Marković (©Starsport)
Marković (©Starsport)

Marković: Da ostanemo bez poraza u derbijima ove sezone

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 12:10

„Biće drugačija utakmica nego prethodna“, uverava kapiten Partizana

Sa kapitenskom trakom oko ruke Svetozar Marković će ponovo predvoditi tim Partizana na večitom derbiju.

Ove sezone na dva duela sa Zvezdom crno-beli ne znaju za poraz i svima u Humskoj je želja da, iako možda nije realno da stignu do titule, sačuvaju taj trend u duelim sa najvećim rivalom.

Izabrane vesti

Na nama je da se maksimalno spremimo za utakmicu, da budemo fokusirani, da damo sve od sebe. I da nastavimo niz ove sezone da nemamo poraz od Crvene zvezde“, poručio je Marković na konferenciji za novinare pred derbi.

Na prethodnom gostovanju na „Marakani“ (2:2) Partizan je oba gola primio posle prekida, a još nekoliko šansi je Zvezda stvorila na isti način.

„Mi smo posle tog derbija pričali o svim situacijama. Imali smo igrača manje nekih 25 minuta, tako da smo se u tom periodu dosta povukli i stoga su oni imali dosta kornera. Mislim da će sutra biti drugačija utakmica“.

Partizan sutrašnji derbi dočekuje u bitno drugačijoj atmosferi nego prethodni: sad je drugi na tabeli, a u prošlom kolu je izgubio na Banovom brdu.

„Nije lep osećaj izgubiti meč pred derbi. Pričali smo nekoliko dana o utakmici sa Čukaričkim, pokušavamo kroz trening i razgovor da ispravimo šta nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo sutra izgledati onako kako bi trebalo. Derbi je uvek veliki motiv, budi želju da se pokažete u najboljem svetlu i da pobedite. Imamo ogroman motiv da pobedimo, ali ga imaju i oni, jer nas nisu dobili nijednom ove sezone“, konstatuje Svetozar Marković, kapiten Partizana.



tagovi

Svetozar MarkovićFK Partizan173. večiti derbiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara