Marin o penalu: Da sam znao da će biti takve reakcije, ja bih šutirao

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.12.19. | 23:08

„Da sam ja promašio, mene bi manje krivili nego Tomanea“, poručuje kapiten crveno-belih

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin kaže da bi on izveo promašeni jedanaesterac u Pireju da je znao da će biti ovakva reakcija javnosti i kritike na račun Tomanea.

Najbolji igrač srpskog šampiona objasnio zbog čega je odluka pala da najstrožu kaznu izvodi Portugalac, a ne on koji je zadužen za to.
"Već nam se jednom desilo u sezoni, u Kruševcu, da je Ben promašio penal, a da je pre toga prekršaj nad njim napravljen. Posle toga smo se dogovorili da ispopštujemo to nepisano fudbalsko pravilo i da igrač koji je fauliran ne izvodi najstrožu kaznu. Bilo je normalno i očekivano što je Tomane krenuo da šutira u Atini, on je centarfor, gol igrač i dobar penaldžija", rekao je Marin za Novosti.

Izabrane vesti

Zvezdin kapiten je potpom stao u zaštitu svog saigrača.
"Kada sam se oporavio i podigao, Tomane je već imao loptu u rukama. To je i bio dogovor, nikako ga ne treba kriviti zbog promašaja, želeo je najbolje. Krivo mi je što ga kritikuju, da sam znao da će biti takve reakcije, ja bih šutirao. Trebalo je, da sam ja promašio, mene bi manje krivili", dodao je Marin.

Crvena zvezda je porazom u Pireju ostala bez evropskog proleća, a priliku da popravi utisak i u pozitivnom raspoloženju završi polusezonu imaće sutra protiv Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić u poslednjoj zvaničnoj utakmici u 2019. godini.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara