Biće Vardar ponovo jak: Karačić pred povratkom u Skoplje

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.05.20. | 09:36

U Kjelceu rezanje budžeta za narednu sezonu

Trusno je područje oko Vardara. Svako leto, svaka sezona poslednjih godina donosi neka čudesa, nekad bude evropska titula, a nekad lomovi i odlasci najvećih igrača.

Ni ove godine nije drugačije. Aktuelni prvak Evrope ima novu upravu, koja je rešila da ne dozvoli da se Vardar prospe i postane marginalni tim u Ligi šampiona. Naprotiv, ambicije su velike, plan je da se crno-crveni i za sledeću sezonu predstave kao jedan od vodećih klubova na kontinentu.

Izabrane vesti

Povratak Igora Karačića bi i te kako odjeknuo, ne samo u gradu na obalama Vardara, nego i u celoj rukometnoj Evropi. Hrvatski bek je bio sedam godina član skopskog kluba, osvojio je „more“ trofeja, od Lige šampiona, preko SEHA lige do domaćih trofeja.

I sada postoje ozbiljne šanse da se Karačić ponovo nađe u dresu Vardara! Kako pišu makedonski mediji, njegovom Kjelceu ne cvetaju ruže otkako je buknula pandemija korone. Predsednik kluba je najavio drastično kresanje plata, jer će budžet za narednu sezonu da bude duplo manji nego ove. Očekuje se da bar jedan od trojice najskupljih igrača tima, a to su Karačić, Dušebajev i Volf, bude „žrtvovan“.

Izgleda da se Karačić sprema da on bude taj koji će dići sidro. Navodno, pregovore sa novom upravom Vardara je uveliko počeo, celo vanredno stanje ionako provodi u Skoplju, odakle mu je verenica.

Sve je i dalje u rukama Kjelcea, jer Karačić sa tim klubom ima ugovor, ali ako dobije zeleno svetlo...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara