Komentari na vest

Ludo i još brže nego sa Embapeom! Barkola već dao tri gola, Neves ima četiri asistencije

4

4444444444444444

pre 19 dana

A i ovaj vunderkid sto su oteli Bayernu... Desire Due... idol mu je Ronaldinjo... bas me zanima kakav ce biti... za sad mi deluje kao da moze bilo koga i bilo kad da istribla no fali mu jos ta zrelost i jos bolji pregled igre al uz Enrikea sam siguran da ce izvuci maksimum
4

44444444444444

pre 19 dana

Onaj Joao Neves mi se dopao posle prve utakmice... taj ce biti bolji i od Veratija... kakav pregled igre da imas sa pidzavih 19 godina pa to je neverovatno.... on, Vitinja i Zaire-Emeri... napokon imaju mlad vezni red sa najvecim potencijalom na svetu.... bicemo godinama kao sto je nekad Barsa bila sa Xavijem i Iniestom... Allez Paris !!!
4

444444444444

pre 19 dana

Kako su odradili prelazni rok pa to je za knjige ! PSG ce biti mnogo bolji bez Mbapea to se vec vidi...
N

Nemanja8989

pre 20 dana

Mbappe samo gusi tim,Psz ce biti duplo bolji bez njega,a Real je u problemu(mada je tamo Anceloti koji ce da mu objasni da je tim na prvom mestu a ne on)
D

Dzi

pre 20 dana

Barkola ce biti hit totalni
B

Betoven758493

pre 20 dana

Kad su se oslobodili Mbapea proigrali.
G

Gosty

pre 20 dana

Jedva ih čekam protiv nekog velikana u Ligi prvaka.
L

Liga šampiona

pre 20 dana

Ne liga prvaka. Taj termin koriste hrvati...
Đ

Đukin fan

pre 20 dana

Ništa gori u igri i rezultatu PSG neće biti nego u eri Mbapea!!!Stavise opteretio je i klub i ekipu te sve trenere do sada,realno nije osvojio sta je bila želja i cilj te je sasvim dobro sto je promenio sredinu!!A PSG okrenuo novi list i eru s novim igračima !!!
.

.,.,.,.,.

pre 20 dana

Kakav talenat je ovaj mali Neves, znaci sami pasovi i kretnje su mu vec sad top, a mladac mali
V

Veljko9

pre 20 dana

Barkola igracina, jako zanimljiv tim PSZa.
K

Kemp

pre 20 dana

Odgledao sam malo utakmicu i mogu da kazem da je PSG konacno tim, bravo za Enrikea, klinci njihovi su pola tima, plus ovi iskusni , bas su super, djeluju mocno i konacno su prodisali od kako su se rijesili razmaženog Mbapea... Nisam mislio ovo reci, ali vrlo lako mogu da mi budu simpatican tin 💪
K

Kolo igra Muani

pre 20 dana

Zamisli kolko si očajan da i pored odlaska mbapea i povrede ramosa opet ne igraš nego asensio glumi špica pre tebe a plaćen si 100+ miliona
J

JovanCZV

pre 20 dana

Joao Neves pozvan na SP i EP, igrao LS i ostvario transfer sa 19god sve, a Nikola Knezevic sa 21god minuta nema odigran kod Miloja, bravo.
D

Dobro bre

pre 20 dana

Jel on kvalitet Nevesa? To što je bolji od nekog drugog klinca ne znači da je dobar nego da je bolji od drugog koji nije dobar. Da Zvezda ima Mesija sa 19 godina igrao bi sve i jednu utakmicu u to budi siguran, nego ga nema.
S

Sima Alkos iz Debrca

pre 20 dana

Prosto nemamo talente tog kalibra
l

lol12

pre 20 dana

Pa mozda zato sto je Neves maaalo bolji igrac
G

Grdne rane

pre 20 dana

Veliko vravo za komentar. Jednistavno vi to kad nas bio suvise mlad igrac, odmah ocekuju da je ronaldo a to su mladici u razvvoju. Miloje je poznat da gura samo polovnjake, i prije ce igrativKanga ili rako neko u odnosu na supertalentovanog Knezevica. Meni je tacno nekad zao te djece sto izbaci skola Czv, jer ih trener upropasti. Zato veliko hvala Baharu za Nedeljkovica, Mijatovica. Ogromne pare, ali nazalost nista da se dovede za iste.
r

rea

pre 20 dana

@Dobro bre, jel CZ kvalitet PSŽ-a? Logičnije bi bilo da u srpskim klubovima igrači od 18, 19 godina igraju, kao što je to bilo do pre 10-15 godina, nego u ekipi ranga Pariza.
H

Hsgzizjv

pre 20 dana

Sada kada je Mbape otisao, igrace vise kao tim. Nece sve lopte ici na njega, i bice vise razigranih igraca. Enrike je dobar trener, i mozda ove godine nece osvojiti LS, ali zato kad mladi igraci sazre, kroz godinu, dve, ocekujem ih u borbi za finale LS.
C

CZV FAN

pre 20 dana

Dzabe se nadaš,teško će oni osvojiti LŠ pored ala kao što su Real,pa onda M City pa onda Barsa,ne treba nikada Bayern otpisati...mnogo teško
M

Ma daj

pre 20 dana

Baeselona ala? Boga mi možda 2012 ali sad ne
s

sdf

pre 20 dana

Igrali su protiv le avra i monpeljea. o cemu vi pricate? ima 15 timova koji su jaci i bice od njih godinama jaci.
H

Hskshskybk

pre 20 dana

Ne nadam se uopste, iz prostog razloga sto od stranih ekipa simpatisem Milan, a ne PSG. Komentarisao sam cisto fudbalski, ali dobro, vreme ce pokazati.