Osimen (© Reuters)
Osimen (© Reuters)

Maksimalna kazna za Osimena: Skupo ga koštala praznična žurka

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.21. | 13:41

Napolitanci posegli za novčanom sankcijom

Vratio se Viktor Osimen u Italiju, trenutno je u samoizolaciji, a kad preleži virus korona moraće duboko da zavuče ruku u džep. Spremio je Napoli žestoku kaznu za nigerijskog napadača zbog ispada tokom proslave novogodišnjih praznika.

Klub stadiona „Dijego Armando Maradona“ planira da sankcioniše, kao neprihvatljivo, ponašanje 22-godišnjeg špica sa čak 200.000 evra. To je, prema navodima medija na Čizmi, maksimalna novčana kazna za kršenje discipline i Napolitanci će se za njom posegnuti pošto su pribavili dokaze da je Osimen napravio ispad koji zahteva radikalan potez.

Izabrane vesti

U susret dočeku 2021. godine, Viktor Osimen se provodio sa familijom i prijateljima, međutim, nije poštovao preventivne mere zaštite od virusa korona. Na snimku osvanulom na društvenim mrežama jasno se može uočiti kako bivši član Lila ne nosi masku, niti poštuje fizičku distancu, a na sve to boravio je u prostoriji u kojoj se našlo više odraslih osoba. Posledica je poztivan nalaz na kovid 19 i najmanje dve sedmice pauze.

Trener Napolija Đenaro Gatuzo nadao se da bi na Osimena mogao da računa za 20. januar, za kad je zakazan susret Superkupa Italije sa Juventusom. Posle najnovijeg razvoja događaja teško će strelac dva gola u dosadšanjem toku Serije A skorije na teren. Već je propustio deset utakmica zbog povrede ramena, sad ga muči korona, a na sve ostaće bez 200.000 evra. Loš period za momka plaćenog čak 70.000.000 evra. Godišnja plata mu je 4.500.000.


tagovi

Viktor Osimen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara