Ederson (©Reuters)
Ederson (©Reuters)

Mančester Siti bez Edersona u mečevima za trofeje

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.05.24. | 15:57

Brazilac završio sezonu posle sudara sa Totenhemovim Kristijanom Romerom

U poslednje dve utakmice sezone Mančester Siti će morati bez prvog golmana, Edersona. Brazilac se sudario sa Kristijanom Romerom u nedavnom okršaju sa Totenhemom, zbog čega je zamenjen sredinom poluvremena. Po povratku u Mančester urađeni su dodatni lekarski pregledi nakon kojih je odlučeno da će iskusni čuvar mreže morati na pauzu.

Odmah posle sudara uočljiv je bio podliv ispod desnog oka, a stručni štab Građana i lekarski tim nakon utakmice kritikovani su jer Ederson nije izveden iz igre odmah posle sudara, već je ostao još nekoliko minuta na terenu, pre nego što ga je zamenio Stefan Ortega, koji je izrastao u jednog od junaka Sitijeve pobede (2:0).

Izabrane vesti

Nemac španskog porekla braniće i u preostale dve utakmice do kraja sezone, protiv Vest Hema u prvenstvu i Mančester Junajteda u finalu FA kupa. Oba meča mogla bi da donesu Sitiju trofeje, pošto su kolo pre kraja Premijer lige na dva boda ispred Arsenala.

Biće bivši golman Arminije i Minhena 1860 pod velikim pritiskom, ali u duelu sa Totenhemom pokazao je da ume da se nosi sa takvim situacijama.



tagovi

Mančester SitiEdersonPremijer ligaFA kup

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara