Lotitove kontramere, novi ugovor za Sergeja

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 09:42

Srpski fudbaler može ostati u klubu, a novo povećanje ličnih primanja će mu taj period učiniti još lagodnijim

Sergej Milinković Savić je već na startnoj utakmici protiv Sampdorije pokazao da je lider Lacija i da bez njega u timu sastav Simonea Inzagija nije ni približno kvalitetan. U Rimu kao da su više umorni konstantnim spekulacijama oko potencijalnog transfera spskog reprezentativca, pa su ponovo aktivirane priče oko njegovog definitivnog ostanka u klubu i produžetka saradnje.

Sergej je na Marasiju bio neumoljiv, bez straha je ulazio u svaki duel, apsolutno kontrolisao situaciju. Stoga i ne čudi što su ga Korijere delo Sport i Mesađero nagradili osmicama i uz sjajnog Ćira Imobilea proglasili igračem utakmice. Nekih stvari definitivno jer postao svestan i gazda Klaudio Lotito, koji će mu uskoro, ukoliko se ne dogodi neka čudesna ponuda u poslednjim danima prelaznog roka, ponuditi novi produžetak saradnje. Podsećamo, Sergej je prošlog leta potpisao ugovor do 2023. godine, trenutno prima 3.000.000 evra godišnje, kao i Ćiro Imobile, a na osnovu novog bi na ime bonusa dodatno inkasirao između 500.000 i 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Jedino što bi moglo da promeni ove planove prvog čoveka Nebeskoplavih jeste eventualna ponuda od 80.000.000 evra, koja bi stigla u narednih sedam dana. Do završetka prelazog roka u Engleskoj aktuelan je bio Mančester junajted, nakon toga Pari Sen Žermen, kao klub sposoban da dostigne tu cifru, a ovih dana najčešće se spominje Inter. Nije tajna da bi Antonio Konte voleo da vidi Sergeja u svojim redovima, međutim, ozbiljni pregovori nisu započeti. Nerazuri su u ovim trenicima bliži Arturu Vidalu, koji bi stigao iz Barselone kao pozajmljen igrač.

Ipak, u Rimu neće očajavati. Srpski fudbaler može ostati u klubu, a novo povećanje ličnih primanja će mu taj period učiniti još lagodnijim.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara