©MN Press
©MN Press

Luka Ilić o lošem ophođenju u Francuskoj: Terali su me da treniram dok sam bio u velikim bolovima

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.06.24. | 08:36

"Bilo je razgovora sa Njujork Sitijem, ali nisam želeo da ostanem u Siti grupi", kaže novi Zvezdin vezista

Povratnik u Crvenu zvezdu Luka Ilić ima izuzetno loše iskustvo iz Francuske, ali generalno i sa Siti Grupom, u čijem vlasništvu se nalazi i Troa.

Zbog toga nije želeo da uzme u obzir nedavnu ponudu Njujork Sitija, već je doneo odluku da se vrati u matični klub.

Izabrane vesti

Ilić je deo Siti grupe postao još 2017. godine, kada ga je srpski šampion zajedno sa bratom Ivanom prodao Mančester Sitiju za 5.000.000 evra. Nakon toga je išao na pozajmice u Bredu, Tvente, TSC i Trou.

"Da, bilo je razgovora sa Njujork Sitijem, ali nisam bio zainteresovan jer nisam želeo da ostanem u Siti grupi", rekao je Ilić za francuski Liberation Champagne.

Prošla sezona u Troi bukvalno mu se pretvorila u pakao, s obzirom da je uporno obnavljao povredu leđa i zbog toga pauzirao 75 dana. A sve zbog lošeg odnosa kluba prema njemu.

"Dugo sam bio odsutan jer se nisam pravilno lečio. U klubu su me terali da treniram i igram utakmice dok sam bio u velikim bolovima. Nisu me pustili da se oporavim. Ja sam profesionalac, tako da nema potrebe da se pretvaram. To nisam ja", otkrio je Ilić.

Luka je Crvenu zvezdu napustio sa nepunih 18 godina, a u vratio se sa 24, sa mnogo više igračkog i životnog iskustva. Oko njegovog angažovanja se nije digla velika bura u zvezdaškoj javnosti, ali možda bi baš to mogao da bude podsticaj.

"Dosta sam iskusniji, prošao sam period koji mi je dosta značio. Bilo je i dobrih i loših stvari, ali i kao osoba sam mnogo toga naučio. Istina je da je bilo drugih ponuda, ali čim sam čuo da je Crvena zvezda zainteresovana bez razmišljanja sam odlučio. Gledao sam dosta utakmica kada sam bio slobodan, svi su fantastični igrači i dobra je stvar što je jaka konkurencija jer će to činiti tim boljim", naveo je Ilić po dolasku na Marakanu.



tagovi

Luka Ilić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara