Entoni (Reuters)
Entoni (Reuters)

Mančester Junajted vratio Entonija!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 12:51

Brazilac će uskoro konkurisati za tim

Taman kada je Mančester Junajted stavio tačku na aferu oko Mejsona Grinvuda, isplivale su nove dve. Mnogo skuplje. Džejdon Sančo je proteran iz tima zbog nediscipline i dugog jezika, dok je Entoni na neodređeno vreme otišao iz tima zbog višestrukih optužbi za nasilje nad ženama.

Reč je o dvojici igrača na čije transfere je Mančester Junajted ukupno platio 180.000.000 evra i dva od četiri najskuplja pojačanja u klupskoj istoriji.

Izabrane vesti

I dok se sagi oko Sanča ne nazire kraj i zabranjeno mu je da priđe prvom timu, situacija oko Entonija se polako smiruje. Brazilca je prvo za nasilje optužila bivša devojka, a onda su se javile još dve žene sa istim optužbama. U međuvremenu je jedan od njih povukla optužbe.

Entoni je bio van tima od 10. septembra kada je otišao u domovinu na okupljanje reprezentacijje, gde su ga i zatekle optužbe. Mančester Junajted mu je od tada dao voljno da se fokusira na rešavanje problema u privatnom životu. U Englesku se vratio pre tri dana i juče dobrovoljno otišao na razgovor u policiju koja ga je ispitivala satima. Nije zadržan, niti je protiv njega podneta bilo kakva optužnica jer je podneo dovoljnu količinu dokaza da je nevin.

Mančester Junajted je danas potvrdio da se Entoni vraća treninzima i da će u nastavku sezone konkurisati za tim. Doduše, neće trenirati danas i biti u kombinaciji za meč protiv Kristal Palasa za vikend ali će posle toga opet biti integrisan u ekipu. Od njegove forme i trenera Ten Haga zavisi kada će opet na teren.


 



tagovi

Entoni

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara