Maklsfild je mina: Plate kasne, tinja nezadovoljstvo

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.19. | 12:17

Radi se na isplaćivanju zarada, ali igrači su bili u štrajku, a prošle nedelje ispali iz FA kupa od sedmoligaša

Kriza drma Maklsfild. Drugu godinu zaredom klub iz Češira kuburi sa finansijskim problemima, usled čega igračima kasne plate i tinja nezadovoljstvo. A, to, obično, nikome ništa dobro nije donelo...

Član Lige 2, engleskog četvrtog ranga takmičenja, nije uspeo da obezbedi redovne zarade fudbalerima, koji su pre dva dana stupili u štrajk i poručili čelnicima kluba da neće da treniraju dok se ne izmire dugovanja. O svemu je obaveštena i Fudbalska asocijacija Engleske, koja je izvršila pritisak na odgovorne sa Mos Rouza, pa BBC javlja da sada samo trojici igrača Darila Mekmahona nije isplaćena kompletna zarada.

Izabrane vesti

Zbog čitave situacije u pitanje je bila dovedena i utakmica 18. kola Lige 2 sa Mensfildom ove subote, međutim bord takmičenja doneo je odluku da se ona ipak igra u planiranom terminu.

Inače, prethodne nedelje Maklsfild je ispao iz FA kupa, pošto je u prvoj rundi na svom stadionu izgubio od sedmoligaša Kingstonijana sa 4:0. na tom susretu trener Mekmahon koristio je samo omladince i igrače koji su u klubu na pozajmici, jer su ostali, takođe, štrajkovali.

Maksfild je u seriji od četiri poraza u svim takmičenjima, igrači nisu redovno trenirali, pa bodovno poravnati Mensfild slovi za opipljivog favorita, iako je gost.

Foto: Reuters



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara