Marinovih 50 u Zvezdi: 10 golova, 21 asistencija

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.11.19. | 14:41

Kapiten Crvene zvezde obeležio protekle dve sezone na stadionu Rajko Mitić

Marko Marin je u utakmici protiv Totenhema obeležio mali jubilej - 50 utakmica u crveno-belom dresu. Zvezdin kapiten došao je na stadion Rajko Mitić poslednjeg dana letnjeg prelaznor roka 2019. godine i ispunio dečački san, a potom je bio u prilici da srpskim šampionom dve godine uzastopno igra Ligu šampiona.

Debitovao je 15. septembra u prvenstvenom meču sa Radnikom iz Surdulice, a bilo mu je potrebno samo 42 minuta da postigne svoj prvi gol. Odmah je digao Zvezdinu publiku na noge i potom je imao dragocenu ulogu u evropskim mečevima srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Marin je bio prvi strelac Crvene zvezde u Ligi šampiona, a nakon odlaska Nenada Milijaša u penziju preuzeo je kapitensku traku na stadionu Rajko Mitić. Na dosadašnjih 50 utakmica u crveno-belom dresu Marin je ostvario 17 nastupa u kvalfikacijama za Ligu šampiona i grupnoj fazi takmičenja, 29 utakmica odigrao je u Superligi, i četiri u Kupu Srbije. Ukupno je postigao 10 golova i ostvario 21 asistenciju u crveno-belom dresu. Zaradio je i šest žutih kartona.

Foto: FK Crvena zvezda

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara