Marin: Bio sam siguran da ga dajem, ovako se osvaja titula

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.19. | 19:25

Zvezdin kapiten presrećan posle trijumfa u Kruševcu

Muke Tantalove imala je Crvena zvezda da slomi otpor Napretka. Nije htelo crveno-bele čak ni sa bele tačke (mada se radilo o nepostojećem penalu), ali zato u sudijskoj nadoknadi majstorski potez Marka Marina i gol iz slobodnog udaraca. Šmekerski, onako kako smo i navikli od Zvezdine "desetke".  
"Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali, sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima", kazao je Marin.

Osvrnuo se kapiten srpskog šampiona i na poslednje trenutke utakmice sa ekipom Napretka...
"Nije bilo lako, pogotovo kada je počeo da se bliži kraj utakmice. Tada se već javlja nervoza, sve manje vremena ima, pogotovo kada propustiš nekoliko prilika. Najbitnije u tim situacijama je ostati smiren. Srećan sam što smo izborili pobedu".

Izabrane vesti

Foto: crvenazvezdafk.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara