Komentari na vest

Maldini sprečio Gazidisa da priđe igračima sa pričom o Superligi

G

GostGG

pre oko 3 godine

Koje neznalice komentarisu ovde. deca mladja od 25 godina. Pa taj Maldini je odbio milione kad je bio igrac, nigde nije hteo da predje i da zaradjuje vise. Kad mu je Berluskoni davao sakom i kapom da dodje kao sportski direktor nije hteo ni da cuje. A ovde deca ga vredjaju. Sramota
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Niko ne kaze da je on bio za takvo nesto, ali ove izjave vredjaju inteligenciju svakog coveka koji prati fudbal, da jedan Maldini ne zna sta se radi u Milanu? Pa da li ti iskreno vjerujes u to? Ako verujes, onda ne znam sta da ti kazem moj prijatelju. On mozda nije bio za ovakvo nesto ali je znao 1000% sta se radi i cutao je, u tome je poenta, lako se javiti kad je sve gotovo. A o njegovoj igrackoj karijeri i prvrzenosti klubu koju pominjes, pa to je glupo komentarisati, svako zna ko je Paolo Maldini, jedan od najvecih koji je hodao ovom gresnom zemljom!!!!
M

Momo983

pre oko 3 godine

Zasto bi on moro znat sta je Gazdis dogovorio? Pa ne polaze Gazdis racune Maldiniju nego je obrnuta situacija i on je sportski direkto zasto bi on trebao znat visu politiku kluba?!
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Direktor Milana koji nzn nista, ocekujem Nedveda i Zanetija sa slicnim izjavama... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah
n

nikola1992

pre oko 3 godine

Ma vazi! A mi smo veverice. Sada odjednom kao niko nista nije znao, svi neinformisani, svima je zao, neko drugi je doneo odluku, nisu hteli, eto desilo se slucajno, nagovorili ih mangupi i tako te price. Izadjite lepo u javnost, recite da ste alavi na pare i da ste svi redom pogresili, pa vam mozda neko i oprosti, ovako nas jos vise pravite budalama sa ovim smesnim saopstenjima i lazima. Cuj, maldini nije znao da idu u superligu. A ovamo kao doveo silne igrace, on se pita za sve, glavni za oporavak milana, a sada kao niko ga nije pitao. Ne, nego su pitali portira na ulazu u stadion.
D

DR. PRO

pre oko 3 godine

A kako bi ta superliga bila dobra po Lids, Majnc, Nicu, Aberdin. Rendzers, Zvezdu, Partizan, Javor, Cuku, Aston Vilu, WBA i tako radom te klubove? Te price padaju u vodu jer bi to bilo zatovreno takmicenje. Sreca pa se nije desila.