Marko Marin (Star sport)
Marko Marin (Star sport)

Marko Marin se seli u Italiju?

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 16:22

Slobodan je igrač

Završena je arapska epizoda Marka Marina, nekadašnji reprezentativac Nemačke je slobodan igrač u potrazi za novim klubom. A budućnost bi mogla da ga čeka u Italij.

Drugoligaš SPAL iz Ferare je zainteresovan da dovede Marina kao kapitalno pojačanje, pišu lokalni mediji. Operacija neće biti laka jer Marin ima visoke finansijske zahteve za budžet jednog drugoligaša, ali u Ferari se nadaju da je posao izvodljiv. Vide Marina kao jednog od ključnih igrača koji bi im iskustvom i kvalitetom pomogao da se vrate u Seriju A.

Izabrane vesti

Marin je slobodan otkako je pre nekoliko meseci raskinuo ugovor sa saudijskim Al Ahlijem. On je na svoju inicijativu pred organima FIUFA raskinuo ugovor sa Saudijcima koji mu duguju oko 4.500.000 evra i obavezni su da mu sve isplate.

Marin je pre godinu i po dana prešao iz Crvene zvezde u Al Ahli u transferu teškom 2.500.000 dolara, s tim to je Zvezdi na kraju pripalo 1.700.000 evra kada se odbije Olimijakosov deo. Nemac srpskog porekla je potpisao ugovor na dve i po godine vredan 5.000.000 evra. Ali Saudijci su bili neredovni u isplatama od samog početka, pa je Marin jedan deo ugovora proveo na pozajmici u lokalnom rivalu Al Raedu. 

Ovog leta se pominjao i kao opcija za AEK koji trenira Vladan Milojević ali nije došlo do saradnje. U seniorskom fudbalu je debitovao u dresu Borusije Menhengladbah iz koje je prešao u Verder. Iz Bremena ga je kupio Čelsi koji ga je kasnije slao na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon da bi ga za 3.000.000 evra kupio Olimpijakos. Posle dve godine u Pireju, došao je u Crvenu zvezdu i godinu i po dana nosio crveno-beli dres učestvujući u dva ciklusa grupne faze Lige šampiona. 


tagovi

Marko Marinletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara