Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ludnica oko Duoma, Ibra sa cigarom, Ančeloti čestita: Forza grande Milan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.22. | 21:40

Šampionsku titulu Rosonerima čestitali Inter, Juventus, gazda Napolija

Milan je posle 11 godina šampion Italije, a čestitke stižu sa svih strana. I od gradskog rivala Intera, najtrofejnijeg u italijanskim okvirima, Juventusa, gazde Napolija Aurelija de Laurentisa. Nižu se čestitke na zasluženoj tituli, iako ju je malo ko predvideo pred početak sezone, pa ni najvatreniji, ni najverniji navijači Milana.

Baš zato je posebna, u klinču sa racionalnim i verovatno nije mali broj onih koji i dalje ne shvataju šta se zapravo desilo. I dok je Zlatan Ibrahimović, kao jedan od ključnih motora Milanovog uspeha (na terenu, a posebno autoritetom u svlačionici) trijumfalo išetao na travnjak Mapei stadiona sa šampanjcem u ruci i tompusom u ustima, dok je nezaustavljivi Rafael Leao na istom mestu ronio suze radosnice, grad mode je ključao, naročito trg ispred i oko čuvenog Duoma.

Izabrane vesti

Puno srce je večeras i velikom Karlu Ančelotiju, čoveku koji je u prvoj deceniji ovog veka žario i palio Evropom sa Milanom kojem je doneo dve titule prvaka Starog kontinenta, jednu u Seriji A, po jedan kup i trofej šampiona Italije.

"Forza grande Milan", oglasio se italijanski stručnjak i aktuelni trener Real Madrida rečima koje u prevodu na srpski znače "Napred veliki Milan".

Veliki dan i nezaboravna sezona za Rosonere koji sada mogu da odvoje vreme za slavlje pre nego što počnu da razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu i kako da jedan od najvećih klubova Evrope, ostane tamo gde jedino pripada - u vrhu italijanskog, ali i evropskog fudbala.



tagovi

ac milanTitulaZlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara