Malo štiklom, pa levicom: Radonjić otvorio 2020! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 23:10

A biće ih sigurno još…

Protivnik možda nije bio najinspirativniji, ali takvi i treba da služe za podizanje samopouzdanje u uigravanje pred najvažnije izazove. Ili u slučaju Nemanje Radonjića za nastavak golgeterske serije iz finiša 2019. kada je konačno primorao kritičare u Marselju da priznaju kako ipak nije bio Olimpikov promašaj. U Kup meču protiv četvrtoligaša Granvija Radonjićev prvenac u novoj 2020. i 3:0 za tim sa Velodroma, ali ne baš rutinskih kako bi moglo da se pomisli.

Kup Francuske je ipak najluđe fudbalsko takmičenje na svetu, nigde nema nenormalnih rezultata kao tamo, pa se i Granvij sasvim dobro držao sve do 75. minuta, iako je Andre Viljas Boas na teren poslao skoro pa najjači sastav sa Dimitrijem Pajeom, Kevinom Strotmanom, Valerom Žermenom

Izabrane vesti

Upravo je ovog poslednjeg Radonjić odmenio u 79. minutu, dva minuta ranije je Alvaro Gonzalez načeo domaćina, dok se verovatno ključni trenutak zbio u 75. kada je Granvij ostao sa desetoricom na terenu zbog drugog žutog kartona Vilijama Sea. U takvim okolnostima nalogičnije je bilo pojačati navalu sa srpskim reprezentativcem, a on je vrlo brzo odgovorio, prijem štiklom, onda još jedan kontakt i levicom u sam ugao. Nek pukne šampanjac, pa i nek u novoj godini bude još razloga za slavlje.

Pomenimo samo i da je konačnih 3:0, u sudijskoj nadoknadi, postavio Dimitri Paje. Marselj ide u četvrtfinale. Tamo je već  trećeligaš Po, koji je izbacio Bordo. Toliko o tome koliko su iznenađenja česta u francuskom Kupu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara