Komentari na vest

Mađari ponizili Engleze, ali nemaju špica; Krstajićevi Bugari bez zvezde, Crnogorci treća liga, Litvanci četvrta

C

Cira Bure

pre gotovo 2 godine

Lazar Carevic(FK Vojvodina)
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Dobili smo daleko najslabijeg protivnika iz prvog šešira. Ne smije se opustiti, svi smo vidjeli kako igraju protiv Njemačke i ostalih.. Crnogorci će da igraju protiv nas kao da igraju finale, a Bugari će naravno da pokušaju. Vjerujem da i oni svi gledaju na ovu grupu kao veliku priliku. Dobili su Madjare iz prvog šešira, onda nas pored Engleza, Francuza… Svi će da zapnu.
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Po kvalitetu smo daleko ispred svih, ali treba imati ozbiljan pristup u svakoj utakmici, naročito sa nezgodnim Madjarima
P

Pa vidjecemo

pre gotovo 2 godine

Dal smo bas 3.liga legende moje :) jer smo ipak ta B varijanta, dbr dio teksta je tacan ali ne poznajete motiv i energiju da kojom momci igraju za CG i nekad tim nadomjeste ocigledan nedostatak kvaliteta. A to se u CG jedino i trazi.
I

Iskander

pre gotovo 2 godine

Sad im nema izgovora.Dobili su protivnike za pozeleti.Prve dve reprezentacije idu na EP.Hocu da vidim 24 osvojena boda.
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Apsolutno je nebitno protiv koga igramo već kakvu svetinju branimo. Svetinja se zove Srbija!
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Madjari su najozbiljniji ali mislim da cemo i njih lagano dobiti, Crna Gora je jako losa kao i Bugari koje je Krstajic bas podmladio. Dobili su Makedonce na strani 0:1 i zbog toga ne treba nikog potceniti.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 2 godine

Madjari to sto su igrali,Igrali su. Njihove "Zvezde" su Gulaci,Sobozlaj i Orban iz Lajpcija svi ostali nista narucito. Adam Salai je napustio Reprezetaciju on im je bio vodja i Kapiten. Posle njega nemaju napadaca jedino malo Svetlo je onaj devetnostogodismjak Nemeth iz Genka . Interesantno da ce posle Nikolica opet jedan Srbin saigrati za Madjarsku onaj mali Kerkez .A sa Madjarima imamo i ovako i onako neki racun od proslog puta. Ako se secate Poluamater Covek iz Backe Topole dade nam Gol u sred Beograda ni kriv ni duzan. Sa Crnogorcima cemo imati Cetri Utakmice kod Kuce.Savic,Djurdjevic,Jovetic,Marusic,Vujacic,Scekic i Vesovic su Srbi , Ivanic i Stojkovic ni ne igraju za Crnu Goru. Savic i Marusic jedino sto vrede svi ostali nista narucito , i znak pitanja je dali ce igrati jer i nesto se nisu naigrali u Reprezetaciji. Plasim se da Crno Gorci i Srbi ne naprave neke provokacije. Ovo bi trebalo Bratski da se odigra.Ne mislim Bratski da se namesti Utakmica kao sto su Kipranji i Grci uradili hahahaa. Bugari imaju skoro sve Fudbalere iz Domace Lige, Krstajic im je Trener, oni ce ili da nam slome noge ili da nas "puste" . Litvanija kao i sve te Balticke Reprezetacije vise nisu one reprezetacije od pre , pre su mogli uvek nekako nekoga da izenade medjutim u zadjne vreme su postali Punjema Paprika. Sve u svemu ovde uopste ne sme da se pomisli da ne prodjemo. To bi bila naj veca Bruka u Istoriji !
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Madjari dosegli vrhunac generacije na EP2021,ubrzo se videlo u kvalifikacijama za SP2022 da vise nisu isti tim kao pre 2-3 godine,Crna Gora sastavljena od igraca koji igraju uglavnom u lose rangiranim timovima,drugim ligama i istocnim ligama koja ne moze da pobedi nijednog malo ozbiljnog protivnika,Bugarska jedna od najgorih ekipa u Evropi trenutno koja moze da pobedi jedino San Marino,Gibraltar i njima slicnim timovima,Litvanija slicna ekipa poput bugara koja ne moze da parira nikome...posle zreba se vec zna Srbija i Madjarska obezbedice direktan plasman na EP2024,ostalima ostaje da medjusobno osvoje bodove
D

Dragan R.

pre gotovo 2 godine

Sad ako ne odemo na EP, necemo nikad vise.
G

Gost089

pre gotovo 2 godine

Mitar lagano 70 golova posle kvalifikacije
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Kada gledas po spisku...oni prakticno nemaju igraca iz lige petica, ali to ne smije da zavara i da ce biti lako sa njima. Ova ekipa je nadosla i igraju pod Rosijem jako atraktivan i brz fudbal, sto nama bas i ne odgovara. Daleko su jos kvalifikacije za Evro, ali ako mi nastavimo da igramo u ovakvom ritmu i Stojkovic nastavi da radi (nebitno sta se desi u Kataru), ja ne vidim nikakve sanse da mi ovu grupu ne zavrsimo ubjedljivo prvi. Nasa reprezentacija ima taj potencijal da jos vise napreduje kroz ove mlade igrace koji nadolaze a tu prije svega mislim na Pavlovica, Erakovica, Ilica, Mitrovica i ako tu bude Samardzic pa i vec formiranog Vlahovica...znaci samo mozemo da budemo jos jaci i kvalitetniji. Strasan potencijal ima Srbija i mislim da nam je buducnost kada je reprezentativni fudbal u pitanju jako obecavajuca!!!
z

zorzinjo

pre gotovo 2 godine

Da su Crnogorci treca liga, igrali mi ligu nacije u C ligi... Polako malo narode, dobili smo dve, tri utakmice i odma mislimo da smo Brazil. Sve ce biti puno jasnije posle svetskog. Ako tamo lose prodjemo, nisam siguran za dalju buducnost.
H

Haehaehhehhh

pre gotovo 2 godine

Bice Srbija prva u grupi ne sumnjam.
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Апсолутно је небитно колико су јаки Мађари, прве две екипе иду директно и било би стварно бедно да не прођемо у конкуренцији Црне Горе, Бугарске и Литваније.
D

Dijego

pre gotovo 2 godine

Krstajic ce ce izvuci debakla protiv nas,nece ni docekati mec oterace ga do tad
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Na osnovu čega to tvrdiš? Do sada 2 utakmice, 2 pobede.
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Ima dosta vremena, favoriti smo. Bugare i Litvance oba puta lagano cistimo, kod kuce sigurno bracu Crnogorce i Madzare, cak i na gostovanju Crnogorce, eto samo X u Pesti. Nadam se da nece biti nekih gluposti sa Crnom Gorom u vidu zvizdanja prilikom himne, uvek postoje provokatori.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Na zalost, bice toga jer budala ima i ovde i tamo.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

24/24 !