Komentari na vest

Mađari zainteresovani za Vukanovića, Katić neće više da čeka na šansu u Zvezdi

S

Sramota

pre preko 2 godine

Klub koji je igrao dve LŠ i tri LE, prodaje igrače u Madjarsku, i to za neke smejurija pare. Maltene poklanja. A taj Vukanović koji nije kvalitet za Zvezdu kakvu hoćemo da vidimo, opet je kvalitetniji od Rišaira i Dionia.
m

mek

pre preko 2 godine

Kako bre sad Novosađanin? Zar nije bilo 'skromni momak iz Gajdobre' ?
V

Vokri kapiten

pre preko 2 godine

Vukanovic bolji od Dionija i Risaria zajedno. Falka necu ni da potedim.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Vukanović je za Dionija Pele (mada je za Dionija i svaki igrač bilo iz koje seoske lige u Srbiji Pele lično),,,,,, .... takođe, Vukanović je za Rišaira Maradona. ..... takođe, Vukanović je i za LA Paru Mesi,,, ,,,,,, a od Falka je bio korisniji timu bar 20 puta.. ALEKSA VUKANOVIĆU, HVALA TI ZA POŠTEN ODNOS PREMA ZVEZDI, I UZIMAJUĆI U OBZIR U KAKVIM SI USLOVIMA IGRAO U ZVEZDI, ODIGRAO SI ODLIČNO I DAO DOPRINOS KLUBU. A SAD, BEŽI ODAVDE, NE SAMO IZ ZVEZDE, NEGO I IZ SRBIJE I NE VRAĆAJ SE OVDE BAR NAREDNE 10 GODINE. ZA TEBE SAM SIGURAN DA ĆEŠ NAĆI KLUB U INOSTRANSTVU......... ..... ZA RAZLIKU OD DIONIJA I RIŠAIRA KOJI TO SKORO NEĆE DOČEKATI.
B

BD

pre preko 2 godine

Brate,svaka reč je na mestu.Komentar koji daje ogoljenu istinu.Vukane HVALA ti za svaku minutu na terenu.SREĆNO u nastavku karijere,kao i u životu.
T

Trener

pre preko 2 godine

Mnogo oscilacija imao Katić u Imt-u.Klasičan golman.
B

Berardi10

pre preko 2 godine

Mali Katic je odlican
E

Eh

pre preko 2 godine

Jeste, za potapanje kupusa