Marko Nikolic (©Reuters)
Marko Nikolic (©Reuters)

Marko Nikolić u problemu, bez trojice bitnih igrača protiv Salcburga

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.11.20. | 15:48

Ruski mediji prenose da su Krihovijak, Mirančuk i Kulikov zaraženi

Kako javlja ruski Sport, ali i nekoliko drugih portala iz te zemlje, pozitivne rezultate testa na virus korona dobila su trojica prvotimaca moskovske Lokomotive, dan pred meč petog kola grupne faze Lige šampiona protiv Salcburga. Ekipa Marka Nikolića sutra (18.55) dočekuje austrijskog šampiona u meču koji bi mogao da odluči dosta toga u grupi A, u kojoj se nalaze i ekipe minhenskog Bajerna i madridskog Atletika. Prema saznanjima ruskih medija, iako nije potvrđeno od strane kluba, virusom korona zaraženi su Anton Mirančuk, Gžegož Krihovijak i Danil Kulikov, kao i nekoliko članova uprave.

To će jasno predstavljati veliki problem za ekipu bivšeg trenera Partizana, koja u elitnom takmičenju ima tri osvojena boda pred peto kolo, dva manje od Atletika i dva više od sutrašnjeg rivala Salcburga.

Izabrane vesti

Nikolić nije hteo da govori o svom sastavu na konferenciji za medije.

"Ako znate koji će tim oni da izvedu recite mi", našalio se srpski stručnjak.


On ističe da je pred njim i njegovim pulenima jako težak meč, kao i da on i njegov tim daju sve od sebe da se nose sa teškim rasporedom.

"Pred nama je još jedan važan meč. Raspored je težak, ali pokušavamo da se izborimo iako nije lako. Verujem u svoj tim, momci su spremni da sve ostave na terenu. Ako budemo onakvi kakvi umemo i ako budemo imali malo sreće, doći ćemo do željenog rezultata. Salcburg je dobar tim, odgledali smo mnogo njihovih mečeva. Ne dopada mi se stav medija da Lokomotiva mora da pobedi. Ako ste gledali njihove mečeve protiv Atletika i Bajerna onda znate da oni moraju da pobede. Nama je potrebna koncentracija, samopouzdanje i podrška sa tribina. Verujem da ćemo uraditi sve što možemo da dođemo do dobrog rezultata", naveo je Nikolić.

Raduje se predstojećem susretu i ističe da je glavna prednost Lokomotive iskustvo.

"Imaju veoma brze igrače, veliki broj njih lako prelazi iz odbrane u napad i ne smemo da im damo prostora. Moramo da budemo pametni i disciplinovani i da igramo na rezultat. Ako budemo koncentrisani, a verujem da ćemo biti, ako se budemo borili za svaki metar terena, rezultat će doći. Salcburg ima mlad tim koji postiže mnogo golova, ali mi imamo iskustvo i veoma se radujem utakmici koja je pred nama", zaključio je Marko Nikolić.



tagovi

Lokomotiva MoskvaMarko NikolićLiga šampionaAnton MirančukGžegož Krihovijak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara