Mančester se oštri za Partizan: Jako su dobri, igraće na kontre

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.11.19. | 12:46

Igrači Ole Gunara Solskjera poštuju crno-bele

Partizan je, pre svega, igrom u beogradskom meču protiv Mančester junajteda impresinirao srpsku i evropsku javnost, ali očigledno i fudbalere engleskog velikana. Svesni su izabranici Ole Gunara Solskjera da su se pod skutima sreće provukli u glavnom gradu Srbije, pa na revanš na Old Trafordu ne gledaju kao na puku formalnost.

Ono što ne ide na ruku crno-belima je činjenica da će Đavoli protiv srpskog osvjača kupa igrati za prolaz dalje. Sa nova tri boda Mančester bi postao neuhvatljiv za crno-bele, koji trenutno imaju četiri boda. Junajted ima sedam.
„Partizan je jako kvalitetan tim, vrlo su dobri. Osećali smo to u svakom trenutku. Međutim, mi smo  odigrali dobar meč i na kraju pobedili u Beogradu. Ovde, na našem stadionu neće biti mnogo drugačije. Siguran sam da ćemo se nameriti na defanzivnu ekipu koja će šansu tražiti u kontranapadu. Zbog toga moramo da preduzmemo sve mere predostrožnosti“, poručio je za klupski sajt Brazilac Fred.

Izabrane vesti

Nekadašnji član Šahtjora i Intera je jedan od najvažnijih karika Ole Gunara Solskjera. Odirao je sedam poslednjih premijerligaških mečeva, dok je u Beogradu bio na klupi za rezerve. Očekuje se njegov povratak u startnu postavu. Ali i nove rotacije Ole Gunara Solskjera.
„U poslednje vreme smo odigrali devet utakmica. Normalno je da bude rotacija. Pojedincima je potreban odmor , ali sa druge strane zgusnut kalendar pruža mogućnost drugim igračima da se nametnu. To je jako važno, jer nas očekuje još mnogo utakmica. Biće nam potreban svaki igrač“.

Defanzivni vezista je bio jedan od ključnih igrača Junajtedove pobede nad Astanom pred domaćim navijačima. Tada je asistencijom omogućio Grinvudu da postigne jedini gol.
„Čoveće to je bilo sjajno. Navijači su pevali i podržavali nas čitav meč. Sjajno je iskustvo igrati za Junajted u Evropi. Zbog toga moramo da priznamo sebi da nas protiv Partizana očekuje jako težak meč. Izađemo na teren i pobedimo“, dodao je Fred.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara