©Screen shot
©Screen shot

Lugano napravio šest izmena u odnosu na Fener, pa preokretom dobio derbi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.08.24. | 20:58

Sastav Matije Kroći Tortija zadržao maksimalan učinak posle tri kola - 3:1

Lugano u dobrom raspoloženju stiže na megdan Partizanu u Humsku (četvrtak, 20.00). Sastav Matije Kroći Tortija savladao je Servet u derbiju trećeg kola švajcarskog prvenstva, iako je mladi strateg utakmicu započeo sa čak šest promena u odnosu na refanš sa Fenerbahčeom - 3:1 (0:0).

Od igrača koji su pre nekoliko dana gostoivalu u Istanbulu u timu su se našli golman Sajpi, defanzivac Hajdari, vezni igrači Dumbija i Bislim, te ofanzivac Botani. Ipak, nije bilo Zanotija, Papadopulosa, Vafija, Belađija, Alisede, Velensuele.

Izabrane vesti

Doduše, promene u timu uticale na pad u igri lidera švajcarskog prvenstva, ali da Kroći Torti posegne sa promenama u poslednjih pola sata utakmice, a posebno nakon što su gosti došli do prednosti golom Dereka Kutese u 57. minutu utakmice. Ključ za domaćina predstavljali su ulasci Renata Stefena i Mohameda Belađa u 67. minutu, pošto su upravo oni bili kreatori velikog preokreta svog tima između 73. i 84. minuta utakmice.

Belađ je izjednačio posle kornera koji je u 73. minutu izveo upravo Stefen, dok je samo pet minuta kasnije Bredli Maziku pogodio sopstvenu mrežu, pa je bilo 2:1 za Lugano. Svaku dilemu u 84. minutu utakmice razrešio je igrač utakmice Renato Stefen, koji je posle asistencije postigao i pogodak zahvaljući kojem je pitanje pobednika bilo rešeno.

Lugano je vezao treću pobedu na isto toliko utakmica, pa je nakon Grashopersa (2:1) i Bazela (2:1), pa i prošlosezonski učesniki nokautfaze Lige konferencije.




tagovi

Lugano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara