Mansur ugovorio dolazak i druge zvezde - Ramos za 12.000.000 dolara! Čekaju se Nejmar i De Brujne...

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 14:31

San Dijego sastavlja ozbiljan tim

Činilo se u jednom času da je došao kući, u matični klub, da završi karijeru, da stavi tačku na veličanstvene fudbalske godine, međutim Serhio Ramos (38) ne želi da 'svira kraj'.

Klub iz Andaluzije saopštio je danas da je legendarni šoper Real Madrida ponovo slobodan agent, ali sva je prilika da neće biti još dugi. Prema navodima mnogih svetskih medija, Ramos je na pragu dogovora sa novim MLS ligašem San Dijegom, osnovanim pre samo 12 meseci.

Izabrane vesti

Isti izvori tvrde kako će Španac potpisati jednogodišnji ugovor i da će za taj period inkasirati čak 12.000.000 dolara!

On nije prva zvezda koju San Dijego angažuje. Ovaj klub već je ugovorio dolazak Irvinga Lozana iz PSV Ajndhovena. Rostor koji trenutno čine samo četiri igrača popunjavaju još Markus Ingvartsen, nekadašnji napadač Majnca, Jepe Tsverkov, pridošlica iz Nordsjelanda, te mladi 17-godišnji golman Djuran Fere.

San Dijego je u vlasništvu egipatsko-britanskog milijardera Mohameda Mansura čija se imovina procenjuje na 6.000.000.000 dolara. Nekadašnji ministar saobraćaja u Egiptu ima velike planove sa San Dijegom. Proteklih meseci šuškalo se kako tek hvata zalet i da su mu glavne mete za 2025. godinu Kevin de Brujne i Nejmar.

I jednom i drugom idućeg leta ističu ugovori, tako će postati 'legitimne mete'.


tagovi

Serhio RamosLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara