Manuel Ugarte (Reuters)
Manuel Ugarte (Reuters)

Mančester Junajted sve bliži vezisti za kojeg PSŽ traži 60.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 02:52

Odlazak Sanča u suprotnom smeru bi mogao da ubrza pregovore

Još od početka prelaznog roka, Mančester Junajted je identifikovao Manuela Ugartea iz Pari Sen Žermena kao jednu od najvećih želja.

Urugvajac je prošlog leta stigao u PSŽ iz lisabonskog Sportinga za 60.000.000 evra, ali se nije baš najbolje uklopio kod Luisa Enrikea i španski stručnjak nema preveliko poverenje u njega. Junajted veruje da bi se Ugarte kod Erika Ten Haga vratio u nekadašnju formu iz Sportinga i da bi bio kapitalno pojačanje, ali zbog visoke cene su pregovori prolongirani za finiš letnje pijace.

Izabrane vesti

Junajted je dogovor sa igračem postigao još pre nekoliko nedelja i sada čeka zeleno svetlo Svetaca. Problem je što PSŽ za Ugartea traži 60.000.000 evra uloženih u njegov transfer dok engleski klub insistira na pozajmici. Doduše, sa obaveznim otkupom ugovora.

PSŽ nema mnogo izbora i mogao bi da pristane na sporazum sa Junajtedom ako se dogovore oko visine otkupne cene. Celu stvar bi mogao da ubrza odlazak Džejdona Sanča u suprotnom smeru. PSŽ ne krije da želi Engleza koji je precrtan kod Erika Ten Haga uprkos dobrim izdanjima na pozajmici u Dortmundu. I Sančo bi po istom principu mogao u PSŽ. Pozajmica s obaveznim otkupom ugovora. Superagent Žorž Mendeš zastupa Ugartea i ovih dana će pokušati da sklopi sporazum između dva kluba.

Urugvajac bi na Old Trafordu trebalo da zameni Skota Mektomineja koji je na prodaju i Mančester Junajted očekuje makar 30.000.000 evra od njegove prodaje, a među zainteresovanima su Napoli, Kristal Palas i Galatasaraj dok je Fulam odustao nakon dovođenja Sandera Bergea.


tagovi

Manuel UgarteLetnji prelazni rok 2024Skot Mektomini

Obaveštavaj me

Man. Junajted
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara