Mario Baloteli (©Reuters)
Mario Baloteli (©Reuters)

Luda glava ne miruje: Mario Baloteli potpisuje za Đenovu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 14:11

Iskusni napadač dolazi na poziv trenera Alberta Đilardina

Ako smo nešto naučili od Marija Balotelija - to je da ga ne drži mesto. Od početka karijere 2006. pa do danas promenio je 11 klubova, ali izgleda da ne želi da stane, pošto je dogovorio sedmomesečnu saradnju sa Đenovom. Pokretač cele priče je Alberto Đilardino. Trener Đenovljana je lično kontaktirao sa Super Mariom i nagovestio da bi želeo da sarađuju.

Za razliku od prošle sezone, Đenova ove ozbiljno kuburi sa postizanjem golova, jedino je Leče u tom segmentu lošiji. Otišao je Albert Gudmundson u Fjorentinu, a igrači poput Vitinje i Andree Pinamontija nisu pokazali da mogu da uđu u kopačke Islanđanina.

Izabrane vesti

Zato je tu Baloteli, da pokuša da podseti na dane iz Milana, makar malo, ako to uspe, Đenova bi mogla da se dokopa zelene grane. Pokazao je nestašni dečko italijanskog fudbala da u njegovim nogama i dalje ima baruta. Pre dve godine je bio drugi strelac turske lige sa 18 golova dok je nosio dres Adane Demir.

Možda bi bilo pretenciozno očekivati od njega isti učinak, ali kad se uzme tržište i koliko ima slobodnih igrača na poziciji špica, Baloteli je možda i najbolji izbor, ako se na to dodaju i finansijske mogućnosti Đenove, a one nisu prevelike.


tagovi

Mario BaloteliĐenovaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara