Marota gura Ikardija ka PSŽ-u, Vanda kaže da ima više opcija

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 08:40

Francuzi ciljaju čistu pozajmicu i to je trenutno najrealniji scenario

Posle meseci razgovora, izjava, peckanja, tenzija, odbijanja, sapunica između Maura Ikardija i Intera i dalje traje, zaglavljena u ćorsokaku. Nerazuri smatraju da je priča završena, dok Maurito ovog leta nije radio ništa drugo nego pričao "ne" svakog ponudi jer je njegova želja - Juventus. Međutim, izgleda da će biti drugačiji epilog.

Tenzija je veća svakoga dana, a na kraju se završila onom tužbom Ikardija. Inter će danas probati da proda Ikardija pre zatvaranja prelaznog roka. Makar i otišao na pozajmicu. I to je najrealnija opcija. I to u PSŽ.

Izabrane vesti

Ideja Intera i Bepea Marote je upravo Francuska. I sada je situacija i u rukama starog znanca Leonarda. PSŽ ozbiljno razmišlja o čistoj pozajmici Ikardija i to bi bio veliki poklon za Nerazure.

Čak su i pojedini navijači počeli da prete Ikardiju ostavljajući mu poruku "Ikardi, sada je već dosta. Milano je mali grad". Situacija je svakakva, samo ne normalna.

O celoj situaciji govorila je i Ikardijeva supruga Vanda. Ona je otkrila da će danas u toku dana, dok traje prelazni rok, imati posla i da će probati da svom suprugu Mauru pronađe novi klub.
"Radiću na transferu do kraja prelaznog roka", rekla je Vanda Nara za Tiki Taku, što znači da će danas biti uzbudljivo kada je Ikardi u pitanju.

Ključno pitanje je - gde će Ikardi?
"Ima nekoliko timova u igri. Moj odnos sa uprvom Intera je veoma dobar", ističe Vanda.

Pominjala se i Boka Juniors kao moguća opcija?
"Teško je da će biti Boka, ali postoje opcije u Evropi. Videćemo da li će otići u tim van Italije".

Napoli je ovog leta bio povezivan sa Argentincem, ali je sada Fernando Ljorente jako blizu odlaska u Napulj.
"Nada umire poslednja", rekla je Vanda.

Pored Napolija, Pari Sen Žermen i Valensija su poslednji timovi koji su pokazali interesovanje za napadača Intera. U ovom momentu je najrealnija priča da Ikardi ode na pozajmicu u PSŽ. Ali to bi značilo da će Ikardi morati da potpiše produžetak ugovora sa Interom pre nego što ode na pozajmicu kako bi se Inter pokrio od mogućnosti da Ikardi ode 2021. godine kao slobodan igrač.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara