Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Marko Nikolić posle godinu dana završio misiju u Dubaiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.24. | 19:33

Šabab Al Ahli i srpski strateg sporazumno raskinuli saradnju

Misija Marka Nikolića u Dubaiju potrajala je samo godinu dana. Dva kola pre kraja šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata srpski strateg je sporazumno raskinuo saradnju sa Šabab Al Ahlijem.

Vest o Nikolićevom odlasku iz kluba dolazi samo dva dana nakon poraza od Al Vasla Miloša Milojevića, posle kojeg je Šabab Al Ahli matematički izgubio šanse da se domogne titule.

Izabrane vesti

I pored toga što nije uspeo da odbrani titulu prvaka države, teško je okarakterisati Nikolićevu sezonu u Dubaiju kao neuspešnu budući da je klubu doneo dva trofeja - u Superkupu UAE i Superkupu UAE/Katara, koji je ove sezone doživeo prvo izdanje. Ipak, kako se navodi u saopštenju kluba, želja dveju strana bila je da se raziđu, te će Šabab Al Ahli šampionat okončati bez srpskog stručnjaka na klupi.

Podsetimo, Nikolićev agent Dejan Joksimović je početkom januara ove godine izjavio kako će se 44-godišnji strateg sigurno vratiti u Rusiju, ali kako još nije trenutak za tako nešto. Možda sada jeste?

Nikolić je trenersku karijeru počeo u Radu, a potom je vodio i Vojvodinu, Partizan, Olimpiju, Videoton, moskovsku Lokomotivu i Šabab Al Ahli.



tagovi

Marko NikolićŠabab Al Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara