Komentari na vest

Marakana videla triler i dragačevsku simfoniju, Zvezda se hazarderski izvukla

"

"STRUKA"

pre oko 2 meseca

Za sebe kazu struka. Daleko su oni od struke. Ove god dali grdne pare za Dalisia i Pumu, a oni veze nemaju. Sram vas bilo struko, ja bi bolje organizovao skauting. Ni prodaja vam ne ide. Prodali ste za male pare Azarova a bolni je od ovih koji su ostali. Citam da su ovih dana sahtjoru nudili 5 miliona za njega ali da sahtjor trazi deset.
E

Exe

pre oko 2 meseca

Siguran sam da će nam drug Milojević otvoriti svoje srce, posle neprospavane burne noći i saopštiti neveselu istinu, da je ponovo u pitanju hibridni rat koji se vodi protiv Zvezde! Ovaj čuveni prvoborac iz prošlog hibridnog rata, se ne pita za bilo šta, odnosno jednako kao i kafe-kuvarica! On je tu da ćuti, redovno dobija sastav tima i priča šta mu se naredi! Još jedna marioneta u lutkarskom pozorištu druga Terzića, paradigma stanja u našem ojađenom društvu!
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Не секирајте се,биће звезда опет прва...и опет,и опет док год селектор Србије каже да Пикси остаје тренер репрезентације...
Ч

Чика

pre oko 2 meseca

Онај ко носи транспарент да подржава рудник литијума поред лепотице Дрине, тај сирома и не зна шта носи!
I

Ignjat01

pre oko 2 meseca

Ukradena pobeda Lučanima...sudije odradile svoje al ne do kraja ima da ih sklone
A

Aranđel

pre oko 2 meseca

Kako su to odradile sudije svoje? Zvezda izvela 17 kornera,34 suta na gola,a Mladost samo dva.Za ono valjanje po terenu je trebalo produziti bar 10 minuta
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 meseca

Nije nista strasno,desava se. Ne dramite odmah. Poslozice se sve,treba vremena,ima jos Seul,Milson,Ivanic nije igrao,ne znam da nekoga nisam zaboravio. Imamo korektnu ekipu,bice to dosta bolje. Mislim da nam nedostaje jedan dobar srednjak,ali ajde ne treba plakati odmah...
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Hahah sramota a veliki milioni 🤣🤣🤣
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Ocene igraca kao da je Mladost dobila Zvezdu 5:0. Pa ako je neresen rezultat nemoguce je da su igraci Mladosti bili toliko bolji.
Y

Yika

pre oko 2 meseca

moguce jer je vama sudija dao bod
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Одавно нисам на вијестима о ЦЗ видио да доминирају гробари. На жалост, само им је преостало да се радују ријетким неуспјесима исте! Доживјесмо да се нађе и нека екипа која се не игра "склањалице" ЦЗ, коначно је барем једно првенство коло регуларно😀. Иначе, када се пропусти оволико прилика и нерјешен исход је добар!
N

NN7

pre oko 2 meseca

Partizan uveo revoluciju u fudbalu,počeo da igra na setove,prvi set izgubio 6:2
K

Kairat prestrasni

pre oko 2 meseca

Ja mislim da je Partizan poceo da kopira Zvezdu. Zvezda svako takmicenje po grupama primala 30-35 golova iz 6 utakmica tj 5-6 u proseku. Zato je Borjan dobio nadimak Petko tj Sestko. Elem, vi ste odigrali setova i setova. A Kairat prestrasni da ne pominjem.
Z

Zotax

pre oko 2 meseca

Kad neko da dva miliona za Pumu, taj treba krivicno da odgovara. Dalcio isto, bolje da nije dolazio. gomilanje igraca sa kvalitetom koji vec posedujemo. Samo zauzima mesto nekom klincu.
Z

Zvlat BG@RSS

pre oko 2 meseca

@RSS – naravno, da je potrebno vreme da se sve kockice slože! Biće to dobro! Pogotovo mi snage daje “pedantni stručnjak, iz Aranđelovca, specijalista za kvalifikacije”! On će unaprediti igru Zvezde! To osećam! On će pedantno u tim da stavi Pumu, Dalčia, Đigu, Nedaje, a kao, šlag na tortu, ubacuje u igru usporenog 41. godišnjeg Kangu, da on svojim čuvenim potezima reši utakmicu! Po ovom potezu sa ubacivanjem Kange, Milojević nam je svima rekao kakav je stručnjak!
B

BLCZ

pre oko 2 meseca

jel sad prvenstvo opet regularno?
m

mx

pre oko 2 meseca

Ne i dal ce ikad biti...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Al pazi duša naših zabrinutih za Kosovo,a trovanje po Srbiji koga briga.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 2 meseca

Dajte bre grobari o cemu vi? Jel vam leglo 3.5 m evra Epsa ili njihove sestrinske firme. Manite se postenja samo vi. Mozemo mi sami. Gledajte svoj tim ti klinci sto su vas prozivali nemaju vise od 18 god. Imate vi svoje promasaje. Jeste Dalsio bacene pare za potpis, covek izgubljen na terenu cak i njegova dva udarca ko da je skidao avione ni da plasira. Puma makar zna da plasira loptu i neigra na prirodnoj poziciji al ovo nije ni za LK. U odbrani jedino Spajic jedino. Mimovic mozda za godinu dana, Rodic nema snage za vise 30 min, Djiga mora to bolje. Hvang radilica. Jovanovic dobar. Serif posto smo dobili napadaca daj da se neljubimo ako ga hoce arapi za 2.5 m super. Covek jedino zna da primi loptu ledjima niti da se otvori, niti okrene. Al jeste svi smo ogorceni 2 promasaja i jedino napadac kao pogodak. Videcemo novo krilo kako ce ici. Slovenac je dobar valjda ce se uklapiti. I TREBA NAM TAKTIKA ZA PROBIJANJE BUNKERA.
r

rio zvezda tinto

pre oko 2 meseca

samo da vam terza jos dugo ostane
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Pojacanja od TRI do SEST MILIONA EURA a bez POMOCI SUDIJE nisu sposobni izvuci nerijeseno protiv Lucanaca. Sve drugo se samo kaze.
7

777

pre oko 2 meseca

gde si ti video pomoc sudije(
R

RSS

pre oko 2 meseca

Ljudi, potrebno je vrijeme d a se kockice slože. Biće to dobro. Imamo još novih igrača koji nisu igrali. Vratiće se i Ivanić i Glazer. Duarte je pokazao da bi mogao biti veliko pojačanje. Ovi glodari nešto komentarišu, a opet će biti na -35. Primili su na neutralnom terenu 6 komada od prosječnog kluba, kako ih nije sramota?!
B

Bijadokija007

pre oko 2 meseca

Deco Zvezda je prvak opet! Ne palite se
з

зна се

pre oko 2 meseca

зашто....
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Partizan prmio 6 komada od Dinama a vi niste gani videli evropu 10 godina pametnom dosta , nikad jaci Lucani 🤣🤣🤣
M

Marko1105

pre oko 2 meseca

Za sve one koji navijaju za neizvesniji sampionat, jace utakmice i jace ostale klubove, u odnosu na Zvezdu i Partizan, ovo je vrhunski rezultat. Ja mislim da je to sve u redu... Samo bez namestanja utakmica i daj boze da nam sve utakmice, svih nasih klubova budu neizvesne kao ova utakmica. Sto se tije pojedinaca, iluzorno je posle 2:2 komentarisati. Svi su odigrali prosek. Ali, vazna napomena i opomena je da: Puma nije pojacanje, Serif nivo Lucana, Dalsio i Djiga nivo SLS, Duarte dobar, Jovanovic pogresno koriscen, Katai za sah na Kalemegdanu.... I sa svim pobrojanim manama ubedljivo smo najbolji u Srbiji, ali to sve jako brine za Evropu jer smo slabi za ta takmicenja.
n

neverovatno

pre oko 2 meseca

Serif nivo lucana? eto ma koliko dao golova vi ćete da furate istu grobarsku pricu
D

Da,daa,daaaa

pre oko 2 meseca

Marko 1105,da bio bi vrhunski da ih nisu pokrali,covece ja da negledam a da mi kazu ima kos 10 min do kraja a 2:0 gubi zvezda znao bih u najmanju ruku da ce biti nereseno. Sve ti govori to sto nisi mogao uzivo igrati u 98 posto kladionica
D

Drvoje

pre oko 2 meseca

Kad udjes u utakmicu totalno nonsalantno ne mozes ni da ocekujes neki bolji rezultat kako cemo lako cemo nema od toga nista!
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Partizan mijenja naziv stadiona , novo ime Miloš Šestić!
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

Zaboravio si skoro 0:6 od pravog Bajerna.. 😂😂😂
С

Сантрач,

pre oko 2 meseca

реаугуј....
K

Koto Totunjo

pre oko 2 meseca

Slaba, odvratno slaba Zvezda. Dalsio, koji je bio solidan u prošloj utakmici, sad nikakav. Onaj Rodrigez, brz-sam-kao-puma, nije nego, spor i bez ideje. Šerif tradicionalno nikakav, osim frizure. Rodić umoran, bezidejan u napadu, neupotrebljiv. Korejac solidan, kao i obično, Ilić korektan. Mali Lanetov isto solidan, Mićko pokušavao nešto, Kanga pretrčao duplo više od Dalsija i uradio nešto. Miloje ziceraš, po ko zna koji put, postavlja ekipu kao da igra na 0:0 sa Galatom. Nikada nije imao petlju da pokida, samo zicer. Ovi nesrećnici sa severne tribine se čude što se narod bavi jadaritom, pokazujući time da nisu džaba sponzorisani od države. Ja sam ciganin, nisam delija. Pratim svoj klub od pre Arkana i sramota me je kad vidim šta je su pare i ucene od tribine uradile. Tribini nema pomoći, to drži ko drži, Miloju ima. Nadam se da će da pronađe kojones i da uradi nešto, odstrani limitirane igrače i ubaci par klinaca. I dajte, više, tog levog beka, godinama kukate, a dovodite krila sa kontra nogama koja se nameštaju za centaršut taman toliko da se šesnaesterac napuni.
b

batkara

pre oko 2 meseca

Svaka cast!
a

ajde pali

pre oko 2 meseca

Serif tradicionalno nikakav? pazi molim te ,koja je ovo bolesna mrznja prema serifu
P

Premudri

pre oko 2 meseca

Jesmo iz suprotnih tabora,ali svaka čast na komentaru. Nekad je sever bio glavni kriticar vlasti a sada...bruka i sramota u sta su se pretvorili za saku dolara!
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 meseca

Sve lepo rečeno, od prilike smo ista generacija, i rekao covek sve sta muci iskrene Zvezdaše, cigane...proćiće vreme ove dece placenika, docice neki novi klinci da vole Zvezdu..
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Do sad najveći uspeh Partizana u Evropi ove godine...
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Nije strašno izgubiti koji bod, jer taj gubitak tera sve strukture da se trgnu iz uljuljkanosti. Grobari se kao smeju a ne shvataju da je ovo Zvezdi bilo prako potrebno da ih uozbilji.
9

9,000?!

pre oko 2 meseca

Sve vas je manje.
а

ал су

pre oko 2 meseca

зато послушни....
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Ha ha ove ocene i komentari utakmice me podsetise na izvestaje sa terena srpske lige Beograd! Ko god da je ovo pisao je jedan obican amater i velika neznalica! Da li ce iko videti koliko nama fali jedan fizicki mocan ZADNJI VEZNI bez kog ne mozemo u evropu????? Realno i levi bek,kvalitetan stoper a ovo gore je takvo kakvo je.Ako ne dovedemo bar nesto od ovog sto sam napisao nece biti dobro…
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

"Kaže da je video sve zvezde unutar Zvezde, što bi mogla biti neka mutirana verzija Crnjanski virusa ('Beskrajni, napred, plavi, krug. U njemu, Crvena zvezda'). Srce mu kuca ćoškasto, a da vidimo taj jezik: 'dragačevska simfonija' (to mora da je 'Porky i bes', proklet bio, Geršvine), 'spori ritam bend' (prateći sastav Dejana Cukića) ... Hm. Sestro, neophodna je injekcija Majlsa Dejvisa kako bi se sanirale posledice laboratorije njanjavog zvuka. Znam da ne mora spoznati išta dalje od dokolice prikolice sela Dokne, zato mu i dajemo instrumentale. Jes' vala, šta će mu i ovakav srpski, donesite burgiju za konsonante." Usled Olimpijade i utakmica u kvalifikacijama za evropska takmičenja, samo prvenstveno kolo prošlo je bez ozbiljnije najave. Po prikazanoj igri timova i kvalitetu utakmica, nije ni šteta što se provuklo mimo radara. Ipak, postoje neki detalji koji prete da dominiraju nad celokupnom slikom. Prvi je sramni transparent sa Severa, podrška iskopavanju litijuma. Koliko god to bilo gnusno, nije problem da parole glase i "Geringa za ministra unutrašnjih poslova". Ne stila oblačenja, izraza i ophođenja, pitanje je vere u ono što nosite. Transparent podrške iskopavanju litijuma ne bi nosio nijedan čovek u Srbiji, dok mu se ne plati ("dve hiljade za gospođu", otprilike). Njegovo postojanje na Severu stiže iz istog nakota koji je doprineo jačanju trgovine narkotika i ćutanju povodom sultana. Drugi je manir ponašanja privilegovanih trenera u ligi. Nije to samo praksa Terzićeve uprave, kada želi da se isprsi pred nekim (Stanković, Bahar, drugi mandat Milojevića), takvi su i manji klubovi prema Lalatoviću. Ukratko, osim što u klub dovode svoj stručni štab, ovi treneri umeju tražiti i da im se dovedu njihovi miljenici, fudbaleri sumnjivih kvaliteta, koji služe kao prenosioci zbivanja iz svlačionice, ne i kvaliteta na teren. U ovom slučaju, u pitanju je novajlija iz kiparske lige. Iako je Puma zapao svima za oko kao mačka u linjanju, kada bi iko od vas tražio da mu uprava obavezno dovede samo jednog igrača, a taj igrao kao Dalsio ... Treći je efekat Kange (slično Šredingerovoj mački - ako je na klupi za rezerve, ne znate ni da li je živ, ali učini vam se da nedostaje; ako igra, ne znate ni da li je živ, ali ume da iznenadi, dok ne ode putem teranja). Ovaj fudbaler mističnog rođenja (po maestralnoj replici Radeta Bogdanovića "rodio se pet godina nakon smrti svoje majke") i enigmatičnog godišta definitivno oseća Marakanu kao svoj teren (ne bi nikog iznenadilo ni da ostane da živi u kućici pored terena, kao verni domar) i, slično Nathu, možda je bolje da u prvih desetak kola poveže novajlije u sistem, koliko god i sam delovao nepovezano. Četvrti detalj su bombastične izjave Nemanje Matića posle kojih zaista valja proći kroz Ub i ne javiti se nikome. Jedinstvo je uspelo do juče nezamislivo: ostaviti gori utisak od Napretka iz Kruševca. Ali, niko nije ni očekivao da će tim rasparanog, pa zašivanog kroja, neposredno po ulasku u najviši rang takmičenja, pokazati igru navodnog pretendenta za Evropu. Teško da je i Matić razmišljao na taj način, ali zašto se hvalisao unapred više i od sultana i od Zorane Arunović zajedno ... "Provincijalac", roman Mome Kapora za svaku je preporuku.
b

batkara

pre oko 2 meseca

Svaka cast na komentaru skidam kapu
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Sa uživanjem sam čitao komentar koji više podseća na novinarski članak nego komentar. Ovakvi komentari i trebaju biti, a ne da objavljujete gomilu gluposti koje pišu ostrašćeni klinci a svode se na vređanja i omalovažavanja.
P

Premudri

pre oko 2 meseca

Jes' da je dugačko,ali sve sam pročitao i sve je tačno tako! Svaka čast na komentaru. P.S. za komentar Radeta Bogdanovića nisam znao ali sam plakao...🤣😂😅
F

Fontana9

pre oko 2 meseca

Zna li ko dali je Magiko jos na respiratoru i jeli povratio dah od onog neverovatnog sprinta od fantasticnih 2 metra i 75 centimetara
L

Lažne patriote

pre oko 2 meseca

Rio tinto dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da neću nikada, da te ostavim da te zaboravim, dobro znaj da uvek tu sam ja. Rio tinto znaj da ludo volim te, da ne mogu dana bez tebe, celu zemlju sam spreman da ti dam, neka dinamit ludo udara. Jednog dana kada prodje sve, kad nam sumporom zemlju zagade, i na nebu tom na koje idem ja biće smoga od rio tinta. Xd
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Nisu neki parametar Ub i Mladost ali Duarte za sada odličan. Puma me ni jednim potezom do sada nije ubedio da je pojačanje,mislim da nam je Olayinka tu mnogo korisniji. Treba da se dogovore sa čovekom i da ga puste sledeće leto. Rano je za bilo šta reći, još se traže igrači. Kanga ušao i završio posao. Jovanović takođe odradio posao. Nije još nameštena ekipa, biće tu još promena.
d

dzoniiii

pre oko 2 meseca

Jasno je svima da je odbrana Krs, da nemamo pravu zamenu za Dragovića, nemamo zamenu za Bukarija, jos ne igranje Ivanica najboljeg igraca , e to je problem.
L

Leao

pre oko 2 meseca

Ovo su oni sto nece da igraju na srpske praznike, srbuju oni kad je to u “modi”. Naravno da ce da podrze rio tinto, briga njih za srbiju za ljude i decu koji ce izgubiti zemlju, vodu.podrzali bi oni i crnog djavola, samo da nastave da zive kao i do sad. Najvaznije od svega je da kranovi rade, da se na tenderima dobijaju najbolji poslovi. Zvezda je tu nebitna kao i partizan. Tu su navijaci rada, vozdovca zemuna grobari na severu marakane, delije na jugu jna. Svima je zajednicko to da ih fudbal u sustini ne zanima samo korist. Zbog toga mi neutralni kazemo da su zvezda i partizan rak ovog sporta, ne zbog kluba kao kluba ili onih ljudi koji sportski i fer navijaju bez ikakvih koristi. Pa pogledajte samo uprave i jednima i drugima
p

pipo_inzagi87

pre oko 2 meseca

Stadion Rajko Mitic menja ime u Rio Tinto Arena
8

8

pre oko 2 meseca

Stadion JNA se vraća vojsci Srbije
K

Koto Totunjo

pre oko 2 meseca

@8 Majstorski se promašuje suština. Mnogi više mrze mladu partozanku, nego što vole Zvezdu. I obrnuto, naravno. Nemate trunku časti ni obraza, ne kritikujete sramnu poruku sa severa koja sadrži dve gadosti- relativozovanje i umanjivanje problema uništavanja Srbije od strane rudarskih kompanija, o čemu svedoče najeminentniji srpski i strani naučnici, i korišćenje komunističe izmišljene reči KosMet, kojim se u zaborav tera Metohija, a koja je, ako ćemo po pravu, odnosno tapijama, ona koja nam daje za pravo na te krajeve. Ispali ste iz šinjela, tvrdite da ste Srni, a jedino što znate je da slepo verujete svojiž lažnim idolima, kombinacijama i parama. Bedno.
@

@8

pre oko 2 meseca

Sutanovac jel bi zeleo?!
K

Kup Ere Ojdanica

pre oko 2 meseca

Mimovic pogubljen na terenu ja ne znam sta je on trenirao do seniora,Puma i Dalisio po ovome sta igraju ne mogu da prave razliku ni u nasoj ligi,Djiga je jednostavno zalutao u ovom sportu,Katai zna fudbala mnogo ali njega u poslednje 2 godine jednostavno mrzi da zivi takav mu je govor tela na terenu,Hvang i Ilic znaju fudbala i to se vidi,Ndiaje zali boze silne pare sto su date za njega,ovaj drugi napadac sto je dosao dobar
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Druže, sve si lepo opisao, nebitno je koliko pluseva, a koliko minuseva dobiješ. Godinama uprava ne dovodi adekvatne zamene za Kataija i Kangu. Duarte je dao gol i asistirao. Momak je za sada skroz korektan. Šerif je fudbalski nepismen (nema tehniku, prijem, levu nogu, kratak i dug pas, a ima snagu i kondiciju i ništa više), Dalsio i Puma nemaju kvalitet za Zvezdu. Imali smo nekoliko utakmica, to je dovoljan uzorak da se vidi da nemaju kvalitet. Puma je ubedljivo lošiji od Dalsija. Nema dribling, ne zna da centira desnom nogom. Mora da se namesti na levu, pa to će svi da provale. Mali Jovanović svaki put ostavi bolji utisak. Dalsio i nekako, ima barem nekih dodirnih tačaka sa fudbalom, ali daleko od toga da je ,,pojačanje”, više je igrač za rotaciju. Jedino se nadam da će Mimović da napreduje. Ilić zna, samo je problem što ga Miloje šeta po pozicijama. Sa druge strane, momak je igrao do juče drugoligaški fudbal, ne može on da bude kapitalno pojačanje. Nadam se da bek Korejac i Milson valjaju ili će opet cela sezona da zavisi od Rodića, Kataija i Kange. Ivanića ne ubrajam u tu grupu, jer je ipak konstantniji igrač. Sportski pozdrav!
B

Bokiruma

pre oko 2 meseca

Kataji nece i ne moze da trci.
M

MLADOST LUCANI

pre oko 2 meseca

VAZNO JE DA JE MILOJA NATEGO KACKET PA NEVIDI STA SE DESAVA NA TERENU KAD GA JE MALO PODIGAO KAD ONO SOK 0-2 AU STA CU SAD OVI NEDAJU BODOVE VALJDA CE DA BUDE CRVENI I PENAL STA CE VUCKO DA MI KAZE IZ PARIZA AKO PUKNEMO I JUUUU 🤔🤔🤔🤥🤥🤥🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫
j

jel mukice mala?

pre oko 2 meseca

Jel crveni kao protiv Napredka?
s

shommy

pre oko 2 meseca

NapreDkaaaa hahaha, sedi 1 napredni.
G

GostvRider

pre oko 2 meseca

Ajde budi iskren lopato,nije bilo za crveni karton?
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Mož da nategne Momu hoteldziju i šofera Aboliranog sa sve onim kacketom!!!!Dom penzionera se skupio,niko srednju skolu čestito nema,nagurali po 80 godina redom i služe Terzicu ko paravan za uništavanje kluba!!A on “dika”okačio sliku šefa u kanc i satire bez kočenja!!!I trpa milione u dzep takodje bez kocenja
M

Mukice

pre oko 2 meseca

Napredka? Nisi ucio jos da je Napretka? Mali si.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Citam komentare, i mozda sam 50ak procitao, dalje da idem necu, jer su verovatno isti. Od ovih 50ak, nekih 35 je od ovih sto ih isponizavase ukrajinska deca a onaj trener ih naziva smesnom amaterskom ekipom, koji pricaju o nekom namestanju i guranju i ostalim teorijama zavere koje sa realnoscu veze nemaju. Ostalo su ovi nasi regularni pljuvaci koji su dosli da isprazne svoje frustracije time sto ce da pljuju na metu koju izaberu - Terzu, Mrkelu, Miloja, pojedinog igraca... Sve u svemu, bolestija na kub. Shvatate li vi ljudi koliko je to sto radite zalosno i jadno?

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ti di ovde radi čega?! Kolektivna svest ili forumski razum?!
9

999

pre oko 2 meseca

O zalosti i jadnosti ti pricas?😂😂😂😂 O zemljooo otvori seee.. Al se ismejah ovako rano.. bice mi odmah lakse na skeli danas..😂
Ђ

Ђођа

pre oko 2 meseca

Ма ти си јадан, зато што си слеп код очију и ограничен код мозга.
P

Plavi10

pre oko 2 meseca

Ova Zvezda prosječna ekipa ima u Europi da van nabiju ko stigne. A igraci joj vise lice na predatora nego na fudbalere, sve neke pletenice i manekeni?
r

rio tinto jsdar

pre oko 2 meseca

jeste nabiće zvezdi ko stigne. koliko ste puta pisali kamoe siti da trpa zvezdu 10:0? i to za poluvreme. prvnestvo je dugo ima još 35.kola do kraja. niće tu kikseva, loših dana itd. čekajte pa pre 4 dana su izgubili od dece iz ukrajine 6:2 i bili neznalice i onda sad dobiju decu na ubu koju su usli iz druge lige0:4 i oni su majstori opet im igru vuče čovek od 40godina skoro...neka uzme titulu stanoje, al ako ga nije sramota za 6:2 a sačekaćemo i revanš, pa će se ići na lugano gde će biti 3:0 4:0 za švajcarce, brukanje u evropi neće da izbegne jedino da nalati na neke maltezane farska ostrva...zvezdin tim je rano komemtarisati ali puma i mimović nisu za prvih 11. obaj u sredini i moze da prođe
p

pitanje

pre oko 2 meseca

Ha?! Još uvek kakis na usta? Šta bulazniš to?
B

Bss

pre oko 2 meseca

Ako je Zvezda kriva što je Dinamo samo davao, evo priznajemo, Zvezda je kriva.
M

Mokijano

pre oko 2 meseca

Poraznije od igre i rezultata je onaj transparent na "severu"! U čije ime vi to momci poručujete? Ako ste adresirali na onog čiji duh hoda hodnicima marakane onda ok, ali mi se čini da šefa ne pominjete, ko da se ne valja. Svak je rodjen da po jednom umre...
D

DakaCZ

pre oko 2 meseca

Ovo je igrano za kladionice.Zato se i cekalo sa izmenom Kange koji je doktor fudbala za nasu ligu koji bi da je usao odma u drugom pol. povezao igru i pripremao sanse saigracima i siguran sam da bi okrenuli.Prosto Tereza je morao da uzme lovu i naplati se za minuli rad.Sta da se radi,ionako Zvezda realno nema konkurenciju.Tim danas nastupao bez bar 5-6 igraca koji ce ciniti ekipu za odlucijuce plej off utakmice za ulazak u Ls. tipa Glazer,Seol,Ivanic,Elsnik,Milson,a verujem i da ce Mijailovic biti opcija na beku.NAPRED ZVEZDA
M

Mihailo Mihailo

pre oko 2 meseca

Hvala Delije sto posle 30 godina ne navijavim vise za Zvedu,zbog vase parole…
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Delije su jedno, Zvezda je drugo. I ove današnje Delije ne liče na prave stare Delije. Ima mnogo Zvezdaša kome se gadi plaćena grupa sa Severa. Proći će i njihovo.
B

Bane1989Ns

pre oko 2 meseca

ovaj golman Ilic je dobar ali za kupove,Stojic je trebao da igra u odbrani umesto Djige,Kanga od pocetka,Mimovic nije za Zvezdu a sto se Magika tice istrosen igrac i to je to.Covek jedva ide ne moze trening da izgura a ne utakmicu 90 minuta
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

A bonuse ce da ti igra ko?Djiga i Movic su bonusi,Sljivic i Knezevic tek nisu za prvi tim
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Da li vas je sramota kako ste odigrali utakmicu?????? Imate 15 puta veće plate od igrača iz Lučana. Da nije bilo crvenog kartona koji je bio opravdan, izgubili bi utakmicu. Ovo nije igra za Konferenciju, a ligu šampiona neću ni da spominjem.
S

Sokoizzrenjanina

pre oko 2 meseca

Koje plate,igraci ne primaju redovno plate. Neko tu muti.
M

Miloje dunster

pre oko 2 meseca

Miloje dunster Miloje dunster Miloje dunsteru Miloje dunster Miloje dunsteru Miloje dunster Miloje dunster Miloje dunsteru Miloje dunster Miloje dunsteruMiloje dunster Miloje dunster Miloje dunsteru Miloje dunster Miloje dunsteruMiloje dunster Miloje dunster Miloje dunsteru Miloje dunster Miloje dunsteru
I

Ivan,,,

pre oko 2 meseca

Znamo kako je izgledao pocetak prosle sezone i kako se zavrsio, tako da ne smarajte vise sa vasim analizama

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Jos jedan dokaz koliko se u Srbiji postupa bahato. Zvezda nema nikakav plan, strategiju. Pojacanja dolaze bez ikakvog plana, cisto da bi se neko doveo. Niti se gledaju prioritetne pozicije niti se razmislja o buducem prihodu. Bahato, amaterski, nestrucno...
V

Vamos

pre oko 2 meseca

Druze, ne gledaju se pojacanja po kvalitetu nego po proviziji koju mogu da uzmu Terzo i ekipa
R

Rajko St.

pre oko 2 meseca

Pojacanja se traze i dovode po planu trenera i struke a ne po mislenju pojedinih u licnom zivotu isfrustriranih navijaca koji smatraju da poseduju zavidno trenersko znanje.
S

Stankovic

pre oko 2 meseca

Sta sad Milojevicu, valjda si toliko iskusan ida ti je jasno da cemo imati ovakvih 9 od 10 utakmica i kod kuce i na strani i da moras da nadjes resenje /sto Barak nije uspevao/ i da nam tek idu problemi i pre i posle evropskih meceva. Nisam gledao utakmicu i nije mi jasno kako pripremate mec ali se stice utisak da je sve inprovizacija, sta urade Katai, Ilic I Endiaj ne pljujem i ne mracim ,ali mora pamet u glavu.Ne moze se bezglavo napadati, ako nece iz igre moze iz pekida ,ali su nama prekidi i korneri bezopasni. Sta radi Milosevic i ostali, ako nemas vise skakaca kao Milonovic, ni izvodjaca prekida kao Ben,trazi druga resenja. Suterski treninzi kao dase ne upraznjavaju, duplirajte im trajanje, vezni igraci moraju da se spuste do zadnje linije da se nude i da organizuju napad , da traze rupe izmedju stopera i bekova a ne da pas daju najblizem igracu. Imate manje od mesec dana da napravite zaokret inace ce sve biti kao kod Bahara i gore. ,
S

Sramota za nas Gane

pre oko 2 meseca

Mi kuci 4:0 tukli Jedinstvo a Partizan ih dobio 0:4 na strani uz jedan ponisten gol, znaci mi bi protiv Kijeva primili 7-8 komada eeee mojjj Miloje drzava ti dala pare a ti ne znas da sastavis ekipu , bruka koliko para otislo !
H

Hahahah

pre oko 2 meseca

Koliko samo nisi navijac Zvezde... sa druge strane nikakav komentar - onda je Zvezda bila prvak LS kad je dobila prvaka Liverpula.
Д

Дугоушко

pre oko 2 meseca

Друже том логиком се више ни деца не воде данас, гледајући тако Барса добије 5:0 Реал и онда Реал добије Бајерн , значи Барса треба 8 спакује Бајерну а деси се контра ;)
c

ciganin 91

pre oko 2 meseca

Lepo se predstavi Iso Sadriju.
B

BaneHBG

pre oko 2 meseca

Mi dobili Liverpul 2:0, Liverpul osvojio LS - po tvojoj logici Zvezda osvojila LS 🎉
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Katai nije ni za beton ligu.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Ma jak ovaj nas Bajern ubiva sve nas strah 🤣🤣🤣
N

Nista

pre oko 2 meseca

Bez Sudija 🤣🤣🤣
Z

Zoransremcica

pre oko 2 meseca

Hoce li neko da mi objasni koje je vere mali Lane?? Ili objasniti njemu,bas sam zapanjen kada sam video njegov ulazak u igru.
B

BaneHBG

pre oko 2 meseca

Kakve to uopste veze ima i jel to tvoj problem? Kad su ranije ulazili na teren i iscupali komad trave pa stavili u usta, jel pitao neko jel su krave ili igraci?
O

Opetrtnade

pre oko 2 meseca

BaneNBG,tebi je normalna molitva Jovanovica? Bolje da je paso travu. Dekcko najverovatnije nije obrazovan,nemam drugo objasnjenje
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Na Marakani smo jedva izvukli bod protiv tima koji nema prezimena na dresovima. Neću da nipodaštavam Mladost, njima svaka čast na prikazanom. Ako smo ovako izgledali protiv njih, u Evropi ima da nas navlače umesto kondoma. Da prostite na vulgarnosti, ali tako je. Još sam pre mesec dana rekao ako ode Hvang da će se ovaj tim mučiti i u domaćoj ligi. Voleo bih da sam žestoko omašio. Svetla tačka je da se Duarte dobro pokazao za sada i treba da dobije više minuta. Videćemo kada dođu i ova dva pojačanja, ali ovo je tanak tim.
A

A u

pre oko 2 meseca

Evropi će igrati dupli bunker protiv nas?!32 šuta na gol ,19 kornera!Igrali smo ispod svojih mogućnosti ali ne preterujte sa kritikama!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Večeras se sljoka vinjak po kaficima! Večeras grobarija slavi nereseno rezultat Zvezde!
e

evo ih

pre oko 2 meseca

pa vi zalite jsd ,navijajte za jsd protiv Dinama, slepci evo vam grobarski kompleks i pakost
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Nece vam Dinamo dati manje golova ako navijaci zvezde ne navijaju za njih. Kakve to veze ima...
B

Bljak

pre oko 2 meseca

pa vi zalite jsd ,navijajte za jsd protiv Dinama, slepci evo vam grobarski kompleks i pakost
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Sram te bilo Terziću,bitno da si ti uzeo procenat od transfera a mi da sa ovim panjevima igramo LŠ??? Nama bre Mladost daje 2 gola iz 3 šuta,šta će tek u Evropi da nam rade... Žao mi onog Hvana sa kim mora da igra.
T

Treba prvo...

pre oko 2 meseca

proći kvalifikacije, pa ući u LŠ.
C

Cerebro

pre oko 2 meseca

Ko bi rekao da prate ligu, da se raduju neuspehu zvezde oni sto govore da je liga namestena...Oni svoj jsd i ne prate, e to su kompleksi
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Gutesa pokidao na pripremama a brani nam ovaj ocaj..Dalsio i Puma krompiri kakvih imamo u timu.Opet previse igraca i sigurno ima nezadovoljnih..
A

Ako se po jutru

pre oko 2 meseca

Dan poznaje Vojvodina šampion
g

gos009

pre oko 2 meseca

kako se zove komentator sto prenosi zvezdu na areni? Hvala
B

Bob.f

pre oko 2 meseca

Opet godina sa minimum 100 mil potrosenih para ovog partiotskog kluba..Cim pomisle da odigraju jednu regularno ono 0:2 Onda okreci ,sudije crveni ,penali pa vi ste najvece zlo ovog naseg napacenog naroda..!!!
M

Muskroniks

pre oko 2 meseca

Ja se samo pitam gde nadjosmo ovog Pumu??? Kad on ne moze da probije ove ekipe, sta mi da ocekujemo u Evropi??? Za sada 0....
J

Jaca liga

pre oko 2 meseca

A st vi hocete? Hocete jaku ligu a da Zvezda ili FKP sve i svakog pobede? I to svaki put sa 5:0. Pa nemoze! Ako pobede svakog, lose, kazete slaba liga! Ako gube bodove jer i drugi igraju fudbala, onda placete, losa Zvezda ili FKP! Pa sta vi hocete? Ako zelite jacu ligu onda budite spremni na to da i izgubite, da budete i bez titule.
1

14

pre oko 2 meseca

Jaca liga se ne ogleda u rezultatu 2:2,bilo Zvezde ili Partizana. Vec u kvalitetu fudbala koji gledamo. A ovo sto se igra u nasoj ligi je smesno,sto se videlo prosle godine u evropi,gde smo uspeli samo dva boda da osvojimo na 30 utakmica. A i broj navijaca na nasoj ligi ti dovoljno govori o kvalitetu onoga sto gledamo i sto nam nase prvoligaske zvezde prezentuju.
A

Alija Krpo

pre oko 2 meseca

Miloje je korak unazad !
m

mikuli

pre oko 2 meseca

Najaci je transprent za rio tinto hahahaha, kao brinu se za kosovo a Coki pokrao Kosmet uzduz i popreko hahahaha najgori ljudi na kugli zemaljskoj
R

Rio tinnta

pre oko 2 meseca

Rio tinto je u Loznici.. Ajmo prvo drugi razred osnovne da zavrsis pa posle pisanije na internetima. Malo geografija, malo opsta kultura i ne ispadnes glup u zatican
G

Gle eno ga

pre oko 2 meseca

Miloje i svi treneri kad kazu JA PREUZIMAM KRIVICU i dobro sta onda? Doveo si Dalsija ti si insistirao a za ovog novog nije 4 mil.nego 6mil.EUR -mogli ste dadovedete Vanju i beka , a ovih 800.000,00 EUR za Kangvu AKO JE TACNO daj i dodaj IMA SE BAR SAD za defanzivnog veznog , PITAJ Mandarica i onog Stojica kombinu oni uvek imaju BOMBE na lageru ili predji preko SUJETE pitaj Stojadinovica jeste skup lali se ti uklopis uvek. Sramota je ovo danas stvarno ,a AKO SA EKIPO M PROSEKA 37-38 god.igramo ovako STA DA TRAZIMO MI u nekom evrpskok kupu I da gde ide HVANG? Kazi ? dzentlmenski odgovori.....ako ne ti onda Darjan neka PRENESE Pozdrav.
h

halo

pre oko 2 meseca

Mirno gospodo, mirno, sad će nama pravi navijači da objasne kako je ovo sve fenomenalno, kako je odrađen fenomenalan prelazni rok, kako je svako pojačanje bomba, kako to samo zli internet hejteri lažni navijači prikriveni grobari pokušavaju da destabilizuju sav fenomenalan rad velikog doktora i njegove pratnje. Od mene, lažnog navijača koji se osuđuje da kritikuje doktor, za ovu predstavu večeras čestitke samo za Duartea, za kog iako sam bio kritičan, trebalo mu je samo 70 odigranih minuta da mi pokaže da je za onu prevaru za koju je neko u klubu imao obraza da plati 4 miliona evra obeštećenje Benzema lično. Ostali nek razmisle kako su tačno mislili tu Ligu Šampiona da igraju, idemo vraćanje na Bajern 6:0 Totenhem 5:0 PSŽ 6:1 a? Ili smo sad odustali od Lige Šampiona i idemo na dobru staru "ma iovako bolje LE, to nam je po meri, uzmemo neki bod, LŠ je samo zbog novca"? Videćemo, čekamo da centrala javi pravim navijačima sledeće poteze.
M

Muhamed Ben

pre oko 2 meseca

Nek neko kaze Miloju da mu je ovaj kacket premal. Izgleda Kao Lalat u spici!
T

Trpadzija

pre oko 2 meseca

Miloje da se ne ljubimo! Zvezda je prevazisla BATA DJORA TRENERE !
T

Trebnercina

pre oko 2 meseca

Puma i Dalsio daleko ispod kvalitetakoji je potreban Zvezdi za Evropu.Mimovic bas tanko,ako ovako nastavi eto Micka ponovo na desnom beku.Rodic ceka Koreanca pa da odmori.Valjda ce Slovenac malo da zategne u sredini.Pljuvacina na Bukarija a on za ovog Pumu igracina.
K

Kvislinzi Sever

pre oko 2 meseca

Jel sme neko negde od novinara na bilo kom portalu da postavi sliku sramotnog transa sa severa podrške Rio Tintu, ili vlada omerta? Zvezdaši, sramote vam klub!
P

Pesimista

pre oko 2 meseca

Sram Vas bilo,trebali još 1 00 000 000 € da se uloži,pa da dobijemo tim,totalni promasaji Puma,Dalsio..Rodić,Spajić,Mimović loši,ovaj tim je 50% slabiji od prošle godine....dno dna ste ,mislim Dnk nas Srba da smo rodjeni fudbalski gubitnici..objavite moj komentar
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

To su ta Mrkelina pojacanja mislim ma Pumu,sto je odigrao odigrao je,primace masnu platu i ulaziti sa klupe,toliko je los da ne vidim nacin na koji moze bolje da igra,ne koristi desnu nogu,nije brz,nema osecaj za centarsut,glavom ocajan
T

Tekilepi34

pre oko 2 meseca

Mrkelina pojacanja uzasna. On covek zalutao ,zivi u proslom vremenu
d

da se zna

pre oko 2 meseca

Ponovo Mićko spašava brodolom zvezde u drugom poluvreme nu presekao tri kontre gostiju ko rezultata 0 2. Koliko vrede igrači zvezde najbolje kaže debeli iz Lučana u zvezdi vrede Mijailović i Kanga i sudija a ostale kafa bi mi dali džabe sve bih ih prosledio u Jedinstvo iz Puhova. BETON LIGA DA SE KALE
D

Darko1101993

pre oko 2 meseca

Igra mladost kao Barsa hahahahaha, e glavati kent bog te kažnjava zato sto si los covek, idi sad na konferenciji se uvuci jos dublje u vucica moras i pertle da ubacis hahahhahaah jadnici namestati protiv lucana i ne možete da pobedite. Da vam se samo ne sklanjaju vosa, ofk, radnički nis, spartak, imt i ostale filijale vi ne bi bili prvi ni sa svom ovom pomoću od vaših sudija hahahhahaha jadnici jadni
B

Bss

pre oko 2 meseca

Alo sine preko 40 godina nemate pobedu u Kupu šampiona ili Ligi šampiona, nije te sramota da bilo šta komentarišeš vezano za fudbal.
L

Lusiliu

pre oko 2 meseca

Pa dokle vise ovi SNS igrači koje niko neće i nista ne mogu hodaju po terenu,plus lane i slični koji plaćaju da igraju u zvezdi,i šerif i ekipa čiji menadžeri takođe plaćaju ,gde takav antitalenat može biti skautiran uopšte, onaj vezni kad je fljasno one dve na tribine vidiš da nema pojma... Zvezda će biti prvak sa 8 bodova razlike ,zvalavi će to da završi al ovo je bedno.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Dugo nisam video da je Zvezda imala 20 kornera i preko 20 suteva, a da nije pobedila. Veceras je Mimovic bio bas los. Takodje i Katai, samo nije menjan. Duarte se pokazao da ume da da gol, a i da centrira, samo mu treba lopti. U sustini bod za nereseno ili izgubljena nije razlika neka u bodovima, jedino sto se dize morala. Stici ce Zvezda srpski Siti koji u Srbiji dobija sve ubedljivo, a u Evropi prima po 6 komada, medjutim odvratno je ovo kako je Mladost igrala. Neko je pisao kako i Zvezdabu Evropi slicno oteze. Prvo nije slicno, daleko manje. Drugo, otezati protiv Sitija, Bajerna, PSG-a je jedno, a u domacoj ligi je to odvratno. Stamenkovic je ponasanjem zasluzio crveni jos jedno 10 minuta pre kraja, ali ga sudija nine iskljucio jer je golman i imali bi dva igraca manje. Posle kad se pitamo zasto nam je fudbal los, to je zato sto ovakve ekipe igraju superligu i kaljaju ugled lige. Kad cuvas rezultat, gledas da sacuvas loptu duze, da napadnes, a ne da svakog minuta pada neko kao da su ga streljali. Zelim Mladosti da ode u drugu ligu, jer takvi nam ne trebaju. Jedinstvo sa Uba je primilo 8 golova u prva dva kola, ali nisu igrali ovako sramno.
Д

Дадо Нк

pre oko 2 meseca

Битно да после уложених десетина милиона на прелазни рок није бламажа,катастрофа,чијс је одговорност ово итд.😂😂😂😂
d

darkobg

pre oko 2 meseca

Idemooo pljuvacne zlezde su pune pa navalite da izlecite sopstvene nedostatke i frustracije. Bolje da ste danas dosli na stadion jer po svim klimatskim i atmosverskim segmentima vreme je bilo idealno za vas lencuge i tastatura boys
d

donca19888

pre oko 2 meseca

Sta se palite. Samo loš dan.... Sve će terza namestiti.... Kao i ovaj crveni.... Smešna liga nažalost....
d

donca19888

pre oko 2 meseca

Sta se palite. Samo loš dan.... Sve će terza namestiti.... Kao i ovaj crveni.... Smešna liga nažalost....
S

Srbenda 77

pre oko 2 meseca

Zvezdin treći tim je pet puta skuplji od lučana,meni kao krvavom grobaru alii relnom,,šta znači ovoliko kupovanje igraca,toliki broj stranaca,ti možes dovesti 30 prosečnih igrača,ali nećes podići kvalitet,zvezda hoće na silu da postane kao neki faktor u evropi,ali ne ide to,džaba je sva logistika države,uzalud bačene pare,nešto tu debelo ne štima,a moj Partizan tu služi kao ikebana,kao privid neke regularnosti i zamajavanje javnosti,kako nas drzava finansira da cela 2-3 mil. a ovde se sipaju desetine miliona,plate igrača zvezde astronomske u Austriji frapirani platom Dragovića,i ovom ludilu nema kraja
S

Sabago

pre oko 2 meseca

A vi u kosarci ? A,da, i to ne pratite !
A

AMAN

pre oko 2 meseca

Vratiti Ivanica u tim Glazera Mijailovica i novog koreanca u tim pod hitno, DOVESTI STOPERA kvalitetnog OVO DJIGA STOJIC SPAJIC je OCAJ
P

Palibrk Ušljebrka

pre oko 2 meseca

Neki mnogo pametniji fudbalski treneri od mene su rekli da je najvece pojacanje zadrzati kostur tima iz prosle sezone.Da je ostao isti tim od lani vec sad bi bili jaci bar 20% , cak se i Serif uklopio, bili bi uigrani odmah od starta i igra bi isla samo ka gore. Ako Don Terza misli prodati sve sto vredi i dovesti nove igrace i da se nista nece promeniti i da ce sve odmah da legne i uigra se, malo se prevario. Cak i da pogodi sa pojacanjima tj da budu na nivou onih koji su prodati. Pogotovo ne vidim smisao u poslovanju koji Darjan toliko hvali jucer, a to je prodali smo za 16 miliona, potrosili na nove igrace isto oko 16 miliona. Pa sta si dobio sa tim? Nisi zaradio nista a rizikujes da imas slabiji tim. Ko garantuje da ce Puma i ovaj Milton biti bar na nivou Olajinke i Bukaria? Ili Dalsio potencijal Stamenica? Ili ce morati Kanga i Katai da budu opet glavni igraci? Mislim sklopice Miloje dobar tim sa bilo kakvim polovnjacima, radio je to i sa gorim igracima nego sto ima sad. Ali nije to to, trazi se iskorak u Evropi a ovako to nece ici. Jedino sto Miloju zameram vecera je sto nije ubacio Kangu nesto ranije, verovatno bi smo dobili utakmicu. Ova danas pogotovo nakon crvenog kartona je bila utakmica kao stvorena za Kangu da poveze neuigranu ekipu i nekako pronadje nacin da probije bunker protivnika.
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Dobar samar na pocetku prvenstva, i prilika da se odmah trgnu, i vide problemi...ali isto tako nema prostora ni za velike kritike. Jedina zamjerka veceras Milojevicu u sastavu je Ilic, i pozicija krilnog igraca. Ne znam je li iznudjena...a predpostavljam da jeste...jer decko tu nikako nije mjesto, nego uz Hvanga i Kataia na sredini terena, ili iza napadaca. Druga stvar koja je evidentno uocljiva, i ko se razumije u fudbal...je ta da je Zvezda u ovom prelaznom roku dovela 10 novih igraca, i naravno da je to proces stvaranja ekipe koji traje. Vecina igraca nije ni prosla prpipreme sa ekipom i to se osjeti. Zato ponavljam da je pravi momenat za gubljenje bodova upravo sada...jer uskoro treba da se pridruze jos dva sjajna igraca koji ce sigurno praviti razliku, i koji su naravno jako nedostajali u ovom mozaiku. Moram jos da primjetim, a tesko se prevarim i ako je rano, da nam je ovaj Puma vec sada pokazao da bi mogao biti promasaj. Mnogo sebicniji od Bukarija, a ni priblizno opasan i brz kao on. Daj boze da grijesim...medjutim mislim da cu na kraju biti u pravu. Od Slovenca ocekujem novog Hvanga, i vjerovatno njegovu zamjenu koja se ocigledno priprema poslije odlaska istog...dok od ovog Milsona stvarno ocekujem da pravi razliku...jer se vidi da je decko strasan igrac. Bice to dobro...Miloje ne podnosi letargicnost, koju smo vidjeli u prvom poluvremenu, sigurno da ce se neki trgnuti, ili ce biti zajucani za klupu.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Elsnik je dobar igrac ali dosta slabiji od Hwanga. Ako dolazi njega da zameni onda cemo i tu biti slabiji. Pojacanja u vecini slabija od onih koji su otisli. Terzicu da das budzet od milijardu evra, ne bi bilo pomaka u kvalitetu, samo vise kombinacija.
K

Kolesauba

pre oko 2 meseca

Naravno da L.Ilic nije levo krilo. Samo to Miloju neko treba da kaze. Miloje pogubljen
n

naravno

pre oko 2 meseca

franjevci izasli iz rupa...
Z

Zlo Srbije!!!

pre oko 2 meseca

Ništa nebi bolje prošao protiv dinama
М

Маме ми

pre oko 2 meseca

Ја мислим да је Родић у Звезди од оснивања! Пре него што се родио играо је по левој страни.
Ђ

Ђођа

pre oko 2 meseca

...и за то време имао је чак ТРИ добра центаршута!
G

Gudiki

pre oko 2 meseca

Nazalost, Katai vise nije ozbiljan fudbaler. Izgleda kak pijanica na terenu, čupav, bradat, ispasan, spor, bez zelje, bez vatre, mekan,..Sad vec pocinje da zivi od stare slave i utakmice igra dobro ako je tim dobar, jer ceka sansu i potez da uradi nesto.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Kako su smesni na severu, razvili parolu "svima su vam usta puna Jadarita, a za Kosmet niko ni da pita". Alo momci, ako ne smete od gazde da pricate, onda cutite. Cemu sad pominjanje Kosova, ko vam brani da izadjete na ulicu za Kosmet, ali vas nikad nema. Sedi dole 1
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Izgubili bid vrlo vazno. Fudval je, igra se, bek vude zaninljivo i nepredvidivo. Svuda u scetu favoriti gube samo je kod nas tragedija
N

Notorius

pre oko 2 meseca

A vi slepi navijaci zvezde zalite partizan protiv Ukrajinaca , Evo ih grobarcica trebalo im je svega 3 dana da pokazu koje komplekse imaju i mrznju,
A

A ...

pre oko 2 meseca

šta o svemu misli čuvar lika i dela Terzića, čuveni uvlakač gemathegreat 😝😝🤑🤑😝😝🤑🤑😝🤑😝🤑😝🤑😝🤑😝🤑💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺
A

A ...

pre oko 2 meseca

šta o svemu misli čuvar lika i dela Terzića, čuveni uvlakač gemathegreat 😝😝🤑🤑😝😝🤑🤑😝🤑😝🤑😝🤑😝🤑😝🤑💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺🤡👺
1

17.12.

pre oko 2 meseca

Sve već viđeno!! Evo po 326 put, malo zagusti (tinto rinto), partizan neko pojačanje iz tri lepe.. Zvezda kao kaska.. crno beli šator mirni, crveno beli se ne bune, win-win. Na kraju zvezda osvaja sve!
D

Del Boj

pre oko 2 meseca

Nisam zadovoljan, nije ispunjeno ustaljeno trojstvo za projekat kada juri rezultat, ok, crveni karton, 100+ min a gde je penal?Sutra obavezno saopstenje da napise Terza “dr” a da potpise Toza…pa ne moze nama biti bolje dok projekat posrce….
T

Tanka prica

pre oko 2 meseca

Sa ovakvom odbranom igrati evropu.
X

Xx

pre oko 2 meseca

Ja ne znam Darjane o kakvoj simfoniji pišeš.Dobro, osvojili su bod ali ne zato sto su nešto pokazali,već zato što je Zvezda bila takva kakva je bila.Zato nam je fudbal tu gde je kad je valjanje , opstrukcija,bunker ustvari - simfonija.
b

bljak

pre oko 2 meseca

Evo vam jugoslovena nije im trebalo puno da pokazu svoje pravo lice dok vi zalite sto ih Ukrajinci ponizavaju slepi navijaci zvezde
m

mb1970

pre oko 2 meseca

Dalsio ne moze da igra u Zvezdi, Jovanovic drugu utakmica najbolje, hvala Duarteu i Endiajeu... Milojevic da se zapita kakvu nepravdu radi prema Djuricu
N

Nemoidemo

pre oko 2 meseca

Ilic nije krilo,samo Miloje to ne zna. Puma nije desno krilo,nego levo .... Itd itd...
@

@angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ko si ti da teras Milojevica? Kako te bre nije sramota?

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ja dam navijac Zvezde još od kupa UEFA 1978/79, s ko si ti bre???
S

Severna Koreja

pre oko 2 meseca

Puce drzavni pink SNS av zvalavi projekat
S

Samo neka traje

pre oko 2 meseca

Da su onoliko miliona dali Partizanu (a da tamo nije dvojac VV) koliko poslednjih godina Zvezdi, gde bismo mi bili. A ovako, preživljavamo i ko zna dokle..
K

Kolezlatar

pre oko 2 meseca

Da se ne lazemo,Kataji je zavrsio karijeru.
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Lekovic i Djuric su bolji od ove dve rupetine Spajica i Djige.
D

Dosta vise!

pre oko 2 meseca

Dovode se krila i napadaci a o odbrani niko ne razmislja, Valjda su sada navijaci Zvezde shvatili zasto igra Mijailovic a ne Mimovic. Odbrana je rak rana ovog tima.
D

Dinamo 6.kom

pre oko 2 meseca

Ovi iz Mladosti treba da dobiju Olimpisku medalju,uspeli su cak da budu gori i od 6tardizana sto se tice lezanja po terenu,Ljudi su bukvalno 20 mil lezali na terenu,sabotirali igru i krali vreme,to moze da prodje samo u ovoj masoj ligi i nigde vise!
D

Dinamo 6.kom

pre oko 2 meseca

Ovi iz Mladosti treba da dobiju Olimpisku medalju,uspeli su cak da budu gori i od 6tardizana sto se tice lezanja po terenu,Ljudi su bukvalno 20 mil lezali na terenu,sabotirali igru i krali vreme,to moze da prodje samo u ovoj masoj ligi i nigde vise!
D

Dinamo 6.kom

pre oko 2 meseca

Ovi iz Mladosti treba da dobiju Olimpisku medalju,uspeli su cak da budu gori i od 6tardizana sto se tice lezanja po terenu,Ljudi su bukvalno 20 mil lezali na terenu,sabotirali igru i krali vreme,to moze da prodje samo u ovoj masoj ligi i nigde vise!
x

x122

pre oko 2 meseca

Hibridni rat Klarke moj
K

Kangaroo

pre oko 2 meseca

Kanga udje i promeni sve razbudi ekipu.. onaj hwang dobar al mlitav, nije za Zvezdu
L

Lazaros

pre oko 2 meseca

Свака част Младости из Лучана на боду!! Звезда мора неке корекције да направи у првих 11 ест играча!! То ће све лећи на време и бити како треба!! Друго, вас Гробаре човек не може да схвати, ево ја покушавам већ 43 године и даље вас не разумем!! Ви требате да решавате ваше проблеме које имате и то огромне. Нисам реч лошу написао кад сте изгубили од Динама из Кијева 6-2 сем да отерате управу!! Сви ми знамо ко ведри и облачи у овој Земљи, али толику мржњу према Звезди исказујете и не поштовање да треба да вас буде срамота. Па ви Европу неби видели да Звезда није правила успехе предхоних 5-6година и то што видите, видите у 4 меча квалификација. Не палите се да ће те бити први на крају, сви знамо да је Звезда ХхХ пута боља од вас, тако да. И ја искрено Вучка не волим, али вам тура озбиљне паре у клубове. Ја би вас затворио јер сте баш такви, какви сте (ЗАВИСТ) вас уби!!
x

x122

pre oko 2 meseca

Jel ide Rio tinto na dresu? Ipak navijac to oce
B

Bršcz

pre oko 2 meseca

Zato što svi padaju u trans što je zvezda gubila i na kraju izvukla bod a i da nije pa bože moj zato nam je liga takva. I sad do kraja prvenstva 99% pobede zato sto je Terzić komplesaš i čita komentare.
S

Samo nek su

pre oko 2 meseca

Samo neka je Terza opet opro brdo novca sto za sebe sto za njegov SNS.. Malo njemu, malo sinu u OFKu, malo ministrima, malo predsednikovoj familiji.. A kad budu opet morali da dele karte kao protiv Bajerna.. Ma nema veze.. Zaradilo se za 4 rudnika Litijuma..
N

Nik Sloter

pre oko 2 meseca

Ono kad imas igrace od 6,5 mil eura,a ka..ju te Varjacic i drugari na sred Marakane.Bitno da je Mrkela pratio pojacanja godinu dana..
S

Sveropulos

pre oko 2 meseca

brlo loše
D

Delija senior

pre oko 2 meseca

Vucicu dolazi iz Pariza ne može se bez tebe,ajde zvaloje 😌😌😌
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Danas su Kataji,Spajic i Ne Daje bili ubedljivo najgori.Spajic kriv za oba gola,uspavan,nikakav,Katai kao kod Bahara,kao da namerno nece da da gol,a onu bukvu Ne daje ne vredi ni komentarisati.E da zaboravih i Pumu.Kakva grozota od igraca,pa mi boljih klinaca imamo koliko hoces..Miloju kritika za sastav i losu pripremu za utakmicu.
G

Grr

pre oko 2 meseca

Samo se vi zezajte, glavni Rudar otvoriće prvo rudnik u rupi.
T

Terzomadjija

pre oko 2 meseca

Cvrsto verujem da ce se neko obratiti u jutarnjem….pa kako to da je neko smeo Zvezdi da uzme bod…au Mladost mora da ispadne ili sudija suspenduje posle +7 min nadoknade a igralo se 100 min…
M

More

pre oko 2 meseca

Oskare vracaj se u Srbiju da zavedes red , uzese ti dva boda
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Posle meca da da iznesemo zakljucke... definitivno nam treba CB vredan LS. Djiga jos treba da se kali (Stojic jos gori), Rodic neprimetan. Definitivno Bek I CB drugo nije potrebno. Hvang dobar. Ovaj novi napadac dobar vidi se znanje ideje I prati igru. Gol glavom kako I treba. Serif samo sto je jak ko bizon drugo slabo sta moze da ponudi. Iz dva suta smo primili dva gola to se desava u fudbalu. Utisak je klasican seljacki fudbal u Srbiji. Mladost ima 0-2 I pokusavaju 55 min plus nadoknada da cuvaju rezultat. Svih 10 u sesnest. Valjanje do bezsvesti folirancija golmana ko na seoskom turniru. Da nebude zabune. Razumem da se ceka kontra medjutim ljudi su ladno lezali svaki Cas. Crveni cist kao kuca sto je na kraju zasluzio I Stamenic. Sto se tice nas to je to. Mislim da smo propustili sansu da utegnemo odbranu. Za nase prvenstvo smo Manchester city ali Evropa slabo. Puma apsolutno nista. Nije strasan rezultat mora po nekada I da se kiksne. Gde nam je Glazer???
N

Nunzio Zingara

pre oko 2 meseca

Bilo je tesko pa je sudija malo pogurao. Sta ces? Nego dade li Miloj izjavu posle utakmice? Sta kaze?
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Mnogo više mi je smetala taktika i igra, tj. nemanje iste u ovom meču od lošeg rezultata.Totalna trenerska greška sa ubacivanjem lopte ceo meč, tačno se vidi da je tražio od Đige da bude u šesnaest na svaku ubačenu otud i njegov pogrešan pas na sredini.Dalsio loš ali bolje da je ostao u igri u drugom, Puma katastrofa, ništa, ok nemaš desnu ali imao si prostor i lošom desnom makar pas da dodaš ne da gubiš vreme u nameštanju.Mijailović u drugom ništa nije doneo i bolje odmah kangu da je uveo, ovako za deset min je pokrenuo sve što se moglo.Ilić me opasno nervira sa stavom i potrošnjom da svaka njegova lopta mora da bude ta koja će nešto doneti, spusti se malo.E sad nešto što me opasno plaši je teranje Duartea da se izvlači na bok da bi ubacivao Šerifu, jedan učinkovitiji napadač da mora van šesnaset da izlazi da bi razigravao ovog koji samo ume loptu da unosi u gol.Mimović ponoviću sto puta još leba mora da se najede da bi bio standardno pojačanje za evropu, ok budućnost je i treba ga forsirati ali više kao zamenu sigurnijem za sada.Rodić, koštaće nas i rezultata i publike a to je najskuplje!Jedino dobro iz ovog meča je to moranje na kraju što su igrači osetili i to ne svi istom emocijom!Miloje, ne sedi i ne gledaj u jednu tačku nego podvikni i urlaj šta treba da rade!
P

Pelenajjjj

pre oko 2 meseca

Ilic spojio Serifa sa golom,sansa boli glava, ovaj promasi cccc Serif i Kataji najgori
G

Gocisrem42

pre oko 2 meseca

Ilic i Hvang pokrivaju Kataija,trce i za njega. Vreme je da odmori doticni,hvala mu na svemu
P

Pedjah

pre oko 2 meseca

Pravda za Zvezdu od 100 miliona budzeta!Daj drzavo jos 50 da nas kao ponos i stub srpstva ne šamaraju giganti srpski oranica!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

Ovaj Puma nema mesta čak ni u Partizanu. To je igrač koji ne košta ni 2000,00 dinara a plaćen je ako se ne varam 2.000.000,00 evra. Dakle : Kulibali, Rišaira, Kafu, Kanjas, Meleg, Mouče, Žander, Spiridonović, Falko Joshua Parker, Rikardinjo, Dioni, Pićini, Motika 1, Motika 2 mlađi koga mnogi zaboravljaju , Ebisilio, La Para, itdddddddd,,,,95% ovih igrača igra u 3. 4. i 5. ligama, Poljske, Tajlanda,Indije, ili negde gde niko ne zna čak se ne mogu ni na Googl-u naći. A to je plaćeno i još uvek se plaća ukupno bar 50.000.000,00 evra. Puma je lice i naličje današnje Zvezde i sve što se u njoj dešava skoro 10 godina unazad.
1

12345619999

pre oko 2 meseca

Ја не знам како се неко може усудити да каже за Далсиа да је појачање и да је добро одиграо. Лик је дефанзивно бескористан, а у нападу ништа посебно.
S

Steva ns

pre oko 2 meseca

Nije strašno izgubiti ili odigrati nerešeno ali ovaj stamenković koji se kune u zvezdu a ukrao pola nadohnade te se valja te ide na drugi kraj terena po loptu a lopta mu dodata i tako deset puta mi smo bili loši puma polako ulazi u van la para kopačke jako slab luka ilić se nije pojavio prosto smo mnogo poleteli zbog pobede protiv jako lošeg uba ali idalje mnoge stvari nisu jasne zašto je rodić standardan a korejanac ni da debituje golman došao dva dana pre prvenstva i odma prva opcoja fali nam i ivanić opet se pokazuje da nismo kadri da mu nadjemo zamenu u našem timu
L

Lazni Supermen

pre oko 2 meseca

A sta kaze pedantni strucnjak? Ima li ga?
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

NORDSJELAND + DINAMO = 12 KOMADA! 👍
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Bajern-Totenhem-PSŽ=18 komada
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

NORDSJELAND + DINAMO = 12 KOMADA! 👍
G

Govor od mržnju

pre oko 2 meseca

Zvezda je juče platila igrača 4 miliona,Mladost nema ni budzet blizu te cifre,izgleda da neće biti sklanjanja do proleća zbog mira u kući,jesenji prvak opet Partizan.
E

EVROPO, GLEDAJ I UČI

pre oko 2 meseca

Uefa treba da uči kako se sudi Crvenoj zvezdi u Evropi, ova utakmica je im dobar primer kako da se izdignu iz svog blata neutralnog suđenja i koliko evropski sudija može pomoçi kad je teško umesto da se bavi deljenjem pravde.
V

Vlax

pre oko 2 meseca

Jel ćete Rio Tinto ili Gasprom Neimari Sever? Izjasnite se da da gazda vam može da raspiše referendum.

❤️❤️❤️

pre oko 2 meseca

Evo vec trecu sezonu pisem komentar kome vise ne znam sta bih napisao u MILANU RODIĆU što već nisam. Koje su njegove zasluge da je jos uvek u Zvezdi, on je večerašnju utakmicu kao i utakmice predhodne tei godine igra kao rekreativac na terenu za mali fudbal. Ostane bez snage već u uvodni minutima utakmice, ni jedan centarsut nije bio upotrebljiv, Direktni je krivac za drugi gol, jer da je bio na svojoj poziciji i da je imao snage i volje da isprati igraca koji napada njegovu stranu, Hvang ne bi morao da pravi faul u opasnoj zoni. Kataji celu utakmicu van ritma i on zavrsi utakmicu zato nije zamenjen?! Mimović je katastrofa o resenje za desnog beka, ako se na njega racina kao resenje za evropu mi smo u ozbiljnom problemu. Jedina svetla taka su Duarte i mali Jovanovic, sve ostalo prosek i ispod proseka veceras.
B

Boban1

pre oko 2 meseca

Ma samo lagano,neka ih neka vode malo pa će opet biti po guzici. A sto se nas tiče,Rodić,Ilić,Katai,Mimovic na klupu pod hitno i biće to dobro.
E

Ej bre

pre oko 2 meseca

Dovode se krila i napadaci a o odbrani niko ne razmislja, Valjda su sada navijaci Zvezde shvatili zasto igra Mijailovic a ne Mimovic. Odbrana je rak rana ovog tima.
D

Dzoniiiii

pre oko 2 meseca

Dovode se krila i napadaci a o odbrani niko ne razmislja, Valjda su sada navijaci Zvezde shvatili zasto igra Mijailovic a ne Mimovic.
B

Brut

pre oko 2 meseca

Koji seljački klub, kao da su iz Žagubice. 7 godina nisu izgubili na svom stadionu, možeš misliti. Dok je zlatnog doba neće još 7.
A

Andjusov dan

pre oko 2 meseca

Mimovic pljunuti Gobeljardo, Puma uzasan mada ga guraju na pogresnu poziciju, dalje Katai penzioner igra 98 min , Dalje Rodic nula obicna, ovaj golman Ilic jako upitan mali Gutesa vise pokazao od njega, Dalsio nista nije bolji od nekog naseg klinca recimo Knezevica, Duarte odlican za sada
P

Pantelejac

pre oko 2 meseca

Morali su bolju zamenu za Bukarija,Puma je promasaj
G

GostKg

pre oko 2 meseca

Valjda ce Magiko dati ta dva gola skorije da ne moramo da gledamo nkegovo setanje po terenu.
W

Www.

pre oko 2 meseca

jel bila neka parola protiv rio tinta,pitam za Šolca?
D

Delija penzioner

pre oko 2 meseca

Katai igrač manje ....
F

Familija

pre oko 2 meseca

Moramo mnogo bolje pa ljudi mi golove smo spakovali tek kada je Kanga ušao i igru mali Ilić odnosno obojica Ilića i golman i igrač moraju bolje od ovoga ne možeš izvoditi prekide a lopta bukvalno ni blizu pakovanja teško je zameniti Aleksandra Dragojevića i Bukarija ali moramo i bez njih mogli smo da okrenemo radili smo dosta ali nismo došli do rezultata nije mi najjasnije da bez Ivanića bez Kange patimo što se rezultata tiče ali očigledno to je tako u suštini glave gore idemo još jače dobra je ovo utakmica bila dinamična i zanimljiva ali najbitnija stvar jeste rezultat idemo dalje glavu gore i NAPRED ŠAMPIONI
D

DonKyo

pre oko 2 meseca

Kao da je bitno. Oskar da bilo koji drugo klub ima +4 pre poslednjeg kola ne bi dozvolio da Zvezda ne bude prvak
G

Gile 88

pre oko 2 meseca

Sto se mene tice Miloju poslednja opomena pred otkaz i to u ime starih zasluga mi uopste nismo branili tranziciju ako nam dodje neki YB ovakvi cemo primiti bar 4 ili da se uozbilji ili sut karta Djiga vise ne sme da vidi teren
N

NN7

pre oko 2 meseca

Jedini krivac Milojević,kad mu igraju ova dva mrtvaka Rodić i Katai,šta da se tu gleda.Ocigledno je da moraju da igraju,svi su se tu ugradili za procente,e moj Miloje
G

Gost033

pre oko 2 meseca

opet sudija odradio posao,inače ne bi uvaljali ni jedan gol a kamoli dva da je Maldost bila kompletna.
T

Teeeja

pre oko 2 meseca

Da porucim grobarima koji placu, da 15 min valjanja i Stamenkovicevog trazenja lopte kod korner zastavice nije bilo dovoljno da izgubimo sve bodove,cak i kad nam nije dan. I crveni je kao vrata.Licno ne volim kad nam sviraju penal na utakmici jer posle moram da citam kompleksaske komentare svih cvilkana sa armijske livade. E, a svim mojim Delijama da ne hejtuju mnogo. Tek je pocelo, trebace vremena da ekipa nauci da igra protiv bunkera. Imamo roster igraca, isplivace najbolji, mislim najiskrenije da niko nije teska rupa. Ovo se jednostavno desava i vecim klubovima. Nece i to je to i drago mi je da se ovo desilo na pocetku da vide da nema opustanja i da grizu jace na svakoj utakmici. Sutnes preko 30 puta na gol i imas nulu, a primis 2 gola iz 2 suta. Bice to dobro. Pozdrav
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

E moj Miloje....voleo bih da nam objasnis sastav tima koji je poceo utakmicu....sastav je za plakati. Druga stvar...Katai rekreativac ti igra citavu utakmicu - ZASTO covece ??? Bio je mrtav posle desetog minuta igre. Sta ti je igrao Luka Ilic ? Koju poziciju ? Kladim se da ni sam ne znas odgovor. Mimovic - blagi uzas, nemam reci, Hwang i Puma takodje. Levo krilo nismo ni imali. Da li je moguce da jedan trener sa toliko iskustva napravi toliko pogresnih poteza ?
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Salaba utakmica svih 11 igraca,desavaju se takve stvari,ali setnja Kataia i Rodica na 0-2,umesto da se ubiju od trke oni kao usporeni snimci,ljudi mi gotivimo Miloja ali decko je suv trenerski prosek,videcete...Duarte odlican po meni!
K

Kon

pre oko 2 meseca

Jel se igra na produžetke, dva puta po 15min. Igra se 101 minut, rekoh mora da je novo pravilo usvojeno na poluvremenu.
h

halo

pre oko 2 meseca

Mirno gospodo, mirno, sad će nama pravi navijači da objasne kako je ovo sve fenomenalno, kako je odrađen fenomenalan prelazni rok, kako je svako pojačanje bomba, kako to samo zli internet hejteri lažni navijači prikriveni grobari pokušavaju da destabilizuju sav fenomenalan rad velikog doktora i njegove pratnje. Od mene, lažnog navijača koji se osuđuje da kritikuje doktor, za ovu predstavu večeras čestitke samo za Duartea, za kog iako sam bio kritičan, trebalo mu je samo 70 odigranih minuta da mi pokaže da je za onu prevaru za koju je neko u klubu imao obraza da plati 4 miliona evra obeštećenje Benzema lično. Ostali nek razmisle kako su tačno mislili tu Ligu Šampiona da igraju, idemo vraćanje na Bajern 6:0 Totenhem 5:0 PSŽ 6:1 a? Ili smo sad odustali od Lige Šampiona i idemo na dobru staru "ma iovako bolje LE, to nam je po meri, uzmemo neki bod, LŠ je samo zbog novca"? Videćemo, čekamo da centrala javi pravim navijačima sledeće poteze.
p

psyhhodelija

pre oko 2 meseca

Kakve ovo veze ima? svake godine im damo fore 6-7 bodova i posle završe na -15...Bahar im je toliko bodova dao da partizan nije znao šta da radi na prvo mesto...Kad je revanš protiv Ukrajinaca? šestarda
J

JSO

pre oko 2 meseca

Grobari,sta se junacite ovde kad i sami znati da titula ide Zvezdi. Za klasu su bolji od svi u ligi. Ne brukajte se bre vise aman.
b

bakarinjo

pre oko 2 meseca

Cigani realno van je liga evrope da se borite za 1/8 finala i udarate u dupe!To ako zelite da gledate fudbal i uzivate,a sad ako ocete da kidate zivce i uzmete i koji dinar vise zelim vam ligu sampiona..
@

@angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ko si ti bre da teras Milojevica?
S

SAMO TAKO IGRAJTE I NISTA

pre oko 2 meseca

ZVEZDA NEMA TRENERA , NEMA IGRU ZA EVROPU.KAKO TO UPRAVA NECE DA VIDI.
E

Exe

pre oko 2 meseca

Da li su svi videli da sa ovakvom odbranom se ne moze u evropu....
Z

Zasluženo Ljudi

pre oko 2 meseca

Realno, Zvezda je bila spora, neubedljiva, pitanje da li bi stigla do 2:2 da nije onaj batica iz Lučana, onaj crveni napravio. Zasluženo CRVENI KO VRATA !!! Kritike za tim i Miloja, ostavljam pravim Zvezdašima - Ciganima , ja se neću time baviti, pošto nisam njen navijač, ali moj fokus ide na nadoknadu vremena. Potpuno zasluženo, sudija pustio skoro 10 min da se igra, pošto su Lučanci ležali, valjali se, Stameni golman je sam ukrao bar 3 minuta. I ponovo kažem, sve zasluženo... Nadoknada pošteno odredjena od strane sudija, samo se pitam, zašto tako nije uvek ???? Prošli petak, u Leskovcu na otvaranju sezone, Radnički Kragujevac - Železničar Pančevo, igralo se PET MINUTA NADOKNADE, od kojih su 2 MINUTA nadoknada za onaj TAJM AUT ZBOG VRUĆINE. Dakle, za 6 izmena i jedno 10 ležanja, valjanja ( ovi iz Pančeva bili gori od Lučanaca ) sudija je fodao 3 minuta ljudi !!! Večeras 10 , u petak za iste stvari ( još gore zapravo ) dodato 3. To vam je naša liga. Bukvalno. Zaboravite sve, bitno je samo jedno : OVDE SU SUDIJE NEKOM MAJKA, A NEKOM ZLA MAĆEHA !!! Dok SVI ne budu imali isti tretman, ništa od napredka dalje. U Evropi se često, terorišu favoriti, jer želi da im se stavi do znanja, da to što imate novca, to što ste jaki, ne znači da možete i sudije da kontrolišete. ( ovde ne računam Real, Barsu i slične, pošto njih sudije uvek guraju) Pozdrav
D

Dokle vise

pre oko 2 meseca

Odbrana nam je najsramotniji deo tima, ko je doveo ovog ilica je sramota, A znali smo da oteramo Borjana, Jer internet navijaci odlucuju ko sme da bude u timu a ko ne.
E

Eto ga

pre oko 2 meseca

Odbrana nam je najsramotniji deo tima, ko je doveo ovog ilica je sramota, A znali smo da oteramo Borjana, Jer internet navijaci odlucuju ko sme da bude u timu a ko ne.

❤️❤️❤️

pre oko 2 meseca

Evo vec trecu sezonu pisem komentar kome vise ne znam sta bih napisao u MILANU RODIĆU što već nisam. Koje su njegove zasluge da je jos uvek u Zvezdi, on je večerašnju utakmicu kao i utakmice predhodne tei godine igra kao rekreativac na terenu za mali fudbal. Ostane bez snage već u uvodni minutima utakmice, ni jedan centarsut nije bio upotrebljiv, Direktni je krivac za drugi gol, jer da je bio na svojoj poziciji i da je imao snage i volje da isprati igraca koji napada njegovu stranu, Hvang ne bi morao da pravi faul u opasnoj zoni. Kataji celu utakmicu van ritma i on zavrsi utakmicu zato nije zamenjen?! Mimović je katastrofa o resenje za desnog beka, ako se na njega racina kao resenje za evropu mi smo u ozbiljnom problemu. Jedina svetla taka su Duarte i mali Jovanovic, sve ostalo prosek i ispod proseka veceras.
S

Suopetdaj

pre oko 2 meseca

Minus zbog Jovanovica. Ko muva bez glave,sebican...
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Немојте се ложити,прави се да буде мало занимљива лига,као неизвесна,као прошле године,на крају ће бити све исто као прошле сезоне.Не постоји промил шансе да неко други освоји титулу,јер она доноси највеће паре из Европе.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Jel dovoljno 98 bodova za stanojin siti? Krenuli penalima u pocetku,za svaki slucaj,da ne cekaju vise penal u nadoknadi vremena.
K

Kornet

pre oko 2 meseca

6:2,cisto dase NEzaboravi,bice ovo bolje,verujte nebranim nikog,samo mislim daje ovo tanko za ls,i mislim da je ova ekipa pravljena ligu evrope
М

Милоје

pre oko 2 meseca

Против Звезде се води хибридни рат!
S

Siloje Miloje

pre oko 2 meseca

Nemamo odbranu, a Puma ja ne znam ko ga je i gde gledao. Čovek sam sebi dao nadimak i ti daš pare za takvog igrača.
Ђ

Ђођа

pre oko 2 meseca

За Родића је Марадона.
C

CZ021

pre oko 2 meseca

Možda je ovakva utakmica i došla na vreme da se i igrači i Miloje,a pogotovo Terza,Mrkela i Marin spuste malo na zemlju i da na vreme pokaže sve slabosti ove ekipe i pojedinih "pojačanja"..Kao prvo bokovi su nam katastrofa,po desnoj strani se ne zna ko je gori,ovaj Mimović koji se uopšte nije pojavljivao u odbrani,a u napadu prodao 10 pogrešnih pasova na 15-20 metara,ili "pojačanje" Puma koji je bio izgubljen u vremenu i prostoru u napadu,a u odbranu se nije uopšte ni vraćao..Leva strana nije ni postojala u napadu,Rodić u odbrani uvek kasnio,a Katai koji je trebao da bude fiktivno levo krilo celu utakmicu ulazio u sredinu..Mali Lazar Jovanović za 30-tak minuta po bokovima pokazao više nego svi ovi nabrojani zajedno..Duarte mora da igra od početka u ovakvoj našoj bunker ligi jer je veoma dobar i pokretljiv igrač,a zna i da da gol i da asistira..Možda bi u našoj ligi trebalo da igramo sa 2 špica u formaciji 4-4-2,ili 4-1-3-2,po meni je potpuni promašaj igrati ovu našu "bunker" ligu sa 2 defanzivna vezna u formaciji 4-2-3-1..Luka Ilić je veliki potencijal,nadam se da će Miloje znati da ga iskoristi..Pod hitno rešiti pitanje desnog beka,na desnom krilu po meni bi bolje rešenje bio Lazar Jovanović nego Puma,a time bismo rešili i pitanje jednog bonusa..
P

Pedantni strucnjak

pre oko 2 meseca

Covek nije trener to svi znamo. On je naturcik. Sumnjiva je i ta diploma sto je Terza negde iscackao. Covek je klasicni Kratko Ostanic. Svake godine intervju u Zurnalu: Juvisamo na titulu na LS, i decko obavezno zavrsi na zacelju tabele i dobije otkaz. Taj vise ne moze da trenira ni kod brace arapa jer je provaljen.
h

hjklčćghbjnkm

pre oko 2 meseca

Lučani nisu zaslužili da izgube, ako se gleda uzorak dok je stanje bilo 11 na 11. Samim tim se nameće zaključak da ni Zvezda nije zaslužila da pobedi. Ono što je bilo lepo videti što su se gostujući fudbaleri, tokom prvog poluvremena, u velikoj meri jurili po terenu i nisu se odmah spakovali u bunker. Zvezda tanka. Ub nije nikakvo merilo jer oni u ova dva kola nisu pokazali apsolutno ništa što ima dodira s profesionalnim takmičenjem. Puma nejasan, ali zato Jovanović ozbiljno krade minute. Duarte, iako podseća na Orlandića, deluje da će biti pojačanje bar kao džoker. Dalsio dobar, ali ništa više od toga. Rodića ni Roberto Karlos iz najboljih dana ne bi mogao da istisne iz postave. Mimović ima dobar centaršut, ali u odbrani nesiguran i lako ispada pod ozbiljnjim pritiskom. Opet bez Kange nema ključnog dodavanja. Isti problem Partizan ima bez Natha. Za sada mi većina ostalih ekipa deluje iznenađujuće solidno, ako se izuzmu debitanti u takmičenju, pitanje je koliko će forma oslicirati tokom sezone.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Sad cete stvarno otkinuti bod Leipzigu! AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH😂😂😂😂
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Sledeći put kad Katai bude startovao i odigrao ceo meč treba redom zapaliti po šamarčinu komplet "stručnom" štabu na čelu sa Milojevićem.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Jesu li to metlasi izasli iz rupe? Osilili se i docekali 2 min slave da proslave nereseno Zvezde? Brzo ce derbi i pre njega opet Dinamo. Nemojte se previse otimati,opet ce vam djavo biti kriv kad vas nag.zimo kao i prosle sezone. Jer kako kazu,ko se zadnji smeje...merilo je evropa!
I

Ili Bog neda

pre oko 2 meseca

Sekta ne moze vise da dobije ni namesten mec uz pomoc sudija uz igrace protivnika koji se vecinom sklanjaju. Za rubliku verovali ili ne.
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Brzo zaboravljate petardu i sest komada

Miki

pre oko 2 meseca

Mnogi lupaju "Državni projekat" a zar nisu pre neki dan videli kako izgleda njihov projekat, koji ni u ovoj ligi ne bi trebalo po zasluzi da bude među prvih 5-6. Tačno je da je CZ igrala više nego jadno i da mnoge igrače treba izbaciti. Po meni prvo Spajića! Ovo je velika bruka Milojevića
M

Mrco bre

pre oko 2 meseca

Dje su pare?
P

PO NAVICI KAO UVEK

pre oko 2 meseca

SUDIJA ILIC NAJBOLJI ZVEZDIN IGRAC !
1

1001101

pre oko 2 meseca

Dešava se, sve je ovde bilo regularno, i golovi na obe strane i direktan crveni, i svako odugovlačanje igrača Mladosti, sve je to deo igre. Drago mi je da smo primili ovaj šamar™️. Rodić i Katai nisu više za prvu postavu, Mimović loš, Glazer mora što pre da se oporavi jer mi se M. Ilić ništa ne sviđa, Duarte i Lane jr moraju da igraju, Puma užasan. Milojević ono njegovo, mlako.
K

KG Tornado

pre oko 2 meseca

Mislim, samo 7-8 000 gledalaca, bas bruka, grad 2 miliona.
D

Da,daa,daaa

pre oko 2 meseca

Kad god bude tesko tu su madjujine sudije
D

Dr bn

pre oko 2 meseca

Kanga treba svaku od pocetka da igra videlo se cim je usao druga prica odmah se nesta desava!
T

Trololo

pre oko 2 meseca

Dzaba vam novci moji sinovci
V

Vidi ih

pre oko 2 meseca

Kako su se raspisali ovi sto su primili pre par dan 6 golova. Neverovatno kako oni nemaju morala
R

Retro

pre oko 2 meseca

Imamo li mi morala za Rio tinto ????? Il da pricamo o kosovu I dalje
B

Boje kojem

pre oko 2 meseca

Miran naprednjak
B

Bok

pre oko 2 meseca

Bilo i prošlo, kao i ova sprdnja večeras.
@

@vidi ih

pre oko 2 meseca

ma neka ih nek se raduju, cec u sredu nova petarda, pa lugano, pa onda sledeci ko dodje, a u prvenstvu eto umesto 30 bice 28 razlike
x

x112

pre oko 2 meseca

Kebino poreklo i moral Severine odlika je vas sa severne tribine. Pozdrav maiisa!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

A zašto se ti brineš za njih??? A zašto uvek kada nemamo rezultat, mi se vidimo na mali jsd klub, kako su oni još gori od nas. Oni su toliko mali i nebitni, da ne vredi ih pominjati. Bolje da si nešto rekao o našoj igri. I ovo možda i nije loše, jer smo mnogo poleteli i umislili da smo neka sila, pa da se malo spustimo na zemlju. Nije problem naša liga, to osvajamo sa 15 plus bodova, ovo nije igra ni za LE a o LŠ neću ni da trošim reči. Da nije bilo crvenog kartona koji je bio opravdan, ne bi ni bod uzeli. Lepo je igrati u LŠ, biti deo tog društva, i koliko god ja žmureo na jedno oko i davao sebi neku nadu, bezbroj puta pomislim da nam nije mesto tamo.
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Pises o nekim šesticama i moralu...ili si mnogo mlad ili te pamet kratko sluzi pa si tako brzo zaboravio Zvezdine šestice i petarde,zaboravio si da ste prosle sezone bili zvanicno proglaseni kao najgori klub koji je ucestvovao u Ligi Šampiona.Pises o moralu...dali si zaboravio 3.uzastopne utakmice C.Zvezde u Evropi sa gol razlikom 0:18 uz posed lopte u sve 3.utakmice prosek 25% bez upucenog suta u gol protivnika.Pricas o moralu a zaboravio si lagane poraze protiv omladinske skole Arsenala kako u beocradu tako i u Engleskoj...secas se da su vas tuzili za namestanje utakmice u Parizu i poraz od 1:6 pa se to na drzavnom nivou zataskalo.Zvezdasi nemojte o moralu posto jos nije utvrdjeno kojim novcem je uradjen potporni zid na stadionu...dali od novca iz klupske kase(blokirana vec 10.god.zbog minusa),dali vam je platio FSS ili je ministar Sinisa Mali jednim telefonskim pozivom sakupio 100.hilj.evra za klub.Pricas o moralu a kroz klub vam je poslednjih 10.god.proslo preko 60.stranaca koji su proglaseni za apsolutni promasaj...trebali bi da se organizujete ako vam moral dozvoli pa da svi zajedno izaberete koji je to najveci klupski promasaj.Nemojte vise o moralu...drzava vam je otpisala dug od 42.mil.evra a vi na poluvremenu protiv jedne Mladosti iz Lučana placate bod na domacem terenu.
f

frey

pre oko 2 meseca

Majstore, mi i vi ne možemo ni po čemu da se merimo. Sa budžetom koji imate, vi ste multimilioneri sa multimilionerskim dugovima. Razlika između vas i nas je kao nekada Junajted i Siti, pre katarske love. Sramota je da sa tolikim neograničenim ulaganjem vi lomite 100 minuta one nesretnike kojima je duša u nosu, jedva stoje na nogama. Bilo koja ekipa u Evropi bi vas raznela, dala 6 kao nama Kiev. Mi smo primili 3 idiotska gola za par minuta, i treba da primimo 6 jer za bolje nismo i to je naša realnost. A vi…vi živite u oblacima, ali bez brige, videlo se šta na severu piše…stiže uskoro lova od rio tinta. A sudija…kako brat gura svim silama, o komentatoru na areni neću(znam previše). Kao da Zvezda igra protiv PSG-a, kakav amaterizam. Ali šta vredi kad 80 posto ljudi na toj televiziji služe režimu i imaju mala jajca.
s

scarecrow

pre oko 2 meseca

иди види паролу коју је ваш север избацио вечерас па причај о моралу
D

Dobro sine

pre oko 2 meseca

Koliko bi ste vi primili od njih, ako ste od ovih 2 i pritom jedva izbegli poraz i to sa igracem vise
E

Elza

pre oko 2 meseca

Kada se upumpavaju drzavne pare nemiice godinama, svi imaju pravo da komentarisu.
x

xsx

pre oko 2 meseca

Mladost ludost
K

KKPARTIZAN

pre oko 2 meseca

Moral je kad ti je djiga bonus. Dobro nije vam prvi put
V

Vidi

pre oko 2 meseca

Ako cete VI da moralisete, onda ok..
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Vi bi garant primili 7 od Kijeva 🤣🤣🤣
A

Auuuu kolika nerealnost

pre oko 2 meseca

Pa protiv koga ste vi primili 2 komada, i to na svom terenu? Jel to za poredjenje? Protiv Dinama bi u gostima primili 20 komada. Uostalom videce se uskoro kad budete odigrali neku takmicarsku u evropi sa stranim sudijama.
M

More

pre oko 2 meseca

Hoce li Rio Tinto dati eure pitam za predsednika
p

pitaj

pre oko 2 meseca

ziđin možda ti odgovore
p

podmiceni su vec

pre oko 2 meseca

sada moraju da isporuce nasu zemlju i vazduh jer su lovu uzeli, ali su se zahebali. rio tinto mars iz Srbije i vodi sns
I

Ivanoo

pre oko 2 meseca

Daj Bože da daju, da budu glavni sponzori.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Nakon 6 komada od Dinama odmah dovodite jos 3 pojacanja jer vam Rio Tinto dao pare!

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Ne trenutno je opcija prodaja tvojih belih krvnih zrnaca.
F

Familija

pre oko 2 meseca

To mene ne zanima samo jedno me zanima HOĆEMO TITULU
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Moracemo da pitamo Djilasa koji je taj isti Rio Tinto doveo u Srbiju jos 2001.god.Druze ovo je sportski portal nije politicki....
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Дали су они вама зато и ви ћутите..
D

Delije wien

pre oko 2 meseca

Dobicete 7 na loto sledece nedelje
6

666

pre oko 2 meseca

Nece ZIJIN ce vog puta da preusmeri sa jednog na drugi deo brda.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Ne budite ih,trenutno sanjaju san o eliminacionoj fazi L.Š.
@

@mauro

pre oko 2 meseca

Sta li vi sanjate kukala vam majka??? 🤣🤣🤣
Z

Zema

pre oko 2 meseca

Jednostavno nemamo trenera, Rodić standardno u prvih 11 i opet ništa,zašto je menjao golmana koji je branio na pripremama,odbrana loša
S

SuleDeki

pre oko 2 meseca

Dokle Kataji? Jedva stoji na nogama.
?

??

pre oko 2 meseca

Zato sto kod milojevica ima prednost onaj ko je stariji, a ne bolji
@

@zema

pre oko 2 meseca

ima zvezda trenera, samo sto je primoran da u postavu gura one koji su mu nametnuti, aj ti zdravorazumski objasni da neko tera ohija a dovede kulibalija. da igra rodic pre azarova, ndiaj pre krasoa i duartea, jednostavno terzic svim treneri namece igrace i to je tako od kako je dosao u klub
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Trener je odlican. U normalnim okolnostima 20 kornera i suteva je dovoljno da se pobedi. Rodic igra jer se Seol jos oporavlja. Ovaj golman je doveden kao zamena Glazeru, a Gutesa je branio na pripremama jer se Glazer oporavlja. Nije odbrana ba toliko losa, jednostavno desilo se.
n

nema vama leka

pre oko 2 meseca

Odma posle prvog kiksa nemamo trenera ej ,sta vi pišete, bolest cista
J

Jaa

pre oko 2 meseca

Crveni karton odradio posao.
,

,,CIGANSKA" SRAMOTA

pre oko 2 meseca

SUDIJA DVANAESTI IGRAC ZVEZDE
G

Gostina

pre oko 2 meseca

A penal u 3 min nije?
p

psyhhodelija

pre oko 2 meseca

Jel bio objektivni ?
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Odgledao mec... crveni kao kuca. Covek ide djonom kao ludak...
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

Poveli ste iz Nepostojeceg penala na Ubu i uz pomoc sudije pobedili,treba da vas je sramota!
D

Dejoooooo

pre oko 2 meseca

Ti tvrdis crveni nije bio.Gledao si nekad neku utamicu ?Slabo .
M

Manche

pre oko 2 meseca

Seol na desnog beka kad se oporavi, Slovenac umesto Dalsia. Ivanic na teren i novo krilo. Duarte prvi spic.

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ne vredi druže, dok je Miloje tu, mogu da nam dođu i Ake, Walker, Lamal, Late Lat Haziza, Horta, itd... Miloje - da se ne ljubimo!!!
b

bbrdo

pre oko 2 meseca

Sto volim ovakve sto posle svakog kiksa izmile i prave se pametni. Tako danas pola zapada trazi Kamgu a isti posle prvog pogresnog pasa coveka pljuju pa tako i ti. Lad se opet kiksne menjaj ponovo i to one koji su samo tu utakmicu losi bili. Gde su sad svi oni sto su pljuvalo Bahara? Sto sad po Miloju ne opletemo. Jebes one dve lige sampiona. To davno bilo. Smeniti posle dva kiksa. Kalav smo odvratan narod.
V

Vlax

pre oko 2 meseca

Žvalja na centarfora, bubuljičavi sin u vezni red, Kostadin pištoljem da mrcvari ljude. Ultrakop da zida i asfaltira.
9

95

pre oko 2 meseca

Zaboravio si da je Mimovic bonus… sami smo pojeli govno sa 2 bonusa
b

blablabka23

pre oko 2 meseca

ko ce da igra bonusa? ili 2 bese? sami sebi cemo da iskopamo jamu, a javnost samo ceka trenutak. a i treba, odbrana nam deluje smesno
M

Mile delija

pre oko 2 meseca

Grobar se svaki ponadao,ali ne znaju da masa ikona srize iz Pariza da popricae sa sudijama i ostalima koji Nasu av zvezdu sabotiraju
V

View

pre oko 2 meseca

Baš vas briga. Oskar je napravio tabelu za ovu sezonu...samo opuštrno.
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Направио је и ону бруку у уторак?
U

UJKA MITKO

pre oko 2 meseca

I platio licencu da popijete 6 komada od golobrade dece iz ratnog vihora. A tek u revanšu šta će biti kukala vam majka
P

Pitam se

pre oko 2 meseca

Igra li se jos,mislim jel se zavrsise produzetci?

FC President

pre oko 2 meseca

6-2
e

evo

pre oko 2 meseca

Ja cu da ti kazem, koliko su se valjali igraci mladosti i koliko je Stamenkoviću trebalo vremena da vrati loptu u igru od 19-tog minuta pa na dalje i 15 minuta nadoknade bi bilo malo a ne 7minuta.
6

6-2

pre oko 2 meseca

Produžeci jesu, ali ti školu izgleda nisi. 🤫
k

kradeni...

pre oko 2 meseca

.. penal protiv Uba za penaltka!
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Ovo je trebalo da bude duhovito? Da li si gledao utakmicu i lezanja Stamenkovica tri puta? Da li si video koliko je zamena bilo? Da li si gledao lezanja ostalih igraca? Mislis da to ne treba da se nadoknadi? Ako bi gledao snimak i sabirao sva izlezavanja, video bi i da je vise od 10 minuta trebalo.
Z

Zmaj8191

pre oko 2 meseca

Prije svega, ne kaže se produzetci nego produzeci. Prvo se opismeni pa onda komentarisi. A drugo, koliko su lezali igraci Mladosti, minimalno je trebalo produziti utakmicu za 15 minuta. Zato psssst!🤫🤫🤫
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Na vreme se desio remi koji je opomena. Kada će Zvezda odigrati jako prvo poluvreme. Čemu tolika bezidejna dodavanja u odbrani? Sa Mimovićem obaviti ozbiljan razgovor jer je počeo da igra veoma nonšalantno i bez proboj po krilu. Milojevićeva dva izgubljena boda zbog kasnih izmena Roda i Mimovića.
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Kataija je trebalo isto da vadi kad i Pumu. Kurčevitost na max a fizička sprema u minusu..
B

Bršcz

pre oko 2 meseca

Kad je Milojeviceva ekipa imala ideju? Mimovića sve tera da ulazi u sredinu zato ga i nema na boku.
G

Gostanko

pre oko 2 meseca

Ljudi mnogo brzo donose zakljucke ko je pojacanje a ko ne. Zatim, igrali smo protiv dva preslaba protivnika pa samim tim ne treba nikoga ni hvaliti ukoliko je bio odlican. Ono sto mi deluje je da je Puma totalni promasaj ali ne mora da znaci da sam u pravu. Nemoj da kukamo na ekipe koje se valjaju jer se i mi sami valjamo u evropi kada vodimo. Crveni karton je zasluzen,videlo se ali sudija ga ne bi pokazao da je na snazi bio neresen rezultat ili da je Zvezda vodila. U tom slucaju bi dobio zuti. Nadoknada je bila bas koliko treba.Produzena jos za minut dva jer je Stamenkovic dobio zuti zbog odigovlacenja izvodjenja lopte i jos par lezanja. Sudija nista navlacio nije vec je svirao bas kako treba. Da je hteo da navuce,svirao bi slobodan udarac nedaleko od sesnaesterca i imao je jos prilika da pokrade Mladost da je hteo. Nije tragicno remizirati,Zvezda je napadala svo vreme niko nam nije kriv sto smo dva gola primili iz dve polusanse i to traljave golove. Sto se navijaca Partizana tice,oni su poslednji koji trebaju nesto govoriti jer su oni prosle godine odigrali TRI UZASTOPNA PRELAZA i to dva puta preokretali sa 0:2 na 3:2 i to uz crvene kartone i penale koji su bili presmesni. I opet imamo situaciju da se u evropi brukaju a da po Srbiji dele lekcije,pobedjuju sa po 3-4 razlike. Neka pogledaju kako penal u prvim sekundama,kako drugi gol daju gde se dvojica stopera sudaraju.Da je Zvezda takve golove dala bilo bi da je penal namerno napravljen a ovaj drugi namerno pusten. Opet mora za mir u kuci Partizan da veze 20 pobeda,pogotovu ako se opet obrukaju u sredu ili ispadnu od Lugana.
H

Hhh

pre oko 2 meseca

Jesi li bre ti normalan ?
x

xsx

pre oko 2 meseca

Sta pricas druze? Jel prosle godine bila ista prica,krenulo se ocaj i sta je bilo na kraju? Bod protiv Jang Bojsa i osvojena titula koja ne mora ni da se osvaja.
P

Prst na celo

pre oko 2 meseca

Pa Kako te bre nije sramota reci da sudija nije navlacio ?! Pa sta ce te vi pricati unucima kada ovaj period bude na smetlistu srbske istorije ?! Za koga ste glasali I podrzavali?! Zarad cega ?!
G

Grr

pre oko 2 meseca

Ne brini za mir u kući imaćeš rudnik pored kuće i voljeni klub na prvom mestu.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 meseca

Prošle godine posle Nordsjelanda preporod protiv Javora i 3:1 a Zvezda iznenadni kiks protiv Voždovca. Ove po istom scenariju. Ne, niste providni.
R

Rakitovac bre

pre oko 2 meseca

Kakva je ovo igra bre sta je ovo sudija nam pomogao ccccc.....
o

oprcamte

pre oko 2 meseca

...grobarcino.!.
М

Марлоне

pre oko 2 meseca

Пуму стављају на погрешну страну. Он је лијево крило, а не десно. Зато и не успјева ништа урадити. А сад су довели још једно лијево крило из Анголе. Наравно, лијевог бека ни у причи, већ хоће да Кореанац глуми лијевог бека, а он то може одиграти само по потреби. Треба прави лијеви бек, а не експериментисање.
R

Rtnade

pre oko 2 meseca

Rotiranje igraca ,cemu? Puma je levo krilo,Luka Ilic je ofanzivni vezni a ne krilo . Milojevic gresi i sto Kataji igra 90 min a za Rodica bez komentara sam
G

Gle eno ga

pre oko 2 meseca

Darjane , pa ti si to dao normalan komentar za CZ, opustio si se ............ BRAVOOOO Ajde sad opet jedan za Rodica, Mimovica znas ti koga sve treba da urnises ALI SA PRAVOM , tebe CUJE nas ne nazalost. Pozdrav
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Ne bih ja nikog posebno pljuvao, ne zna se ko je večeras bio gori od koga. Oni za koje od početka govorim da su nove La Parle to svakom utakmicom potvrđuju, dok ima i onih isluženih kojima se trebalo zahvaliti još prošlog leta. Ima i onih koji igraju na pozicijama na kojima nikada nisu, niti su školovani za njih. Pohvalio bih Duartea i po ko zna koji put otpisanog Kangu koji je od onog nekontrolisanog nerčika postao faktor stabilnosti i pravi profesionalac. Baraha su određene frakcije već počele da smenjuju u ovoj situaciji...
B

Bibop

pre oko 2 meseca

Kako to poznato zvuči-faktor stabilnosti...
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Hahah Srpski Bajern pa jel moguce auuuu kakve ste bi bruke ok mi smo losi ali vi koliko ulaganja i opet nista ne igrate , pa ispadate u evropi bre 🤣🤣🤣
R

Rokas

pre oko 2 meseca

mi bar imamo LE sigurno, a vi dal cete do lige konf. da dodjete, videcemo 😂
D

Drndo

pre oko 2 meseca

A vidi sada ovo...Kada Zvezda pobedjuje sve kazete namesteno, nemate kiks, nemate poraz kod kuce itd. Kada Zvezda kiksne onda ide ova budalastina koju ti prosipas. Vi zapravo u svemu imate teoriju zavere i spreman neki zakljucak. Blago vama
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Bolje ne igrati evropu kad ni vi nista uraditi necete a toliko ulozeno u klub sramota
R

RS1

pre oko 2 meseca

Tim pravljen za LE jako tanko sve izgleda,nije mi jasna rotacija na golmanu ako se znalo da je glazer povredjen morao je popovic da ostane sigurniji pas,iskusniji svakako od ilica ciji dolazak mi nikako nije jasan ali ajde bice borba na svim frontovima…
M

Micikato

pre oko 2 meseca

Ulaskom Kange i Jovanovića Zvezda napravila preokret!

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Miloje, dok je vreme, ti, Rodić, Mimović, Puma itd. - da se ne ljubimo...

gemathegreat

pre oko 2 meseca

A da ti odjebuckaš u klokanskim skokovima ???

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

Sram vas bilo! Alija Krpo, osnivac vam se prevrce u grobu!
B

BANENCE

pre oko 2 meseca

KOMENTATOR KAZE ..KADA LUCANCI NISU MOGLI DA ODGOVORE NA SUVI KVALITET C.ZVEZDE....KOJI KVALITET JADOVI..KOGA VI TO IMATE ILI STE GA KUPILI ZA KVALITET....SMEJURIJA OD TIMA.....OVO JE TIM KOJI U EVROPI NEMA NIKAKVU SANSU..
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Pa zar nije kvalitet? Mladost dva traljava suta dva gola i to je sve od njih,Zvezda kao i prosle sezone bezbroj suteva i sansi i nista od goleade. Inace da te podsetim da je na dva meca sa Radnikom iz Surdulice pre dve sezone Zvezda jedva uzela bod a u evropi je sa 11 bodova zavrsila prva u grupi i direktno se plasirala u osminu finala.
O

Oostic

pre oko 2 meseca

Ti si neki strucnjak
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Ово је тим који неће примити од Реал Мадрида и Ситија голова колико је ваш примио од бедног Динама.
D

De jaan

pre oko 2 meseca

To sto Puma i Dalsio rade na terenu moze 95% nas sto komentarise ovdje u komentarima.
И

И

pre oko 2 meseca

Проблем левог бека и класичне шестице није решен негде од 2019-те године, односно од кад су Родић и Саного били у форми.
F

Fer1

pre oko 2 meseca

I jos 5 godina ce da dovode sve osim toga
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Zvezda (drzavni projekat u svim sportovima) izvukli je sudija I Aca Oskar ,slava navijacima Galate 💪
J

Jel moguce ovo?

pre oko 2 meseca

Kako vas nije sramota da pustite ovakav komentar? Znate li vi sta znaci ovo "navijacima Galate"
p

podesen

pre oko 2 meseca

Slava im.
g

gost23 #

pre oko 2 meseca

Najveća stoka na svim portalima ! Pusti komentar !
В

Ваљаревић

pre oko 2 meseca

Јасно и гласно: звезда у Европи неће урадити ништа брзо ће испасти. Титулу ће освојити Партизан чак можда и дуплу круну живи били па видели.
N

Nemanjaaaa

pre oko 2 meseca

Daj Bože.
g

gstz

pre oko 2 meseca

brateee kako ti kazes brateee hahahahahha
Z

Zvezdale

pre oko 2 meseca

Lepo je sanjati
D

Dragoo

pre oko 2 meseca

I sta ce biti kad se probudis? Tvoj partizan na 5. Mjestu
M

More

pre oko 2 meseca

Da predsednik sazove opet ponocni sastanak za spasemje omiljenog mu kluba
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.

FC President

pre oko 2 meseca

Neki ovde već zaboravili šesticu, al ok ... stiže Dinamo za 3 dana!

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Gledajmo sebe druže a ne druge, meni to nije uteha kada mi nismo imali ni igru ni šansu do zadnjih 15 minuta meča... Miloje mora da ode, dok je vreme... Rodić, Mimović, Mijailović isto...
S

Severine

pre oko 2 meseca

Mislio sam da vam je samo bata zagrebacki dinamo. Nisam znao za tu vezu sa kijevskim.
C

Cajo

pre oko 2 meseca

Bilo i prošlo, kao i ova vaša bruka večeras. Crveni karton, aaaaaaaaaa.
m

ma bre

pre oko 2 meseca

ljudi nema veze sad ce Ultrakop sever da zaurla "i da mi ponudeeee" da aplaudira ovim majstorima, da se zaori jedno sa severa "RODIC MILAN" jer je zasluzio kao onomad kada se skandiralo Srnicu posle pravljenja penala protiv Monaka i nikom nista. Niko zvezdine gardiste ne sme da bije!
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Naravno da ne sme! Da neces ti nekoga da nabodes tastaturom?? Ajde ne gubi se. Da treba da sedi na klupi treba, ali da se vredja igrac koji ima vise titula i utakmica u Zvezdi nego ti pisanja, NECE NIKADA!
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Dok u upravi sedi dom penzionera koji glumi odlučivanje a kolo vodi ulizica Vucica koji trese milionske provizije na krs od laznih igrača (veceras overili Puma,Koreanac i Dalsio da su škart nevidjeni)pride apanazira Dzajdena Aboliranog svaki mesec s masnim kešićem te grupu veterana koji realno nemaju od čega da žive da bi držali skupstinu kluba kao plaćenička pretorijanska garda,gubice Zvezda tek!!!Veceras su ih izmerili Dragacevci sa tri igrača koji imaju po 40 godina!!!!Alo magarci!!!Tumabs,Stamenko….njih ne mogu da nadvise,pretrce i nadigraju!!!Gomila laznjaka i kvazi igrača s navedenom “upravom”i dugom od 70 milki €!!!!Samo udrite “majstori”zato i nema više od 5.000 na stadionu i tek neće biti
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Sve si u pravu, ali za Hvana si ipak preterao ?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 2 meseca

@ Đukin..... Bravo za komentar

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Tutubane, jesi li bio na stadionu pa si prebrojao ??? Za razliku od tebe ja jesam i bilo je gore dole 15 000 navijača. Za Mladost Lučani više nego dobra poseta.
N

Na silu

pre oko 2 meseca

Dragačevska pištaljka.
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Vladan Milojevic je izmislio prolaz u LE protiv jacih ekipa, izmislio prolaz u LS 2x protiv jacih ekipa, Vladan Milojevic je danas izmislio kako da damo dva gola bez bekova, Vladan Milojevic je trenercina!
n

neutralan navijac

pre oko 2 meseca

A sto je sudija izmislii da produzi dok Zvezda neda gol to nisi napisao sram vas bilo vise lopovi
Z

Zokisamoczb

pre oko 2 meseca

Pa i nije trener a kamo li trenercina. Kad stavi igrace na svoje pozicije bice bolje.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 2 meseca

Inace da dodam Mimovic u Ls bi bio kazna fali mu sigurnost, al i dalje sam pod utiskom da smo konacno pogodili napadaca. Posle xxxx vremena. Al Dalsio uzas zasto je njega miloje doveo nemam komentar. Cak je i puma bolji koji je bio cist prosek.
j

jjssi

pre oko 2 meseca

kriv je bahar...
7

7

pre oko 2 meseca

Da sam trener protivnickog tima na tabli za taktiku bi crtao Rodica kao svog igraca pa mozda bi mu cak i traku dao
m

mileeeeeee

pre oko 2 meseca

Mozemo da se lazemo do sutra ovaj Puma ne moze vodu nositi Bukariju. I te posledice cemo tek da osetimo u Evropi. Bukari davao golove Cityu, Fiorentini, Jang Bojsu, asistirao protiv Monaka, Trabzona, Ferenca, Makabija, dao gol na SP u Kataru protiv Portugala, igrao pre Zvezde Ligu 1 sa dobrom statistikom dakle u svim bitnim utakmicama je bio glavni igrac. Ovaj Pumetina nije ni 20% njega. A dokaz koliko dobar deo Srba nema tri cuke o fudbalu kao igri je lozenje jer je Puma driblao cini mi se Argentince na Kopa Americi pa kao na osnovu toga treba da dodje u Zvezdu. Isto kao sto se priziva onaj Slovenac Karlicnik jer je pretrcao celi raspali vezni red nase raspale reprezentacije i zabio gol pored raspalog Sergeja. Dakle to su neke stvari na koje moramo da obratimo paznju dok ne bude kasno.
?

??

pre oko 2 meseca

A koji to srbi misle da je puma bolji od bukarija? Komentarisi igru igraca, nemoj to "rekao sam ja, vecina ovde kaze, veze o fudbalu nemaju koji kazu". Sta tebe briga ko sta kaze, izneses svoje misljenje i to je to
K

Konstantinopulos

pre oko 2 meseca

Potrošili 16 miliona evra državnih novaca, a tim ne liči ni na šta. Pravo je čudo da su gosti izvukli i bod. Prvensvo je naštimano i ove godine za Komšinicu, a moraće ponovo da proradi Bankomat ili da sinovi Terzini ponovo posude novac uz neviđene kamate. Ili da se unapred proglasi prvak, kao onaj od pre 80 godina. Dno dna. Jad, tuga i čemer.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Realno smo bili dosta dobri, jos smo malo ne uigrani, ali vidi se kvalitet. Ono sto je i najvažnije, jako smo dobro pripremljeni, Glazer nedostaje da da sigurnost, Ivanic da napravi neku sansu za sebe ili druge, ali iskreno, uopste ne brinem, osim za Pumu, ne pokazuje dovoljno zelje, Ilic malo da iskulira, prenapaljen je i to je to. Ali sta je radio brat Stameni... 😂😂😂 Iskreno, ovo je bas bilo preterano, lezali su jedno barem 15 minuta.
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Miloje, ti li si?
D

Drugvoja43

pre oko 2 meseca

Al ti je komentar ... Lupetanje obicno
@

@zaza paculia

pre oko 2 meseca

Bas mi ih je zao, igraju sa ekipom od skoro 80 miliona, a oni svi zajedno daj Boze milion i po..... I imaju rezultat i malo se valjaju... Prvi su to uradili...
L

Lučanac 85

pre oko 2 meseca

Kakav je ovo tekst. Da im nije sudija razbili bi ih sa 3:0. Dokle će ova liga ili bolje da kažem savez da pomažu Zvezdi. Nije im dovoljno što od države dobijaju 5 puta više para nego svi ostali zajedno. A pitamo se zašto nam je fudbal OČAJAN!
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Од државе не добија ни динара, а вама држава плаћа лиценце. Види како сте победили у првом колу, па види 6-2, па пенал одмах на почетку. Ако имаш мозга, схватиће све.
A

Ali iskreno

pre oko 2 meseca

Da li iko stvarno misli da ce Zvezda napraviti neki iskorak u evropi dok je vodi ova sposobna uprava?
v

vladano79

pre oko 2 meseca

Opusteno grobari...bice i onako 20 bodova razlike. Nista stres
@

@

pre oko 2 meseca

Da bice bic, samo sto izgleda da ste vi ti pod stresom, a i sudija majka. Imate 10 puta veci budzet od ovih i opet pomoc sudija
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

pa hoce al to i jeste poenta ...pojma vi sa zivotom nemate nego sreca da Partizan u nikad gorem stanju pa vas cini u ping pong ligi uspesnim .Danas se videlo kakvo je to laganje mase ( vec godinama) sa dovodjenjem fals igraca kroz koje se izvlace pare iz klubske kase . Te ovaj 2 miliona onaj 4,5 ..i vi nemoz da izadjete na kraj sa baloluckim paprikama haha i to igrac manje za njih produzetak 10 minuta ...
B

Bok

pre oko 2 meseca

A crveni je smešan, moraš priznati. Što ne izgubite jednom? Nije smak sveta. Biće lakše kada vas dohvate oni u Evropi.
g

gost23 #

pre oko 2 meseca

@bok Smešan je onaj crveni kad ste bili gosti na JeNeA !
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Nikada mi neće biti jasno zašto štoperi izlaze tako visoko. Čista Milojeva početnička greška.
B

Batistuta1

pre oko 2 meseca

Blackstarbelgrade
C

Caks

pre oko 2 meseca

I 100 minuta ne pomogose sramota koliko koliko se pomaze mezimici sramota
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Koliko su se valjali?
S

Seljaku

pre oko 2 meseca

valjali li su se toliko da je trebalo 15 min da produži
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Realno, nadoknada drugog poluvremena je trebala da bude jedno 20 minuta...
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Grobarcicu, sto se lepo ne radujes, tvoj krs od tima pobedio ub, sta se ti uopste sekiras za Zvezdu. Dobicete po nosu svaku ozbiljnu tekmu, a koliko ste jaki videli smo pre par dana! A paxi da ne izgubite ponovo, bar osvojite neki bod, svi igrali bolje od vas, jedino vi ste bili patosirani 6:2! A za nasu ligi, nema brige, to barem znate, bice ponovo laganica!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD .,.

pre oko 2 meseca

Bez obzira na rezultat , očigledno je : - Da je Puma novi : La Para, Kulibali, Rišaira, Dioni, Pićini, Motika, Kafu, Spiridonović, Falko....... izaberite koga god hoćete ,dakle još jedna PLJAČKA ZVEZDINE KASE I TRPANJE PARA U DŽEPOVE OSVEDOČENIH LOPOVA KOJI VIDE ZVEZDU. Dalsio , tipičan drugoljligaški igrač. Rodić : Havala na svemu i doviđenja, sledeći put će biti , gubi se bez hvala na svemu. - Katai : Hvala na svemu i zaista doviđenja. - Golman Ilić : Idi što pre iz Zvezde, ako je moguće još večeras. - Spajić , izgleda da bolje od ovoga ne može, a to je nedovoljno da bi igrao u Zvezdi. - Mimović , on je solidno desno krilo i OČAJAN BEK ODBRAMBENI IGRAČ. Ali još je mlad, da sačekamo malo. TRENER MILOJEVIĆ : Večeras , malo je reći očajan. Poslednje tri izmene prekasno izvršene, PREKASNO!!! Ostavio je ogroman teret na Hvangu, i to je predugo trajalo.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

A Koreanac ko vrbov klin…serija pasova unazad,iz driblinga ništa,cevtarsuteva nula i nakon bezveznog žutog više nije bio tu!!!Gomila trupaca bez reda i poretka!!!
?

??

pre oko 2 meseca

Ne znam zasto vi mislite da je njima potreban neki puma da bi strpali pare u dzep. To je totalno nepotrebno u komentaru. Prolaze im milioni kroz ruke svaki dan, 101 opciju imaju da stave u dzep. Kako kod transfera pume, tako i kod transfera hvana ili nekog 5og
Z

Zedel

pre oko 2 meseca

Neverovatno mi je kao nekom ko je dugo u fudbalu da jedan novinar ovako komentarise utakmicu! Prvo ekipa Mladosti igra najruzniji i najgledljiji fudbal u ligi sa jasnom timskom opstrukcijom igre. Pritom za disciplinu i dupli blok u odbrani ne kazem nista, ne podrzavam ali je legitimno. Ljudi ne igraju fudbal, organizovano se brane i cekaju eventualno kontru. Uzasno ih je gledati kako ih bole ledja, noge i dr posle svakog prekida. Od 30% lopte u nogama, 15 su bili aut. Uzas i sramota sto su clan super lige. Za vas gospodine novinaru molba da pogledate utakmice razlicitih ekipa i razlicitog fudbalskog stila. Hvala
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

i vode 2-0 protiv vas..i vi se cupate u 85` i 90 minutu a igraci placeni milione ...bolje budi realan pa zakucaj na vrata lica sa poternice nego sto to spominjes gluposti i duple blokove,valjanje po terenu ..
m

milo111

pre oko 2 meseca

milionska zvezdanka
M

Miloje dunster

pre oko 2 meseca

Kad se potpišem sa,,miloje dunster,, lupaju minuse a da li sam u pravu????
R

Realno...

pre oko 2 meseca

I OPET Kanga udje i poveže redove! Kako ljudi olako pljuju tog čoveka, a bez njega je FK Crvena Zvezda 50% slabija! Ko se razume u fudbal, to i vidi, a ko ne...Uvek će ga pljuvati, pisati za godine, itd...Ne mora sve da se proda, treba da postoje igrači koji donose i rezultat nekada, valjda je to poenta.
f

frey

pre oko 2 meseca

Kanga povezao redove?! Šta ste gledali ti, i ljudi koji su ti dali toliko pluseva. Umesto da se igra pomoćna igra i 2 na 1 na kornerima kada su fudbaleri Mladosti izgubili kompas-on će kao da centrira…a posle i šut onaj divlji preko gola. Lik je divljak, hteli vi to ili ne da priznate.
2

2305

pre oko 2 meseca

ako nista dobili smo spica ns ovoj utakmici.duarte je odlican , bice sve bolji za serifa je klupa i to zsdnjih des minuta da udje da mese onim rucicama..
N

Nije jedini los

pre oko 2 meseca

Al moram onako usput da pitam. Ko je taj puma? Ko ga je doveo i zasto? Da li ce i kako da snosi posledice?
g

gost1978

pre oko 2 meseca

sin pume sweden
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

ko da snosi posledice ?? druze znas kolko je tu para isisano iz kluba ?? kad bi neko to cackao bilo bi mrtvih
M

Milos@

pre oko 2 meseca

Rekao sam i ponavljam najlosiji prelazni rok u zadnjih 10 godina jeb. Delasio i jeb. Puma tolike pare ste bacili i doveli mediokritete rekao sam videcemo sta ce biti u decembru
b

brt

pre oko 2 meseca

ljudi sutnuli dva puta na go i dali dva gola,zvezda 35 i jedva 2 gola ,kad nece nece,da ljude u dupe onog golmana sta odbrani covek

Aleksandar Trajkovic

pre oko 2 meseca

Jovanovic cist pogodak, napadac pogodak. Golmanu zabraniti da Jos brani. Konacno imamo napadaca koji ide na loptu i moze dati gol.Dalsio uzas realno, Katai vise od 20 min zlocin, Puma prosek mora to mnogo bolje. Al najveci utisak da imamo konacno napadaca i da mali Jovanovic jeste konacno veliki pogodak. Al realno lose nam ide probinanje bunkera. I dalje mislim da je serif tu prekobrojan. Dobro pojacanje ulivaju poverenje.
G

Gugibor23

pre oko 2 meseca

Ne slazem se za Jovanovica,ostalo ok
s

ssl

pre oko 2 meseca

ajde vise sa leonardima i marko nikolicima, braco Grim.
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 meseca

Bruka i sramota.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Videli smo da Rodic i Katai ne mogu ni protiv Lucana. Bogami ni Puma al za njega ima promil sanse da se varam.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Katai 80 000 e mesecno,Rodic 50 000 e .Da li vracaju gore deo,sigurno.
s

samo

pre oko 2 meseca

Veze ti nemas.
D

Darko1101993

pre oko 2 meseca

Jadnici jadni ne mogu ni kad krdu da pobede morace vucic da im zavrsi i da ih svi puštaju hahahahaha, malo je filijala zelja pančevo, ofk, vosa, imt, spartak s, radnički n, napredak, jedinstvo morace vucic da sredi i ove ostale da puštaju a ne samo sudije da zatvaraju. A i ovaj danas crveni tek u 60 mom mora to od 20 min da stručnjak glavati klark krent polaze svoje znanje hahahhahaha e stidite se besramnici
f

frey

pre oko 2 meseca

Klark sa kačketom iz podruma donese 5 kila krompira
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Miloje jajarska igra u prvom pol, ko ti brani da igras ovako kao pred kraj? Dalsio pocinje da pokazuje koliko nema pojma
I

IQ

pre oko 2 meseca

💯+......🟥.......+10.......😂😂😂
Z

Zole

pre oko 2 meseca

Ha ha ha..Sudija ne sme da svira kraj..pa suze od smeha mi krenuse...Ma, dajte Zvezdi titulu, pa da odtali igraju fudbal..
Z

Zole

pre oko 2 meseca

Ha ha ha..Sudija ne sme da svira kraj..pa suze od smeha mi krenuse...Ma, dajte Zvezdi titulu, pa da odtali igraju fudbal..
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Zvezda se izvukla jer je Milojević ubacio Kangu! Možemo da ga volimo ili ne, ali je to i dalje igrač sa najboljim pasom u napred! A i najkreativniji fudbaler Zvezde bez konkurencije. Čim je ušao, počeo je da razigrava Jovanovića i Ilića, a onda su i napadači proradili. Ideja sa Hvangom kao organizatorom igre je osuđena na propast, jer je on klasična box-to-box radilica i kao takav je verovatno najbolji i najkompletniji fudbaler u Srbiji trenutno, ali nije i nikad neće biti plejmejker, baš kao ni Ilić. Kanga to jeste i dok igra treba ga koristiti!
V

Vekinis54

pre oko 2 meseca

Zezas,Hvang i Ilic su za Kangu majstori.
V

Vojkaniciiii

pre oko 2 meseca

Hanibal,pobrkao si sportove hahaha.
D

Delija istok

pre oko 2 meseca

Mimovic, Katai a posebno Puma nemaju mesta u prvih 11. Duarte deluje kao pogodak kao i Luka Ilić. Dalsio nije zadnji vezni.
s

samo

pre oko 2 meseca

Katai je jedini igrac opasan po gol protivnika.Veze ti nemas ili si grobar.
S

SuboticBajo

pre oko 2 meseca

Ilic odlican,jos igra povredjen.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Luka Ilić isto danas očajan. Užžžžas. Mali Jovanović koliko god neozbiljan bio je za Pumašina Mesi lično. Volim Vladana skoro kao Radonju, ali da staviš Pumu umesto malog Laneta a gledaš ih na treninzima ccc
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Kakva nonšalancija kod vraćanja u odbranu kada je Mladost dala prvi gol. Izađeš prepotentno i onda te Mladost naša ara regularno iz dva šuta u okvir gola. Crveni karton sasvim čist.
1

11070

pre oko 2 meseca

Nije ovo strasno, ne treba preterivati. samo jedan crveni, bez penala i samo 10min nadoknade.
M

MilenkoSu

pre oko 2 meseca

jel može jedna utakmica Zvezde da se završi normalno? makar da se ima privid da prvenstvo nije namešteno
ј

јјјј

pre oko 2 meseca

у праву си ненормално је да тим са 33 ударца на гол не победи док ви у "нормалној" лиги дате 4 гола из 4 ударца вашем голману
V

Viola

pre oko 2 meseca

Naravno da ne može. Njima najviše imponuje kada otmu utakmicu i kada pobjede uz pomoć sudija. To je u zlatnom dobu znak moći, a ne čista pobjeda.
J

Junker

pre oko 2 meseca

Ajde ako si gledao, a mislim da nisi jer je igrao tvoj klub, sta je namesteno? Je l ono nije prekrsaj za crveni? Da li su mozda igraci Mladosti pustili Zvezdu sa svojim valjanjem od 75. minuta? Zvezda ima 10x bolji tim od Mladosti i normalno je da Mladost ne izdrzi bez primljenog gola, onda udje voda u usi i to je to. Svuda u svetu se stizu 2-3 gola razlika, samo kad Zvezda uradi, onda je namesteno. Spalili su vam mozak.
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Ajde cuti budalo hahaa Zvezdine i Partizanove utakmice su copy-paste u slučajevima kada gube. Barem igrači Zvezde ne simuliraju penale. Nerealno je da Partizan uzme ligu koliko god da ga ti volio, matematički NE MOŽE. Ako sudije navlace onda i treba da navlace klubovima koji prave profit i koji mogu da opravdaju tu evropu, koja kasnije dovodi turiste koji dodju dan-dva prije utakmice….. da ne dužim više…
M

MilenkoSu

pre oko 2 meseca

ne navijam za partizan, ali i da navijam za zvezdu nisam slep. a i ne vidim u kojoj situaciji je ok da se navlači na stranu ikoga. ako si bolji dokaži to kako i kad treba
D

Dzaba pare

pre oko 2 meseca

Bruka zvezde!ovo me potseca na utakmica finala LŠ🙂kada je siti napadao* a real davao golove😃bio je cist crveni,Ali mozda je malo vise produzio utakmicu(2-3min).nepovezana zvezda,tj .kolektivna igra 0.
L

Licemeru

pre oko 2 meseca

Jel si racunao koliko su ovi lezali na terenu?
@

@licemeru

pre oko 2 meseca

A dal se mozda nisu izlezavali zbog igraca manje i dal je uopste moguce ukrasti vreme protiv zvezde jer uvek kad je frka nadje se tih 8,9 min nadoknade?
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.
V

Vizitor

pre oko 2 meseca

Navijao sam da izjednacimo.Kada smo izjednacili navijao sam svim srcem da ne pobijedimo nadoknadi.Nismo zasluzili i tacka! Jedino vredno pomena su sjajna igra Duartea i Jovanovica.Sve ostalo za veliku brugu...Da,bio je cist crveni ! Da je start bio za nijansu jaci slomio bi nogu Hvangu.
N

Novak2341

pre oko 2 meseca

Dobro je sto Roda izadje, barem bod da uzmemo. 84minuta smo bili sa igracem manje. Batana vreme ti je za OFK
p

pesimista

pre oko 2 meseca

Rodiću zabraniti i da gleda fudbal.
к

кјјјјј

pre oko 2 meseca

јесмо били ноншалантни али ипак 32:3 шутеви односно можемо рећи да су имали 2 шута од тога 1 у оквир а други гол је био аутогол, судија јесте мало навлачио пар непостојећих фаулова и 2 непостојећа корнера али чист црвени и само 7 минута надокнаде јер у животу нисам видео да се неко онолико ваљао по терену сигурно 30+ пута у другом а само 7-8 пута у продужетку, али стварно приступ неких играча је срамотан у Звезди, преплаћују их а они шта раде умислили да су неки играчи
B

Baby dont hurt me

pre oko 2 meseca

Madjija na aparatima, hahahahahahaha
K

Kup

pre oko 2 meseca

Pa MLADOST je za vas Dinamo Kijev, od drugog kola, navlačenje kreće...sramota, čudo pa nije sudio penal, fali vam vas Pavle...
M

Milos@

pre oko 2 meseca

Alo LOTO devojcice bice 7 sledece nedelje
e

e

pre oko 2 meseca

Sudio vam je penal,kako nije?
T

Tarzan

pre oko 2 meseca

Sa moje strucne strane analiza.Katai,lucidno ali za nasu drugu ligu i tu da se penzionise.Rodic,penzija ali prevremena.Mimovic,dobar za gletovanje na gradjevini.Golman,na minimalac ako nece otkaz.Ostala boranija nije vredna pomena sa sve trenerom.Hvala i poz.
P

Pećko Pivo

pre oko 2 meseca

Zar je Zvezda bila toliko loša da nisu došli u situaciju da neko od njenih igrača padne u 16 metara? Čak ni u 18 metara?
ј

јјјјј

pre oko 2 meseca

па за то сте ви специјалци ми кад уђемо у 16 желимо да дамо гол а ви желите да изнудите пенал у томе је разлика, прво коло црвени па ваша победа, друго коло први минут пенал па ваша победа и онда дође европа и наканта вас том са свим домаћим играчима
1

1989.

pre oko 2 meseca

Пума ужасан фудбалер, Дуарте одличан. Мора још једно крило поред Милсона јер Пума не уме ништа сем да борави на терену
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Кад Звезда има играча више то је заслуга ,кад Партизан има играча више то је навлачење! Е моји звездаши увек сте били јајаре! Пуууу смрдљива бандо напредна. Мало им 20 мил појачања!
@

@Дуско90

pre oko 2 meseca

Ostoje ti ?
C

Crveni?!?!

pre oko 2 meseca

U Južnoameričkim kupovima onakvi startovi se jedva okarakterišu kao žuti a kamoli crveni karton
ј

јјј

pre oko 2 meseca

а оно за Напредак је л се и то дефинише као жути или је то црвени
Ј

Јосиф

pre oko 2 meseca

Лопез,јако лоше! Џига,Пума,Мимовиќ,Илиќ? Може некој да ми одговори шта они играју?
s

sashki85

pre oko 2 meseca

nije mi jasno što se bune ovi bavijaci zvezde? pa protivnik se brani sa 10 igrača u kaznenom prostoru. imali smo 40 suteva ka golu, 19 kornera,630 dodavanja. ne možeš svaku da dobiješ. jeste primili smo glupe golive al šta ćeš i to se dešava. ništa meni je Slađe kad se juri rezultat to jest mesto na tabeli. a Lučani sto se valjaju i izlezavaju po travi, ja sam mislio da ce najmanje biti 12 minuta nadoknade, ozbiljno! al ajde i 9 je bilo korektno. nista idemo dalje. ja govorim vec godinama kako je kanga nas najbolji igrac. covek kada salje loptu ona ima oči.
K

Knezevic 1qq

pre oko 2 meseca

Koliko je Kanga uneo zivosti u igru,neverovatno. Jovanovic dobar. Dalasio top Mimovic katastrofa,Ilic nista bolji. Katai ni kiriv ni duzan odigra cijelu utakmicu. Sve u svemu samar ma vreme,ovo za evropu nije ni blizu,ali ima ko ce o tome da misli,bar se nadam.
D

DekisamoDekicz

pre oko 2 meseca

Igrao Kanga 5 min i treba da unese zivost,Ilic odlican kao i Hvang. Kataji hmmm lose
M

Miksi123

pre oko 2 meseca

Lepo sam ja rekao prošle nedelje, jedino pozitivno je za sada, što su nam napadači u formi i da bi Milojević u nekoj utakmici trebao da ih upari
Z

Zzzp

pre oko 2 meseca

Pre svega sramota za ono valjanje i izležavanje fudbalera Mladosti, sramota i za ova nazovi pojačanja u Zvezdi
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

Sve je meni več odavno jasno... 🤔Da su "klanđe" uništile sport... I da više ništa nije isto.. Prepucavamo se,podsmijavamo jedni drugimadangubimo na komentarisanju.. A život prolazi🍻
B

Biće bolje (nadam se)

pre oko 2 meseca

Dejan Joksimovic održao lekciju Milojevicu. Igrači su tehnički ok, početak je sezone, par novih igrača sve u svemu potrebno je neko vreme da se uklope u ekipu (neki dosta ispod očekivanog performansa) , ali šta je za brigu je taktička spremnost ekipe. Manjak rešenja u napadu je greška trenera, Milojević forsira taj svoj stil igre koji kao što možemo videti nije dobar u našoj ligi a tek za evropska takmičenja. Svaka utakmica zahteva blage korekcije, nekada se igra protiv ekipe koja igra nešto defanzivnije a nekada ste vi ekipa koja će igrati defanzivnije i shodno potrebama treba prilagoditi ekipu. Ok je bilo u prošlom mandatu Milojevića kada je igrao istu formaciju i iste igrače sve vreme, ali sada kada Zvezda ima bogatiji roster mislim da je besmisleno stalno igrati sa istom "taktikom".
L

Lepimicko43

pre oko 2 meseca

Milojevic nema pojma. Volim Zvezdu ali sam realan,unisti nas covek sa svojom taktikom. Ne zna se ko gde trci i sta radi,rasulo
g

gostivoje gost

pre oko 2 meseca

Najbolje bi bilo kada bi Bahar i Miloje po pola bili treneri, jer u cemu je Bahar bio dobar Miloje je baš loš, a sa druge strane sta je Barak radio pogresno Miloje rastura😂
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Zali boze para kuku kuku...trebao je sudija da produzi 20 min hahahhah bruke jedne
J

Jel ima posle

pre oko 2 meseca

Svega ljudi koji navijaju za zvezdu u bilo kom sportu???
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Damo dva gola sa leve strane,a onda celu nadohnadu guramo loptu desno Iliću koji ih celo veče u bunar baca. Rodić je komedija.
H

Holse

pre oko 2 meseca

Da je KANGA ušao 10 minuta ranije okrenuli bi,ne znam sto je Miloje toliko čekao..moramo puno bolje..
B

Bulee

pre oko 2 meseca

Ajd nek i nije bio crveni karton ajd i da nismo odigrali dobro nek smo i promašili sa nekim igračima al ova vecerasnja ekipa Mladosti je možda i najpoga nija ekipa koja je u skorije vreme gostovala na Marakani,ni jedan faul nismo napravili a oni se valjaju i vriste ko voz da ih je zgazio.Napred Zvezdo.
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Pod jedan Vladan Milojevic je izmislio dva gola kako da da bez levog beka, uveo je sve sto je imao na klupi, skidam mu kapu za to i hvala Bogu sto je on bio na klupi, Duarte je veliko pojacanje od ulaska njega i Kange umesto Rodica poceli smo da napadamo i postali opasni, Jovanovic je odigrao hrabro, Serif doneo bodove i borio se kao lav i ko ne vidi da bez beka i levog krila nema fudbala i totalno si bezopasan taj je lud, Hvang i Ilic i Mimovic dobro odigrali, uprava i svi odgovorni za ovo sto smo osakaceni i igramo bez levog beka da preuzmu odgovornost i da dovedu krstenog beka, sram vas bilo vojvodina zna da dovede beka mi u ligu sampiona sa penzionerom, svaka cast rodicu on nista nije kriv decko ne moze vise jednostavno sedam godina bez zamene igra
p

pesimista

pre oko 2 meseca

Dokle više Rodić!Čoveku definitivno zabraniti ne da igra u Zvezdi,nego fudbal!
G

GagiNbGd

pre oko 2 meseca

Brazilac jedini dobar u Zvezdi. Ima znanje i hoće ga.
j

jsd

pre oko 2 meseca

Ovolike pare uloziti na svim pozicijama po 3-4 fudbalera i onda to sve povjeriti Milojevicu jako neozbiljno od uprave Zvezdine. Ovo je veca blamaza od JSD 6:2
V

Visente Del Boske

pre oko 2 meseca

Tacno se desava ono sto sam govorio rasprodato je sve sto vredi,a dovedeni su skupoceni krsevi i povredjeni igraci,ovaj tim je duplo slabiji nego prosle godine,Puma je doveden kao zamena za Bukarija,ejjj bre covek veze nema bolje da smo vratili Srnica da igra tu poziciju,mnogo sam razocaran prelaznim rokom toliko da nemam reci,i jos nesto podrska za miloja,a uprava napolje.
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

Bukari je za Pumu Mesi licno na desnom krilu. O Rodicu vise ne treba trositi reci, covek igra svaki mec skoro 90 minuta, a od 20. minuta mu je dusa u nosu. Ovog golmana ko je doveo lepo nas je ukanalio. Onaj drugi gol je njegov. Ta ostra lopta se izbija u stranu, a on pravo u najvecu guzvu gde neko mora naleteti na nju. Ne znam zasto ne brani Gutesa kad je odlicno branio cele pripreme. Mozda da probamo jos 10-20 igraca da dovedemo, sta znam.

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

Tim koji je osnovao alija krpo nastavlja da otima-krade, bruka I sramota!
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Ovako se ne moze ni u Ligi Evrope koju imamo direktno. Duarte mora da bude STARTER a mucenog Serifa koji je danas dao gol opet posle 100 prilika i saplitanja na loptu na TRIBINE. Puma uzas od igraca, za Dalsija se nadam da se jos uvek nije uigrao jer u protivnom to ce biti potop na toj poziciji. Gde je taj Elsnik?? Za manje od mesec dana imamo plej of za LS, tim mora vec sada da bude 50% uigran za taj cilj a mi se zajebavamo. Plasim se nove Makabi Haife ako ovako nastavimo.
L

Luka994

pre oko 2 meseca

Trener je teška neznalica.
O

Opet navlačenje

pre oko 2 meseca

Ono uopšte nije bilo za crveni karton, intenzitet starta igrača Mladosti uopšte nije postojao uostalom Hwang jedva i da je napravio bolnu grimasu i odmah se podigao sa zemlje
К

Косингас

pre oko 2 meseca

Милојевићу, да се не љубимо! Ако имаш образа, поднеси вечерас оставку! Немаш квалитет, а ни капацитет да будеш тренер Звезде.
Z

Zvezdale

pre oko 2 meseca

Lose smo odigrali ali bice to bolje kada se prikljuce pojacanja i povredjeni vrate u prvu postavu.Napred Zvezdo🔴⚪️
p

prosto

pre oko 2 meseca

Samo smo krivi lezernom igrom i promasajima, Od pocetka smo krenuli lako cemo...
M

Mimikom

pre oko 2 meseca

Kakva simnfonija, valjali se kao prasići u blatu... Stamenkovic za krađu vremena morao da dobije dva crvena... anti fudbal i nešto što naše buduće generacije tera da im svet mode bude zanimljiviji od domaćeg fudbala.
Z

Zvezda iz predgradja

pre oko 2 meseca

Dokle da se brukamo i navijači i uprava, drzava, predsednik, Gasprom, fss, sudije i ne mozemo da pobedimo pošteno. Cccc
G

Guess

pre oko 2 meseca

Pogledajte statistiku pa onda pišite da se izvukla. Zvezda je potcenila Mladost, a posle se ispromašivala. Mladost se izvukla.
D

Dragacevci

pre oko 2 meseca

Napred Mladost!
D

Dejan96

pre oko 2 meseca

Realno smo zasluzili da izgubimo, pogotovo sto u prvom poluvremenu nista nismo prikazali, ni u drugom nije bilo nista bolje dok Kanga nije uso u igru. Ja stvarno ne znam dokle ce Kanga od 34 godina da nam gradi igru i da zavisimo od njega, dzaba bacaju milione na razne igrace kad je nama Kanga najbitniji za igru
I

Ivan OL 91

pre oko 2 meseca

I posle ljudi pričaju šta će nam Elšnik imamo 10 vezista. Koga imamo? Imamo trojicu od i sada Elšnika četvrtog. Ostali? Vozim i ja biciklo kroz naselje, ali to ne znači da sam spreman za Giro D' Italia.
M

Mile g

pre oko 2 meseca

Jel vam dosta 100 minuta? 😂🤣
d

dejang12

pre oko 2 meseca

Luka Ilic je horor u prve 2 utakmice. Svaki sut traljav, bez zavrsnice...Kanga i sa 40godina ce morati da igra jer jedini gura loptu unapred.
O

Opetrtnade

pre oko 2 meseca

Greska,L.Ilic je pravi igrac. Pitam se samo zasto ne igra na svoju poziciju ????
K

Kamikaze

pre oko 2 meseca

Idemo breeee plavii
h

hes

pre oko 2 meseca

Katai je omiljeni igrac vecine navijaca, ali brate idi sam
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Zaista je nedopustivo da se izvlači bod u poslednjim trenucima protiv autsajdera kod kuće, a pritom je tek 2. kolo lige. Činjenica je da nismo bili kompletni, ali bez obzira na to moralo je ovo rutinski da se pobedi. Mada bolje sada da bude loš dan nego u bitnijim trenucima, ali mora to bolje. Ovo je samo objektivan komentar od zvezdaša
R

Rokas

pre oko 2 meseca

sramotna igra, bezidejna, sve u svemu 0 od fudbala, na svu statistiku itd ali to je sve nbt, zvezda mora svaku utakmicu da pobedi i da izgleda bolje od svakog bar duplo. nije mi jasna uprava i trener koji se nisu usudili da nadju zamenu konkretnu za dragovica, ova odbrana sad nema sta da trazi u evropi, u nasoj ligi i moze da prodje ali tamo ne. spajic, rodic, mimovic i djiga? nemoj da se zezamo ljudi. sramotno, igra sablonizirana, bez kreacije, zelje. i da smo izgubili ne bi bilo nezasluzeno iako su ljudi 2 puta sutnuli u gol. miloje prst na celo za ubuduce

The Intersect

pre oko 2 meseca

Kako napali da biju Stamenkovica sto nije pustio god da bude 3:2… kako se samo usudio da nesto odbrani hahahaha A legenda kaže da komentator na Areni i dalje samo što ne zaplače jer igrači Mladosti odugovlače, svaki put kada se neko požali na povredu on na ivici suza “I NARAVNO OPET IGRAČI LEŽE NA TERENU” Jok tebe će da konsultuju hoce li pasti na zemlju ili ne😂
L

LeoCZ

pre oko 2 meseca

Mi smo pustili previše ključnih igrača da odu (Bukari, Drago, Kosta, Mijat, Olayinka). A Kanga je i dalje jedan od najboljih igrača. Novi tim se tek treba uigrati. Nadam se da će se to dogoditi do plej-ofa. Sportski pozdrav.
L

Lucanci

pre oko 2 meseca

Nek posle kazu da smo necija filajala! Bravo momci za borbu,idemo dalje,protiv svih! Napred Mladost!
m

milojkk

pre oko 2 meseca

Mimovic rodic djiga katai puma dalsio ova ekipa napada Ls, trese se evropa
k

kamehame

pre oko 2 meseca

Ni srama ni stida, ni silni milioni od drzave, ni pravilo bonus igraca, ni pravilo za strance, ni 10 minuta (3 vise od predvidjene nadoknade), ni 3 domacinstva u prve cetiri utakmice, ni Dragan "mrzim Partizan" Dzajic na celu FSS-a, ni 120 miliona evra duga.
P

Pino Silvestre

pre oko 2 meseca

Kakav bre triler pa vi ste Dinamo Berlin iz doba istočne nemačke,njih je držao zloglasni Štazi niko titulu nije smeo da im uzme 10 godina,vi ste lakrdija,prazan stadion ljude sramota da gledaju to.Moj Partizan je krš,Stanojević običan pakšu ali vi ste čista lakrdija
B

Bruka kakav klub

pre oko 2 meseca

Ko o čemu zvezdana o poštenju
Z

Zvezdas1989

pre oko 2 meseca

Bekove nemamo Mimovic prevara,Rodic vise nije za ozbiljan fudbal.Katai jedino ko dzoker sa klupe.Puma Van la Para latino verzija,Gutesa za Ilica Kan licno.Serif da ne trosim reci prodati ga ako postoji ona ponuda od 6 miliona.Duarte odlican,Zvezdi treba levi bek na desnom Seoul.Krila trebaju da budu Olajinka i Milson
u

uvek na gurku

pre oko 2 meseca

Ništa bez crvenog ili penala, mora gurka kada god je stani-pani. Pa posle kao veličaju neke rekorde na "Marakani", ovako mogu do 1.000 utakmica bez poraza.
r

realnost je ta

pre oko 2 meseca

da zvezda nije unapred zatvorila sve utakmice, ali posle ove hoce .. inace sramota
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.
b

biko

pre oko 2 meseca

Av opet gledao igrače na jutjubu pa ih doveo
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Da ne udje Duarte zlo i naopako, Ndiaj vise ni sekund pre njega da igra ne sme
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.
G

Gost1979

pre oko 2 meseca

Dobro je. Bod nije loš, još jedno 4-5 igrača i 15-20M€ biće to top.
j

jadni

pre oko 2 meseca

ovi mogu i mesija dovesti i ronalda oni ne mogu bez svojih acinih sudija
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.
Г

Г

pre oko 2 meseca

Жао ми ових људи што још увек иду на стадион и надају се повратку на стазе славе, клуб је постао трговинска радња...
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Firer nije stigao iz Pariza na vreme, biće klepanje po ušima kad se vrati.
k

kidalicaj

pre oko 2 meseca

U istoriji sporta nije zabeleženo ovako bahato ponašanje a ničim potkrepljeno od strane Terzića i Mrkele
i

idi begaj

pre oko 2 meseca

Milojevicu ovo je cist tvoj promasaj.Sram te bilo.Nemas hrabrosti da ti Zvezdina deca igraju.Rodicu ni mesto ekonoma ne bih dao.
6

616161

pre oko 2 meseca

Rekao sam ja , otisli Olajinka Dragovic Bukari 3 kljucna igraca dovedeni igraci koji ne igraju, ovaj Seul nikad nece ni zaigrati,Puma Dalsio uzas, ja ne znam ko moze da pati za ovim Hvangom,covek je teska propast,svaka lopta na 2 metra u aut neverovatno,ej bre dodajes coveku od sebe na 2 metra i sutnes je u aut, Duarte doktor 3 kontakta sa loptom 2 gola, Ivanic fali, Ilicevi centarsutevi najgori koje sam u zivotu gledao,sve u svemu za 30 posto smo slabiji od prosle sezone.
d

d k

pre oko 2 meseca

Bitno je da se drugi tim transformisao u Real Madrid preko dzojstika valjda!
1

123hop

pre oko 2 meseca

Posle tolikih ulaganja da se ovako odigra, sramota! Hazarderski? Spustite loptu jednom u životu, ova Mladost skup veterana protiv ovakve Zvezde je trebala 5 komada dobiti...
u

ula89

pre oko 2 meseca

nista bez kange
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Jel su završeni produžeci?
?

??

pre oko 2 meseca

Nisu jos. Stamenkovic i dalje trazi loptu iz gola, trenutno je na slaviji kazu ocevidci
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Jel su završeni produžeci?
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Jel su završeni produžeci?
0

090

pre oko 2 meseca

U UPRAVI LOPO*I,A NA TERENU PACERI..SLEDI BOJKOT!!OBJAVITE MI KOMENTAR TERZINE SLUGE
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Jel su završeni produžeci?
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Jesu
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Jel su završeni produžeci?
7

7

pre oko 2 meseca

Treba biti baš dobar skaut pa promašiti bukvalno sve strance i to 7 godina uzastopno
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Vi ste bruka ove države
Л

Лукаку 98

pre oko 2 meseca

Милоје одлази незналице!!!