Male šanse da Vanja Drkušić počne meč

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.24. | 10:40

Zvezda sa starim tandemom štopera

Čekaju ga navijači kao ozebao sunce, ali male su šanse da reprezentativac Slovenije i jedno od poslednjih pojačanja Crvene zvezde Vanja Drkušić počne revanš meč sa Bode/Glimtom. Iako iskusni štoper gori od želje da pronađe minute u sistemu Vladana Milojevića, procena je da bi bilo suviše riskanto u jednom od najvažnijih mečeva sezone, gurnuti vatru člana Zenita na privremenom radu u Beogradu.

Ne zbog kvaliteta, koliko činjenice da je Vanja Drkušić imao vrlo intenzivno i burno leto. Prvo je sa selekcijom Slovenije igrao na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, gde su Janezi stigli do osmine finala i duela sa Portugalijom. A potom je više od mesec dana čekao realizaciju transfera i dugo čekani transfer iz Sočija.

Izabrane vesti

Za to vreme Vanja Drkušić je trenirao individualno, što znači da je možda fizički spreman da se upusti u borbu sa napadačima norveškog kluba. Međutim, jasno je da Vanja Drkušić za desetak dana nije mogao da „uhvati“ timske zakone i zahteve Vladana Milojevića.

Realno je da Vanja Drkušić debituje u crveno-belom dresu u nedelju protiv kragujevačkog Radničkog, mada bi mogao da bude jedan od aduta Zvezdinog šefa stručnog štaba sa klupe.

Crvena zvezda će u bitku sa Norvežanima krenuti sa starim štoperskim tandemom. Reprezentativac Burkine Faso Naser Điga je bez ikakve dileme bio najzapaženiji Zvezdin igrač u Norveškoj i dobrim reakcijama ostavio crveno-bele u životu. On je siguran starter, dok će njegov parnjak biti kapiten Uroš Spajić.

Moguće je da će doći do promena na bekovskim pozicijama, odnosno da šansu dobije Ognjen Mimović. Najveća dilema je na krilu, moraće Vladan Milojević da bira između Pume Rodrigeza i Felisija Milsona.



tagovi

Vanja DrkušićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara