Humanitarni tiket u podne: Darko Belojević tipuje za Institut „Dr Vukan Čupić“

Vreme čitanja: 4min | sub. 28.03.20. | 08:00

Trener čuvara mreže Orlova neguje velika očekivanja od beloruskih fudbalera

Tipovanje u stručnom smislu u datim okolnostima najradije poveravamo sportski najkompetentnijim ličnostima. Jasno je zbog čega ovako razmišljamo, pa danas na crtu plemenite igre  pozvamo Darka Belojevića, trenera golmana naših Orlova. Potencijalni dobitak Darko usmerava Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“. Iz sve snage se nadamo uspešnom tipovanju, kako bi uz dragog gosta za čiju FSS bazu MOZZART veže i eksluzivno beting partnerstvo ostvarili potencijalni dobitak u iznosu od 195.300 dinara. Dobitno tipovanje značajno bi uticalo i na promet našeg plemenitog fonda kroz koga je do sada na brojne adrese prosleđeno 14.876.989 dinara.

Izabrane vesti

O Darku Belojeviću, popričaćemo malo kasnije, jer na njegovo insistiranje pre svega imamo zadatak da obavimo kladilački deo zadatka. Na prvom paru bavimo se mečom NEMAN II – VITEBSK II. Reći ćemo samo u najavi mnogo golova. Takva im je tradicija, budući da su na poslednjih šest zajedničkih susreta ovi timovi postizali između šest i devet golova po utakmici. Svaki put dolazila je i GG igra. Poslednji put u januaru slavio je Vitebsk sa 5:2.

„Igram 1&3+”, rekao je Darko koji je od malena bio navijač Parizana u kome je branio osam godina i isto toliko bio trener golmana.

Pređimo na utakmicu SLAVIJA MOZIR -BATE BORISOV. Obe ekipe počele su loše. Slavija je poražena od ekipe Slucka na gostovanju (3:1), dok je BATE istim rezultatom takođe na gostovanju neočekivano izgubio od Energetika. Slavija je prošlu sezonu završila na osmom mestu, dok je BATE bio na vicešampionskoj poziciji iza Dinama. Neporažen je na pet poslednjih odmeravanja sa Slavijom, a na pet od prethodnih sedam viđeno je najmanje tri gola.

„Za ovu priliku 2&2+.

Na trećem paru bavimo se utakmicom MINSK – DINAMO MINSK. Minsk je prošlu sezonu završio na desetom mestu, dok je njegov gradski rival bio četvrti. Ovu je Minsk započeo pobedom na gostovanju protiv Belšine sa 3:1. Dinamo je s druge strane pred svojom publikom poražen od Ruh Bresta inače novajlije u ligi (0:1). Ipak, Minsk nije dobio nijedan duel protiv Dinama na svom terenu još od 2007, a pored toga gradskog rivala nije pobedio nijednom od 2011.

“Odigraću na golove, uz odabir 3+ tipa”, reče Darko koji nam je u razgovoru rekao da su se na spisku njegovih sportskih uzora u mladosti nalazili Duci, Praja, Kića, Moka, ali i fudbalske veličine poput Džaje, Bjekovića, Moce, Karasija, Jerkovića i što nas je posebno zainteresovalo Ivice Šurjaka.
Verovatno slutite! Naime, čuveni Ivica, legenda splitskih Bilih do sada je najuspešniji igrač “Humanitarnog tiketa u podne” koji je osvojio rekordnih 823.600 dinara.

Uz želju da na Darka pređe deo te talije idemo na zaključni tip uz utakmicu REAL MADRIZ - DEPORTIVO  OKOTAL. Real je uspeo da prekine niz od šest utakmica bez pobede pošto je u prošlom kolu savladao Jalapu minimalnim rezultatom. Deportivo je vezao dva poraza i dve ekipe sada deli samo bod na osmom, odnosno devetom mestu tabele. Njihov susret u februaru Real je kao gost dobio minimalnim rezultatom, a tri odigrana pre toga završena su nerešenim rezultatom.

“Zatvaram igru kombinacijom 1&3+”, zaključio je naš vrli trener čuvara mreže, samo na ovoj igri sklonivši na stranu kvotu 3,30.

Zak kraj, Belojević je za naš portal kazao da se pridržava uputstava stručnjaka, te da savetuje svima da svedu kretanje na minimum kako bi se herojski izborili s COVID-19 virusom.

Primera radi, Darko Belović vreme provodi u čitanju, gledanju filmova, ali i telefonskim razgovorima sa prijateljima i kolegama iz reprezentacije. Najčešće se čuje sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, Prof. Aleksandrom Jankovićem i ostalim. Svi oni gaje optimističko raspoloženje da će se pandemija uskoro okončati, a mi im se od srca pridružujemo uz poziv da ostanete kod kuće bez odricanja od Mozzart Sport i Mozzartbet sadržaja kojima možete pristupiti preko vaših računara i mobilnih telefona.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko Darko Belojević ovom prilikom uspe da osvoji novac, uložiće ga u “Daun centar” za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 19,53,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara