Komentari na vest

Mali grad, velika glad! Tekstilac traži opstanak i minimalnih 1.500.000 evra za Superligu

P

Pera zmaj

pre oko 2 meseca

Teksilac...dobrodošli u 90-te!!!!
?

??

pre oko 2 meseca

Po mom misljenju poslednje mesto ce da budu.
B

Bager bara

pre oko 2 meseca

Šavija, Luković, Stojanović, Vasić, Kodžić, e na ovoj petorici će klub da zaradi na transferima, ima još odličnih igrača ali su svi prepržili 30god, ova mladost se traži danas na tržištu i to se kupuje... Inače klub će sigurno skupiti dovoljno bodova da ostanu u Superligi, tako su ih otpisivali i prošle sezone oa su momci pocepali! Srećno! ;)
С

Сергеј

pre oko 2 meseca

Тврд ће орах бити Текстилац, видећете...
П

Пуна подршка техтилцу и управи

pre oko 2 meseca

Пуна подршка техтилцу и редовно ћемо их гледати у паланци
i

iletise

pre oko 2 meseca

Ma njih bre vode jako sumnjivi i loši ljudi, mogla bi to da bude slična priča kao što je Rad bio. Mislim naravno na malverazcije sa rezultatima i dogovorima s drugim klubovima.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

kaznis nekog novcano ...pa ako si ga kaznio novcano znaci da je namestao utakmice !! pa sta kao platimo i ok je , namestaj opet !! pa dal je moguce ??
B

Banjica

pre oko 2 meseca

Rad je bio možda najzdravija fudbalska priča do 2005. Klub osnovan i finansiran direktno od strane ondašnjeg giganta - Građevinskog preduzeća RAD. Nažalost - sankcije, žuti, ... propala firma, propao i fudbalski klub. Slično je bilo i sa KOMGRAP-om, pa sad oba kluba tavore u poslednjem rangu takmičenja.
G

Gost92

pre oko 2 meseca

Sa timom koji trenutno imaju, ako se ne pojačaju ne piše im se dobro. Teško da će i 10 bodova osvojiti do kraja sezone.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Sramno... dozvoliti ljudima posle dokazanog namestanja da igraju najvisi rang takmicenja. Plus ljudi uopste nemaju stadion. Cak ni minimum uslova. Pazi treba I'm ni manje ni vise jos "jedna" tribina, Var I reflektori... mogu da predpostavim da svi dele jednu svlacionicu I tus kabinu sa jednim bojlerom. Nego daj da se lova obrce I barem jedan igrac proda... sramota.
R

Rastislav x

pre oko 2 meseca

Ajde prvo uradi "domaci", pa vidi koliko su BG blizanci uz pomoc drzave namestili utakmica u prethodnih nekoliko decenija i koliko su laznih titula osvojili, pa dodji da komentarises. Ti krenuo od nekog Tekstilaca iz Odzaka. Riba smrdi od glave.
F

FM

pre oko 2 meseca

Samo vi narucite stadion, sa' ce on, samo sto nije.
T

Teures

pre oko 2 meseca

Da dobijaju novac iz budzeta, kao i dve rezimske miljenice iz Beograda, imali bi i oni stadion.
I

Igraci Tekstilca

pre oko 2 meseca

Greska, bile su 4 lubenice i 1 dinja!
4

474747

pre oko 2 meseca

Prva tri kola i da hocete ,ne smete nikoga da pobedite,samo je pitanje dali ide iz 2 u 1 ili iz 1 u 2 ili pp3+ zato ste i usli u super ligu
v

v1ad

pre oko 2 meseca

"Pod otvorenom sumnjom za namestanje, posle konkretnih dojava. iz UEFA, nalaze se tri kluba. Uz superligasa Tekstilac i prvoligasi GFK Dubocica i OFK. Vrsac. Otvoreni su predmeti za meceve Tekstilac - Mladost GAT (1:2), OFK Vrsac - Tekstilac (2:1)..." I sad imamo u Superligi klub koji je pod sumnjom UEFA za namestanje (bar) dve utakmice, i koji nema infrastrukturu ni za treci rang a ne Superligu. Po pravilima, Tekstilac bi morao da pocne sa minus 3 do minus 12 bodova.
D

Dr Khumalo

pre oko 2 meseca

Kakav Tekstilac kakve budalastine. Nemas stadion, nemas uslove za igru, nema ni licence za SuperLigu. Ko da gleda ovaj cirkus, pola lige igra na stadionima drugih klubova. Jos fale Zeleznik i Obilic da vaskrsnu u Superligi i cirkus je kompletan.
R

Rasmusen

pre oko 2 meseca

Taj "cirkus" su stvorili Zvezda i Partizan koji namestaju utakmice decenijama i kojima drzava osvaja titule!

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Pa isto ti je i sa OFK Beograd dok ih Zvezda finansira igrače super ligu čim stane finansiranje od strane Zvezde Srpska liga max domet ponovo
I

Imt II

pre oko 2 meseca

isti gazda dva kluba u super ligi
g

gostvv

pre oko 2 meseca

zvezda , odzaci , imt , ofk , eto zvezdi sigurnih 18 bodova, a ostalima sigurnih bodova ako negde zagusti
K

Kakav

pre oko 2 meseca

Liga takvi i klubovi.U ono vreme ovi bi max bili zonasi.
R

Rotokultivator

pre oko 2 meseca

Da nije drzave i BG blizanci bi odavno bili zonasi.
Г

ГК 430

pre oko 2 meseca

И били су зонаши док није упливао БГ новац. А када оду Београђани… проћи ће као ОФК Оџаци који не могу ни до Подручја да дођу.