobedili, i to u gostima Anže (3:1) s novim stručnjakom, iskusnim Antoanom Kumbareom, dok je i tim sa Velodroma upisao tri boda prethodne nedelje protiv Nice (3:2).

Pred gostovanje davljeniku Nantu, loše vesti za vicešampiona Francuske. Argentinski napadač Dario Benedeto dobio je kaznu od tri meča neigranje zbog divljačkom starta nad Lorenom Koščelnijem u meču sa Bordoom prošle nedelje. Nekadašnji igrač Boke Juniors nije igrao protiv Nice, a propustiće i gostovanje u Nantu i meč naredne nedelje protiv Liona. S druge strane, njegov zemljak Leonardo Balerdi, koji je takođe isključen u meču sa Žirondincima, stiče pravo igranja protiv Kanarinaca. Zbog dva žuta kartona samo je jedan meč bio na hlađenju.

Izabrane vesti

Za goste neće igrati ni povređeni Floran Tovan i Poljak Arkadijuš Milik, pojačanje iz Napolija ove zime. Protiv Nice meč karijere odigrao je Tunišanin Saif Kaui, koji je postigao dva gola. To su mu prvi pogoci ove sezone. Malo je igrao prethodne dve godine, ali je u sredu eksplodirao u meču sa komšijama iz Nice.

Domaćin je i dalje u opasnoj zoni, ali tri boda iz Anžea najava je da će zeleno-žuti biti mnogo bolji u nastavku sezone. U prvom delu šampionata u Ligi 1, Marselj je na Velodromu pobedio Nant sa 3:1. Na pet od poslednjih šest utakmica ova dva tima dolazila je kombinacija GG3+.

Meč 26. kola Lige 1, Nant – Marselj (17.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

NantOlimpik MarseljFrancuska 1FrancuskaFrancuska Liga 1Liga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara