Komentari na vest

Mančester se penje na tabeli: Bruno pogodio, De Hea sačuvao Junajtedu pobedu (VIDEO)

W

WanBi

pre oko 2 godine

Martinez ponovo odigrao vrhunsku utakmicu. Ronaldo totalno nezainteresovan, bolje da je priliku umesto njega dobio Garnačo.
M

Mitt

pre oko 2 godine

Ronaldo bi da igra od starta
G

Gostostas

pre oko 2 godine

Bice sampinjoni!
D

DarkoKi007

pre oko 2 godine

Martinez perfektna utakmica..svaka cast..lepo zapusio usta kriticarima
M

Mitt

pre oko 2 godine

Bas je dobar
G

Gost....

pre oko 2 godine

Vidi se daje Unitedu potreban ovaj Antony zato i toliko rade na tom transferu Elanga koliko god daje dobar jos nije za prvi 11 da igra u kontinitetu Antony Rasford Sanco bio bi extra napad za United pozzz
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Kakva je štetočina Kristina za svlačionicu! Dabogda ostao u Junajtedu!
D

Ddr

pre oko 2 godine

Kad dobiju Liverpul bilo im je lako jer su imali prostora i komentari bili cekajte da igrate protiv ekipe sto igra zatvoreno. Sad kad su i njih dobili onda komentar cekajte da igrate protih jacih ekipa!!!
b

beli007

pre oko 2 godine

Očajna igra Man.U Ovo je u rangu druge lige.Ima li su bljesak protiv Liverpula ali ovo gde se brane od 60 minuta plus zadnjih 20 min u prvom poluvremenu neće da valja.Svaka i malo jača ekipa će da ih samelje vez većih poteškoća.
G

GeOs

pre oko 2 godine

Sasvim pristojna igra. Nije za "uau" ali daleko od lose. Sada je glavni fokus da se dobjje utakmica, igra ce doci, to je shvatio i Ten Hag, zato se i ide na "siguricu".... Sacuvana mreza, to je isto bitno. I sustinski, mnogo manje sansi je napravio protivnik nego inace (prosla sezona i prva dva kola)... ali to je ocekivano, jer odbrana deluje svakako bolje bez drvoreda i Luka Soa. Igraci se bore, trce igraju timski, za sada je i ta promena dovoljna. Ne znam sta ti ocekujes, da oni igraju ko Barsa nekad ? Ekipa ce biti sve bolja kako ide vreme, samo da ode Ronaldo. Ako ostane, bice svasta. Za Megvajera su valjda najzad skapirali.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Megvajer,koliko vam je trebalo da shvatite....

Falični Tom

pre oko 2 godine

Na stranu što je Junajted pobedio i dosta konkretnije igrao(makar prvo poluvreme) meni su meč obeležile dve stvari. Prva koliko su engleske sudije zapravo loše. Ono je bio bez greške penal za Sautempton kad je Mektominej igrao rukom. Druga još važnija je Kristijano Ronaldo. Bez njega u ekipi ove dve utakmice se vidi napredak. Daleko je to od idealnog ali svi trče, jure za loptom. Ružno je kad vidiš da se svi bore a jedan se pravi pametan, stoji sa strane i čeka da mu neko napravi šansu. A da ne spominjem onaj sprint koji je imao da istrči 5 minuta nakon ulaska u igru i ni to nije mogao. Za nekog ko sebe toliko diže u nebesa i misli da je Bogom dan(u tim godinama) ono je bilo sramota. Da se ne lažemo, on nije mi trećina onog Ronalda iz Junajteda ili Reala. Treba malo da bude toga svestan i malo skromnosti. Ovako je bacio mrlju na celokupnu karijeru da se nudiš ti klubovima i da te svi odbijaju.
K

Ko si

pre oko 2 godine

Ti?
E

Engleski nogomet

pre oko 2 godine

Ti očito ne možeš a da ne spomeneš Ronalda. Ti si neki navijač Uniteda, a vidim da samo bacaš hate na njega. Na legendu kluba. Lik koji je prošle sezone jedini i igrao u onako očajnoj ekipi. Vidim da j ednog Rashforda nisi nikako spomenuo. Ronaldo je za 20 min napravio više nego Rashford čitavu utakmicu. On sa 24 godine ne može prismrditi Ronaldu sa 37 ni u čemu i ti nađeš legendu da vrijeđaš. Pa Ronaldo je 3 puta pokretniji i u ovim godinama od ovog mrtvaca. Isti taj Ronaldo je tom Rashfordu kreirao mrtvu priliku u prvom kolu i ovaj ju je uspio promašiti. Ovoj ekipi trenutno najviše fali golgeter i taj golgeter je Ronaldo. Ako ostane treba da započinje skoro svaku. Činjenica je da Utd nema drugog igrača koji može zabiti preko 20 golova u sezoni.
С

Сербона

pre oko 2 godine

Пенал није свиран Саутемптону, прошле недеље ВАР не проверава офсајд позицију код гола Рашфорда... почело је, пардон наставља се вишегодишње помагање Јунајтеда од стране судија.
A

Alaala

pre oko 2 godine

Nidje veze, dje je moga sa rukama na onu blizinu a i van 16 je bilo cini mi se, placi jos malo….
u

unitedalltheway

pre oko 2 godine

Zao mi je sto ovo moram reci ali Ronaldo vise nije onaj koji moze bilo kakvu prevagu donijeti na terenu, osim mozda povuci igraca ili dva za sobom, ali koja korist kad imas najbeskorisnijeg špica/krilo/poluspica (ne znam koju ulogu od tog on uopce ima) Rashforda. McTominay standardno lopte u bunar, Bruno je katastrofalan u odnosu kad je tek došao, mada mislim da ce biti i vise nego dobar ove sezone. Stoperi fantasticni. GGMU
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Ronaldo postao napadač nivo Umar Sadiq. Ono stvarno ne liči ni na šta
P

Pobesneli Maks

pre oko 2 godine

Umar Sadik je ozbiljan napadač
O

Ozbiljan

pre oko 2 godine

Nego sta, poslednji gol dao pre 6 meseci
T

TKRZ

pre oko 2 godine

Ocajan fudbal
R

Radem

pre oko 2 godine

Sta sve moze ekipa kad trener ima m... i ostavi na klupi najskupljeg stopera i nekada najboljeg igraca na klupi. Treba jos par pojacanja, al ovoj ekipi je trebala pre svega cvrsta ruka. Konacno utakmica bez primljenog gola
E

Elanga

pre oko 2 godine

Kako me nervira ovaj komentator sa arene, sa njegovim komentarima i kako se pravi pametan, ima li jedan dobar komentator na tu televiziju, peticija treba da mu se zabrani komentarisanje…
G

Gost8444

pre oko 2 godine

Kaze lik... De Gea ima losu igru nogom... Kakav je to 🤡 😂
W

WanBi

pre oko 2 godine

Makar ne slušam više Gojka Andrijaševića koji uspe da uspava gledaoce tokom utakmice