Mančester Junajted hoće argentinskog reprezentativca za srce odbrane

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.21. | 14:09

Spremna i ponuda

Mančester Junajted je ozbiljno zagrizao za argentinskog štopera Fakunda Medinu iz Lansa, javljaju ostrvski i francuski mediji.

Ne samo da su Crveni đavoli zainteresovani, već su spremili i konkretnu ponudu. Uskoro će Lansu i zvanično ponuditi 11.000.000 funti za Medinu što je nešto više od 13.500.000 evra. Takođe, engleski velikan je spreman da ostavi Medinu na pozajmici do kraja sezone u Lansu, što je jako bitno francuskom klubu. Ali i samom igraču koji ne bi da menja sredinu usred sezone.

Izabrane vesti

Iako je u poslednje vreme imao problema sa povredom kolena, Medina je već dugo vremena na oku Junajtedovih skauta i prošao je njihov sud. Posebno se ističe mirnoći na lopti, tehničkim kvalitetima izvrsnoj veštini da čita igru protivnika. Mančester Junajted nije jedini zainteresovani klub za njega, ali jeste najpoznatiji i najkonkretniji.

Medina je prošlog leta stigao u Lans iz argentinskog Taljeresa za samo 3.000.000 evra i oduševio igrama u debitantskoj sezoni. Sjajnim igrama je zaslužio i poziv u reprezentaciju Argentine za koju je debitovao u meču protiv Bolivije.

Junajted želi da ga kapariše dok mu vrednost nije skočila, a Lans će teško odbiti priliku da posle šest meseci zaradi četiri i po puta više na Argentincu. Junajtedu on nije neophodan sada jer su Megvajer, Lindelef i Baji podigli formu i dobro igraju. Tu je i mali Tuanzebe kao opcija u rotaciji.

Ali od sledećeg leta će Crvenim đavolima definitivno biti potreban još jedan štoper jer ugovori ističu Filu Džonsu i Markosu Rohu koji nisu bili ni licencirani za ovu sezonu.


tagovi

Fakundo MedinaZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara