Marko Mišković potpredsednik FSS?

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 17:02

Sa njim u Savez stižu i Zbiljić i Ranko Stojić

Zaseo je Branko Radujko u fotelju generalnog sekretara FSS umesto Jovana Šurbatovića, biće to, verovatno, jedna od mnogobrojnih promena na Terzazijama 35. Čeka se imenovanje Ranka Stojića na funkciju direktora svih selekcija, dok je jedno potpredsedničko mesto rezervisano za bivšeg čelnika Napretka i Crvene zvezde Marka Miškovića.

Ovu informaciju preneo je Sportklub, pozivajući se na svoje izvore koji kažu da će drugi potpredsednik FSS u budućnosti biti Dragoljub Zbiljić.

Izabrane vesti

Imenovanje Marka Miškovića, koje bi, prema navodima Sportkluba, zvanično trebalo da usledi posle oktobarske reprezentativne akcije, ne predstavlja veliko iznernađenje. Sin Miroslava Miškovića bio je u upravljačkoj strukturi Crvene zvezde do 2009. godine, kasnije je, kao fudbalski radnik, sticao iskustvo i znanje na rukovodećim mestima u kruševačkom Napretku.

Bio je blizu da sa Čarapanima 2017. godine stigne do mesta u Evropi, ali u finišu sezone nije izdržao. Ubrzo je napustio funkciju u Napretku, ali je iza sebe ostavio klub koji može da funkcioniše.

Načelno, već je razrađen plan o dolasku Marka Miškovića u Fudbalski savez Srbije, gde bi kao potpredsednik i član fudbalske vlade imao široka ovlašćenja. Realizacija bi mogla da usledi već na narednoj sednici Izvršnog odbora.

Potpredsednici FSS, podsetimo, zajedno sa potpredsednikom čine Odbor za hitna pitanja FSS. Za sada su upražnjena dva mesta – posle ostavki Branislava Nedimovića i Branka Zečevića. Od marta 2023. funkcije potpredsednika obavljaju Janoš Žemberi i Sandra Sremčević.


tagovi

Marko MiškovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara