"Furija"
"Furija"

Mađari imaju dobar tim, ali za Crvenu furiju to nije dovoljno

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.16. | 23:06

Španci sigurni na otvaranju grupe B, ali je Mađarska pokazala da poseduje veliki kvalitet - 5:2

Furija

Mađari su pokazali da imaju šta da ponude evropskom futsalu, naterali su Španiju da se dobro preznoji, ali ništa više od časnog poraza nisu mogli da izvuku u večerašnjem okršaju u Beogradskoj areni. Crvena furija je slavila sa 5:2 i istakla kandidaturu za najviši plasman na ovom turniru.

Izabrane vesti

Šestostruki šampion Evrope na čistu rutinu stigao je do prednosti od tri gola u prvih 20 minuta. Nesrećni Peter Nemet u osmom minutu je pogodio sopstvenu mrežu i tako srušio koncepciju igre svog tima, pa je Bebeu i Migelinu nakon toga bilo daleko lakše da svom timu obezbede ogromnu prednost na poluvremenu.

Ipak, Mađari su po svaku cenu želeli da ostave dobar utisak u ovom meču. Drot je konačno pogodio mrežu Paka Sedana u četvrtom minutu nastavka, ali je Španija nakon nekoliko minuta "praznog hoda" doala gas i golovima Migelina i Andresita razrešila svaku dilemu. Drot je u samoj završnici uspeo poraz u ovom meču da učini daleko prihvatljivijim.

Španija je ovom pobedom došla na korak od četvrtfinala, dok će Mađari šansu za popravni imati u četvrtak protiv Ukrajine (21.00).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EP u fustalu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara