UEFA kažnjava i u doba krize, Pari Sen Žermenu upozorenje zbog „joge“

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.04.20. | 09:42

Disciplinski organi način proslave Parižana procenili kao ismevanje Erlinga Halanda

UEFA je nemilosrdna i u doba finansijske krize uslovljene korona virusom, pa je izrekla nove disciplinske mere za poslednje mečeve koji su igrani u evrokupovima. Pored finansijskih mera, izrečena je i jedna opomena i to Pari Sen Žermenu. Sveci su upozoreni za naprimereno ponašanje svojih igrača u utakmici protiv Borusije, tačnije zbog načina na koji su imitirali Erlinga Halanda nakon pobede i prolaska u četvrtfinale.

Igrači Par Sen Žermena su prilikom proslave sa navijačima grupno seli u prepoznatljivu „joga pozu“, koju Haland koristi kod proslave golova, a isto to su potom ponovili i u svlačionici. Igrači PSŽ-a bili su silno uzbuđeni jer su konačno okončali prokletstvo i posle četiri sezone prošli osminu finala Lige šampiona, ali su ipak morali da pronađu drugačiji način da to proslave.

Izabrane vesti

Zbog uvredljivih poruka na tribinama kažnjeni su Bajern i Ajntraht. Bavarci će morati da plate 20.000 evra, a klub iz Frankfurta 15.000. Ipak, Ajtraht je imao i dodatne kazne, pa će u morati ukupno da plati 57.000.

Mančester Siti se žalio na žestoku odluku UEFA zbog izbacivnja iz evropskih takmičenja, ali će usput morati da plate kaznu ood 3.000 evra zbog sporne veličine sponzorskih logotipa na trenerkama koje su nošene tokom zagrevanja.

Foto: Screen shot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara