Komentari na vest

Marko Nikolić voljan da postane selektor: Nadam se da će se nekad desiti

G

GospodinMojsilovicObjasnio

pre 2 dana

U dve reči je gospodin Mojsilović opisao ovog cirkusanta:))))On se ne stidi da sam sebe kandiduje za selektora, a mladi Miloje ga punio gde ga je video i oterao ga iz Arabije:))))Lokomotiva se teško oporavlja posle njega i već je imao šestardiranja u Rusiji i on zna da tamo neće dugo:))))
D

Daj boze

pre 2 dana

Da nam on bude selektor. Covek je Doktor za sve trenere jedini ko moze da mu pridje to je milivojevic. Nikolic je bio proferoz za predavanje licence za trenera
S

Seoul

pre 3 dana

Što se tiče trenerskog znanja, za Piksija je velemajstor. Piksi zaboravio kako se igra fudbal u Evropi, a i u trenerskom poslu čovek bez iskustva
K

Kekeek

pre 3 dana

Naš trenutno najbolji trener je Milojević, Cokna naravno. Ali niko ne piše o njemu, niko ga ni pod razno ne dovodi u vezu reprezentacije. Isto tako je bilo kad je Dejan Stanković bio trener Zvezde pa kad su novinari udarali hvalospeve o Dekiju kako je pokupio sve taktičke detalje od Italijana u kakav je mister. Tek su navijači pisali po komentarima i tada smo čuli za Milojevića. Otišao samostalno da radi u Švedsku pokazao se uzeo trofeje. Onda kad je video Terza da mu treba takav trener doveo ga ali naravno nije mu dao šansu, doveo Bahara, nemam ništa protiv bio je odličan trener ima viziju ali pričam o Cokni. U UAM pokazao sad kada je osvoji titulu sa osrednjim timom, taj Nikolić imao ipak jači tim daleko od njega. I jedini je naš trener koji se dovodi u vezu sa klubovima sa Zapada. Fejnord ga je tražio. Možda nije ni on top trener ali je naš najbolji trenutno definitivno
U

Užas

pre 3 dana

Ni Emirati ga ne bi za selektora, a nama,se gura.
N

Novosadjani

pre 3 dana

Uklapas se, jer ti je obraz djon. Bivsi drugari iz Novog Sada
v

vidi taj pogled

pre 3 dana

imao bi autoritet sigurno :DDD
F

FM

pre 3 dana

Definitivno ima vise znanja i iskustva od Piksija. Voleo bih da vidim njegovu analizu nase igre, cisto da vidim kako mu mozak radi. Ipak mi nekako ne deluje kao autoritet.
J

Jaoo

pre 3 dana

Nemoj molim te. Ako ti treba da dođeš bolje i Pixi da ostane.
T

TOTALNI REMONT

pre 3 dana

Gde su ostavke kompletnog FSS-a nakon svega sramnog što smo videli u proteklih godinu dana? Vidić predsednik, Paunović selektor.
@

@TOTALNI REMONT

pre 3 dana

Ma Šolak da nam bude predsednik FSS, a Đilas selektor. Ponoš može da bude sekretar ili potpredsednik. E tad bismo bili veća senzacija od Hrvata
П

ПРОСТА ИСТИНА

pre 3 dana

Док је председник Вучић - неће се десити јер је освајањем титуле Николић пореметио план саме власти тј. тог човека, и тиме се и лично замерио. Ово кажем као неутралан у односу на ваше Титове близанце и ваше препуцавачке болести од којих сте неповратно оболели и трујете нацију.
P

PARIZER SULTAN

pre 3 dana

hehehe
s

serMudro

pre 3 dana

Željko Pantiću ti li si ??? iliti "železnik", "kalčopolista", "mile ked", "banence", "@onaj što kopira zvezdaške nikove@" i oljuje sve redom... ...ne znam u detalje kako stvari funkcionišu ali znam d aima delić vaših gluposti da bi se UEFA i FIFA rado poazabavili time... Pa zar ste toliko glupi j slepi da ne vidite da svaki evro koji nije isplaćen UEFA istera eto preko Adana i ekipe...
Z

Zokilii

pre 3 dana

Neko je napisao da je on jedini trener u Srbiji,uz Jokanovica i Ivica,koji ne dozvoljava da mu niko sugerise i mesa se u posao,ako je to tako ovde nema sanse da ikad radi,pa to je ovde ne moguce!Pa i u ovoj nasoj losoj ligi,i super i prvoj,mozes da budes kolko hoces dobar igrac trener,nemozes da dodjes u nijedan klub,ako nisi politicki poguran ili da debelo platis..pa to je svima poznato!Kolko su ovi dece i trenera ,koji nemaju te 'preporukre'upropastili sve ove godine..
S

Sremec

pre 3 dana

Bio je dobar trener Vojvodine !!!

Mr 007

pre 3 dana

Ovog je Miloje 2 skolovao. Zvezdas sam,ali objektivan i voleo bih nekog od sledecih trenera za selektora: 1) Paunovic,2) Jokanovic; 3) V.Milojevic.
g

gagy plus

pre 3 dana

nadam se da ce se jednom desiti (a ne nekad)
G

Gost888

pre 3 dana

😄😆
P

Paznja

pre 3 dana

Tošić nije igrao juče. Toliko novinari prate utakmice. Nije bio ni u protokolu. A Krasić je igrao i asistirao za gol.
Г

Гробар54

pre 3 dana

Маро Николић је тренер без лика и дела!Био је тренер у Партизану,има једну случајну титулу,а после,где је радио био блед и безличан!Њега је Ђукић са Партизаном одрао у сред Будимпеште са 4:0,а тог Ђукића су пљували навијачи Партизана.Добар тренер је Јокановић,Пауновић,Муслин,Ивић!Или неки странац, за репрезентацију!
L

Luja

pre 3 dana

Posle Tumbice i Krla nedostaje još samo ovaj partizanski nemač pojma.
T

Taraba

pre 3 dana

Haha pokemonnnn, šta ćeš ti crno nesrećo da vodiš ove naše mega zvezde Pa njima bre ni Legende poput Piksija vidića savićevića Pantića nisu mogle Ništa a ti ćeš nešto i nekog da vodiš.smešan lik, glumi ozbiljnost načitanost i pamet isto kao i Piksi a u stvari je taraba
П

ПРОСТА ИСТИНА

pre 3 dana

Док је председник Вучић - неће се десити јер је освајањем титуле Николић пореметио план саме власти тј. тог човека, и тиме се и лично замерио. Ово кажем као неутралан у односу на ваше Титове близанце и ваше препуцавачке болести од којих сте неповратно оболели и трујете нацију.
N

Neutralan....

pre 3 dana

.......hahahahahahaha važi,važi nastavi samo....
e

evoGa

pre 3 dana

...Željko Pantić... idi doktoru čoveče...
D

Deminaur

pre 3 dana

Marko Nikolić je uz Jokanovića i Ivića jedini trener koji ne dozvoljava da mu se neko mesa u posao i zato su šanse da postane selektor ravne nuli kao i za Jokana i Ivića.
G

Guh

pre 3 dana

Pa onda bi u potpunosti zavladao muk u železniku
k

keldnc

pre 3 dana

bice kako Vucic kaze odnosno Happy Informer Kurir jer Sbtinsu samo za toga
p

prepošteni... Dr....

pre 3 dana

Kako vidim, većina vas navijača (pravih navijača) je protiv ovog , kako mu je ime... i svaka vam čast na tome. Koje su njegove kvalifikacije? je li možda vodio neki Veliki klub iz naše zemlje, naravno da nije... da li se slikao sa nekim stvarno značajnim sinom našeg naroda - nije... eto vodio je Lokomotivu iz Moskve i još neke, a gde je sada... nema ga nigde, nikom ne treba, nego se nudi da bude umesto Piksija... Eeeej umesto Piksija, pa da li je to moguće!!! Imaš li trunke srama, mali čoveče... I drago mi je da ste vi u ogromnom broju vaših komentara prepoznali da je Dragan S. pravi i jedini zaslužan selektor, naravno dok to ne bude drugačije rečeno, ali ko smo mi da to znamo... još jedenom vas pozrdavlja vaš dr Prepošteni..
@

@Втб

pre 3 dana

Posto groblje tera ipljuje reprezentativce zvezdine uvek ne znam o kojoj reprezentaciji pricas. Imamo i mi prava da pljujemo i teramo grobarske posto oni teraju svakog zvezdinog
В

Втб

pre 3 dana

Ако тако размишљаш онда се и не разликујеш од њих.
J

Joksaaaa

pre 3 dana

Kakav pacenik
A

Ajde realno

pre 3 dana

Zašto da ne, treba jednom dati šansu Nikoliću, Iviću, Jokanoviću ili Paunoviću, ne verujem da bi oni dozvoljavali da im se neko meša u spisak, jednostavno su tvrde glave za takve neke pregovore a nekog znanja imaju. Čime su to Pižon, Piksi i Krastajić recimo zaslužili da budu na čelu reprezentacije pre njih? Po stručnosti trenerskog posla? Ili po klimanju glavom ko mora da igra? Pa ovo drugo. Zato nam i jesu rezultati takvi kakvi su. Mislim da bi i Vladan Milojević možda nešto uradio u strogom defanzivnom smislu, ali ko god je trenutno u Crvenoj zvezdi ili Partizanu trebalo bi da mu vrata reprezentacije momentalno budu zatvorena zbog korumpiranosti i uticaja lopova koji iz klubova koji meštane u FSS (u ovom slučaju Terzić). Dakle, samo neko ko je van Srbije i to duži period odmaknut od domaćih uticaja i lopova.
b

bljuc

pre 3 dana

U strogom defanizivnom smislu?? ahahhhahaha neverovatno... Jel bio defanzivan sad u ova tri derbija sta kazes?
A

Ajde realno

pre 3 dana

@bljuc Pa čekaj, ti ne vidiš da je Crvena zvezda više nego duplo skuplja od Partizana u ovom trenutku? Idi na transfmarkt pa vidi cene igrača. Naravno da je Crvena zvezda trebala da igra i igrala je ofanzivno protiv duplo slabijeg tima Partizana da nije bilo tako bila bi bruka. Nego ja tebe da pitam, kakve to veze ima sa reprezentacijom koja je slabija od većine drugih reprezentacija? Pa naravno da bi (da je kojim slučajem Milojević trener reprezentacije) parkirao dupli autobus na svojoj polovini protiv neke Francuske, Engleske, Argentine koga god, sigurno takve reprezentacije ne bi znao ni mogao da napadne, o tome pričam. Dok verujem da bi tu Jokanović ili Ivić izbalansirali ne bi se samo branili. Moje mišljenje.
T

To je sigurno

pre 3 dana

Videli smo sa "najtrofejnijim trnerom" laznim TUmbakovicem kako smo prosli
M

MRS

pre 3 dana

E PA NECE MOCI
M

MRSSS

pre 3 dana

Sacuvaj boze,
v

vroom

pre 3 dana

Bas smo nisko pali ako ti ikad dodjes u razmatranje za tu poziciju....
C

CZBG23

pre 3 dana

Kako moze rol on stik da bude selektor hahaha

Искрено речено

pre 3 dana

опет гробље..
B

Baneeeee

pre 3 dana

Cokla ga razvaljivao u arabiji
M

MNM

pre 3 dana

Ni slucajno. Selektor treba da bude neko pedantan, glavat a ako moze glavato - pedantan onda ga daj odma!
j

jojo

pre 3 dana

Nadam se u boga da neces nikad biti selektor.
D

Deca provincije

pre 3 dana

Kako sad tender bojsima ne smeta savez? Kako su terali Toleta i tukli fudbalere u Djenovi sad se ne oglašavaju uopšte?
G

Gost033

pre 3 dana

2017 godine napravio je grešku zbog koje mu je zabranjen ulazak u Srbiju.
K

Kaciga

pre 3 dana

Ne nikako, i ne nema veze sa tim sto sam cigan.
Z

Zokilii

pre 3 dana

Samo ti jos falis,nadam se da neces nikad...To nema veze sto si iz Partizana,jednostavno daleko si ti od tog,moze na primer Jokanovic.

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Sine Marko Nikolić je možda uz Jokanovića i Ivića jedini trener koji ne dozvoljava da mu se neko mesa u posao i sugeriše.
v

vs

pre 3 dana

Svako ko ima obraza neće prihvatiti
В

Втб

pre 3 dana

Због чега оволико негативних коментара?! Тема је репрезентација и ту не треба да нас занима да ли је неко Делија или Гробар, него да ли и шта може да допринесе. Ја сам звездаш али мислим да је Николић тренутно један од наших најбољих тренера, уз Јокановића, Пауновића, Јовановића, Милојевића... Свакако није лошији од Пиксија, Ћурчића, Ђукића, Крстајића и сличних који су већ били селектори и показали шта знају.

Sliks17

pre 3 dana

Nije stvar klubastva nego je bas dosta tih koje si nabrojao da se uce na reprezentaciji koja trab da bude iznad svega toga a ne ispod. Zbog svega toga nadam se da nece!
P

Please don't mr. Fudd

pre 3 dana

Piksi ostani. Kad malo razmislim, igrali smo super. Sve ti je oprošteno
Š

Šampioni

pre 3 dana

Tomo, mani se hortikulture, hoće čovek da bude selektor.
R

Ruben Sosa

pre 3 dana

Ako je dotle došlo, prije bih Brnabu za selektora. Ako već mora po partijskoj liniji, nije do muževnosti, isključivo su stručne kvalifikacije u pitanju.
z

zgemba82

pre 3 dana

Neka brate ne mora
S

Sejv mi Džizus

pre 3 dana

Kako do državljanstva Burundija? Da gledam pošten fudbal
U

Urke17

pre 3 dana

A mi se nadamo da se nece nikad desiti.
E

Elemere izdrži

pre 3 dana

Možda se i desi ako vrate Karadžića na čelo FSS.
a

a Karadzica

pre 3 dana

ako vrate preselice FSS u neki starcki dom definitivno, dzaba im sve njihove kombinacije kada stare kadrovi ....kao Bajden
G

Gostgost

pre 3 dana

Ja se nadam da nece. Nemamo mi igrace za njegovu bunkericu, a i vala, dosta nam je batadjorista
D

DamjanDD

pre 3 dana

Nece se desiti....
i

i ne okreći se sine

pre 3 dana

Nećemo više Ukrajini prodati ni metak, samo ostani u Rusiji
B

BEZ ZEZE

pre 3 dana

JA BI ZA SELEKTORA POSTAVIO DJOKOVICA NOLETA, nema dodirnih tacaka sa fudbalom, ali ima onu stvar ima SRPSKI INAT ima pobednicki mentalitet.
M

Mojne

pre 3 dana

Svega ti
P

Pomozi Bože

pre 3 dana

Dubajce, Đorđa Đokovića da nam vodi savez i ovog "stručnjaka" reprezentaciju i eto nas.
A

Austrija npr. ima Ragnicka

pre 3 dana

Ovaj je u UAE dobio nogu. Koja reprezentacija? Tek kad pomisliš da smo napokon dotakli dno, pa je na gore jedini put...
h

hyper mass

pre 3 dana

Kreni sa vođom u obilazak nacionalnih stadiona .Ne trebaju ti bolje kvalifikacije.
S

Sf

pre 3 dana

Ma, samo nam još ti Elmere fališ.
j

jsd

pre 3 dana

Ne kumim te bogom. Bolje Duljaja ako mora iz JSD
Ć

Ćelavi globus

pre 3 dana

Sačuvaj Bože i sakloni!
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 3 dana

zasto niko ne pise od novinara da su igraci kada su dobili 3 slobodna dana izmedju utakmice Engleska Danska, kupili karte za Ibicu, pa je Piksi saznao za to i skratio dane za odmor na dan i po? Da li je moguce da se tako nesto uporno cuti u medijima?!
K

Kiki Golub

pre 3 dana

Daj ne lupetaj molim te, pa i kada ne igraš utakmice imaš neki , bilo kakav trening. A oni kupili karte za Ibicu da odu za vreme prvenstva?! Da li si ti normalan ?
O

OgnjenOs

pre 3 dana

Kako je mogu e izmedju utakmice Engleska Danska ? Ili si nepismen ili si hteo da kazes izmedju utakmica sa Engleskom i Danskom, a tad je jos veci problem za tebe jer je između bila utakmica sa Slovenijom, a to onda znači da lažeš.

Sliks17

pre 3 dana

Nadam se da neces
s

spiritus movens

pre 3 dana

Nisam u toku ali zasto Mijatovici Joveljic nisu dobili sansu u napadu? Mladi, perspektivni igraci, zeljni utakmica i dokazivanja. Mitrovica vec godinu i po dana indisponiran. Kao da smo imali igraca manje na sve tri utakmice. Kazu sto nismo igrali presing na polovini Danaca? Kako da igras sa Mitrovicem koji nece da trci? Protiv Slovenije sam brojao, 5 sansi je imao i nijednom nije zatresao mrezu. A samo taj jedan gol nam je falio da idemo dalje.
Š

Šrikant Dubaji

pre 3 dana

A sto ne napisete da ga je u UAE Cokna skolovao fudbala i ostavio da se mrzne u pustinji na deblom minusu?
N

News

pre 3 dana

Jadan nas fudbal ako on bude selektor. Nama treba dobar trener a stranacki kadar
@

@

pre 3 dana

Pa Piksi a bogami i tvoj Miloje su stranacki kadar

Gost17

pre 3 dana

Ovaj je za ulogu koliko i ja.
R

Ruben Sosa

pre 3 dana

Živiš u zabludi. Jedan je Elmer Fudd!
S

SezonskaJakarta

pre 3 dana

U jednoj staroj epizodi "Simpsonovih", Homer veruje da će konačno i sam poneti "titulu" radnika nedelje, jer je ostao jedini nenagrađeni član kolektiva. Na oduševljenje ostalih prisutnih, vlasnik nuklearne elektrane proglašava najboljim radnikom ... šipku. Postoji u Marku Nikoliću nešto homerovsko, ali ne i epsko, a i šipka nedostaje.
S

Sf

pre 3 dana

Ali zato metla ne nedostaje, Cokna ga je ometlao u EMIRATIMA zato je i dobio pedalu. 4 puta uzastopno ga je Cokna školovao.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 dana

Ima ovde jedan covek sa metlom, mozda ona moze da posluzi umesto sipke
p

prevarantu!

pre 3 dana

Nece.
b

botina sa severa

pre 3 dana

jok miloje ce kratko ostanic
K

Kalabasas

pre 3 dana

E ako ovo nije sa markanom bi bio poslednji ekser na kovcegu...pa piksi nema više neki autoritet,a ne sutra da dodje markan,miloje i sl. Bilo bi jel moramo danas da treniramo....sefe daj 4 slobodna dana...
@

@

pre 3 dana

Kakav autoritet moze da ima piksi, neskolovana seljacina? Ko ce njega da slusa kad nezna prostu recenicu da sastavi
K

Kalabasas

pre 3 dana

Hahaha pa sta su naši reprezentativci nego to isto,on pogleda na guglu ko si sta si i gde si igrao,koliko imaš para ...i to si za njega ... Misliš da de rosi,zizu,mota pucaju od intelekta...oni te poštuju ako si jedan od njih i tu je za njih kraj.
B

Batistuta1

pre 3 dana

Nikada ovako losu reprezentaciju imali nismo.Em ne znaju, em nemaju onu stvar.Kukavice.Bednici.